نیازمند چراغ خاموش در راه پرسپولیس ماجرای اخراج معاون حقوقی پرسپولیس چه بود؟ نتیجه بازی ایتالیا و سوییس در یورو۲۰۲۴+ ویدیو گل‌ها و خلاصه بازی| پایان تلخ قهرمان مشهد، میزبان تورنمنت بین‌المللی چهارجانبه والیبال نشسته استعلام سربازی جلالی آمد| هافبک چپ پا در آستانه جدایی دغددغه‌های بجامانده دختر طلایی! کشتی‌گیر خراسانی: حریف تمرینی ندارم! تاریخ و ساعت بازی انگلیس و اسلواکی در یک هشتم نهایی یورو ۲۰۲۴ | سه‌شیر‌ها به دنبال اعاده حیثیت استقلال این لژیونر را نمی‌خواهد| ساپینتو رفت، جایگاه مهری سست شد پخش زنده بازی آلمان و دانمارک در یک هشتم نهایی یورو ۲۰۲۴ (۹ تیر ۱۴۰۳) + پخش آنلاین پخش زنده بازی ایتالیا و سوئیس در یک هشتم نهایی یورو ۲۰۲۴ (۹ تیر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین شانس مدعیان یورو ۲۰۲۴ برای قهرمانی در پایان مرحله گروهی چقدر است؟ + عکس مانوئل نویر، برگ برنده ژرمن‌ها در مرحله حذفی یورو لخ پوزنان در پی فروش علی‌قلی‌زاده پیشنهاد جدید برای علیرضا جهانبخش از سری آ ایتالیا نکونام دیگر شلوغ نمی‌کند| سکوت، استراتژی جدید آقای سرمربی هاراگیری به سبک بیرانوند | گلر ملی‌پوش پرسپولیس عجیب‌ترین روز‌های فوتبالی‌اش را می‌گذراند شوک به نکونام؛ ابوالفضل جلالی راهی اصفهان می‌شود
سرخط خبرها
عــلم و ورزش

توصیه‌هایی برای ورزش در ماه رمضان

  • کد خبر: ۲۴۸۴۳
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹
توصیه‌هایی برای ورزش در ماه رمضان
به گزارش شهرآرانیوز، با فراسیدن ماه رمضان، مانند هرسال بحث داغ چالش‌های ورزش در این ماه نیز آغاز می‌شود. ورزشکارانی که روزه می‌گیرند، تجربه این را دارند که وضعیت تغذیه و شدت و زمان تمرین، دستخوش تغییراتی خواهد شد و لازم است متناسب با روزه‌داری، نوع تغذیه و تمرین را طوری برنامه‌ریزی کنند که کمترین ریزش و کاهش عملکرد را تجربه کنند.

بهترین زمان ورزش در ماه رمضان
چنانچه ورزش سنگین و طولانی‌مدتی دارید، در فاصله سحر تا افطار از انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش خودداری کرده و فعالیت‌ها را به بعد از صرف افطار موکول کنید. توصیه می‌شود در این ماه از شدت و حجم تمرینات کم کنید و بیشتر با جنبه حفظ آمادگی تمرین کنید. شما می‌توانید دوسه جلسه تمرین در هفته داشته باشید تا ضمن انجام استراحت کافی، فرصت مناسبی برای بازسازی منابع انرژی برای بدن نیز فراهم شود. همچنین فعالیت‌های بدنی و ورزش در حین روزه‌داری و در طول روز نباید بیش از ۳۰ دقیقه و نهایتا اگر این زمان کم بود نباید بیشتر از ۴۵ دقیقه طول بکشد و اگر ورزش در آب‌وهوای گرم و زیر تابش اشعه خورشید باشد، مدت آن از این مقدار هم کمتر توصیه می‌شود. همچنین به‌دلیل گرم‌بودن هوا بهتر است فعالیت ورزشی شما در محیط باز و زیر تابش نور خورشید انجام نشود.

تمرین قبل از افطار مجاز است؟
درصورتی‌که مجبور به انجام فعالیت ورزشی قبل از افطار بودید، باید تمرین با افطار یک تا دو ساعت فاصله داشته باشد. فعالیت با شدت سبک و متوسط انجام دهید، تمرینات هوازی را انجام ندهید تا با تعریق آب زیادی از بدن خارج نشود. سعی کنید برنامه تمرینی را با چند دقیقه تمرین سبک خلاصه کنید. اگر هم می‌خواهید بعد از افطار تمرین کنید، ازآنجاکه فاصله بین غذاخوردن و ورزش‌کردن، بدن فرصت هضم غذا را پیدا کرده و خون به‌راحتی در عضلات ورزشکاران جریان می‌یابد، بهترین زمان دوسه ساعت بعد از افطار است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->