مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

نیشابوری‌ها رکورددار حفاری غیرمجاز

  • کد خبر: ۲۵۷۳۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۰
نیشابوری‌ها رکورددار حفاری غیرمجاز
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور گفت: در خراسان رضوی بیشترین حجم پرونده‌های قضایی و دستگیری‎های حفاری غیرمجاز و کسانی که آثار تاریخی را تخریب می‌کنند، مربوط به نیشابور است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسماعیل اعتمادی افزود: متأسفانه حفاری‎های غیرمجاز در محوطه‎های باستانی از جمله مشکلات ما در حوزه میراث فرهنگی است و حفاران غیرمجاز اغلب در فصولی مانند پاییز و زمستان به تخریب و غارت محوطه‎های باستانی می‎پردازند.

 

وی اظهار کرد: بیشتر حفاری‎های غیرمجاز در مناطق دورافتاده و گاه صعب‌العبور و کوهستانی اتفاق می‌ا‏فتد که به‌دلیل کمبود نیرو و دوری مسافت، مجبور هستیم از نیرو‌های مردمی کمک بگیریم.

 

اعتمادی گفت: همکاری مردم و دوستداران میراث فرهنگی باعث شده در صورت بروز تخلف از سوی متجاوزان و سوداگران اشیای عتیقه، نیرو‌های افتخاری سریع موضوع را به یگان حفاظت میراث فرهنگی اطلاع ‎دهند و بلافاصله نیرو‌ها با همکاری تنگاتنگ کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی موجود در بخش‎ها، در محل حاضر می‌شوند و به تعقیب، شناسایی و دستگیری متهمان و تحویل آن‌ها به مقامات قضایی می‌پردازند.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور افزود: در استان خراسان رضوی بیشترین حجم پرونده‌های قضایی و دستگیری‎های حفاری غیرمجاز و کسانی که آثار تاریخیا تخریب می‌کنند، مربوط به شهرستان نیشابور است.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌‏های مرتبط با حفاری غیرمجاز در نیشابور همیشه زیاد بوده است، بیان کرد: یکی از دلایل این موضوع، اهمیت و تعداد زیاد آثار تاریخی در قسمت‌های مختلف نیشابور است. بنابراین نیشابور همیشه مورد توجه بسیاری از سودجویان و حفاران غیرمجاز قرار می‎گیرد.

 

اعتمادی گفت: طی سال گذشته حجم دستگیری‎های افرادی که به تخریب آثار تاریخی و حفاری‎های غیرمجاز پرداختند بیش از ۷۵ نفر بوده که پس از دستگیری تحویل مراجع قضایی شده‌اند.

 

وی اظهار کرد: سال گذشته در عرصه تاریخی شهر کهن نیشابور، برای بیش از ۲۰ ساخت‌وساز غیر قانونی، توسط دادستانی رأی تخریب صادر شده که از این تعداد تا کنون ۱۱ ساختمان تخریب و بقیه نیز به‌زودی قلع‌وقمع خواهند شد.

 

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور گفت: بر اساس قانون، مجازات تخریب آثار و ابنیه تاریخی و حفاری غیرمجاز در محوطه‎های باستانی، از یک تا ده سال حبس و پرداخت خسارت وارده طبق نظر کارشناس میراث فرهنگی در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->