مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

گردش‌ میلیاردی روی هوا/ خبری از بازگشت پول مسافران هوایی نیست

  • کد خبر: ۲۵۶۵۴
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷
گردش‌ میلیاردی روی هوا/ خبری از بازگشت پول مسافران هوایی نیست
با ادامه‌دار شدن اختلافات شرکت‌های هواپیمایی و آژانس‌های مسافرتی، همچنان خبری از بازگشت پول مسافران نیست.
فرزانه شهامت/ شهرآرانیوز - آش نخورده و دهان سوخته حکایت مسافرانی است که با گذشت ۴۴ روز از ابتدای سال، همچنان در خم پس گرفتن پول خود از آژانس‌های مسافرتی هستند. شیوع کرونا و به دنبال آن لغو سفر‌های نوروزی، درخواست متقاضیان سفر برای بازگشت پولشان را موجب شد، اما برخی آژانس‌ها با بیان اینکه پول را برای رزرو خدمات داده‌اند، از پس دادن مبالغ به مردم خودداری می‌کنند. به گفته سخن‌گوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی، آژانس‌ها تاکنون توانسته‌اند چیزی حدود نیمی از بدهی خود به مردم را بپردازند. ادعای پرداخت ۹۵ درصد بدهی ایرلاین‌های داخلی را بابت بلیت‌های ابطال‌شده که از سوی انجمن شرکت‌های هواپیمایی اعلام‌شده با  مجید فرقانی در میان می‌گذاریم و از او می‌خواهیم ضمن بیان میزان بدهی آژانس‌های مسافرتی استان به مردم، بگوید این پول دقیقا کجاست؟

او با بیان اینکه در حال گردآوری داده‌های ۵۰۰ دفتر خدمات مسافرتی استان هستیم، ارائه آمار هرچند تقریبی را به انتهای هفته جاری موکول می‌کند و می‌گوید: از دفاتر خواسته‌ایم آمار خود را با ارائه مستندات بگویند تا راستی‌آزمایی و اعلام کنیم.

او عمده بستانکاری آژانس‌های مسافرتی را مربوط به ایرلاین‌های خارجی و کارگزاری‌های واقع در کشور‌های ترکیه، امارات، مالزی و ... بیان می‌کند که پول‌های ریخته‌شده به حسابشان را بلوکه کرده‌اند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی نیز با صحه گذاشتن بر این مسئله اضافه می‌کند: برخی طرف‌های حساب آژانس‌ها برای برگرداندن پول، جواب‌های نامعقولی می‌دهند. مثلا اعلام کرده‌اند بگذارید مبالغ نزد ما بماند و بعدا از ما بلیت بگیرید. از آنجا که طرف‌ها خارجی هستند، بخش خصوصی انتظار مداخله دولت و دفاع از حقوقشان را دارد. با دوستان مکاتبه کرده‌ایم تا مستندات طلب‌هایشان را به ما اعلام کنند و با تعامل وزارت میراث فرهنگی و امور خارجه موضوع پیگیری شود.

برآورد یوسف بیدخوری، از میزان کلی بستانکاری آژانس‌های مسافرتی استان از ایرلاین‌های خارجی، هتل‌ها، قطار‌ها و... چیزی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد تومان است؛ با وجود این، ارائه آمار دقیق را به روز‌های آتی موکول می‌کند.

او تعطیلی مراکز اقامتی و مراکز خدمات تفریحی را باعث ناتوان شدن آژانس‌ها از ارائه خدمت به مردم و بی‌فایده بودن بازگشایی‌شان می‌داند و تأکید می‌کند: با‌این‌حال ما به آژانس‌ها اعلام کرده‌ایم که باید پاسخ‌گوی مردم باشند. تعطیلی دفاتر به مدت ۳ ماه البته با اعلام به اداره کل مانعی ندارد. بیدخوری این را هم می‌گوید که هرچند تاکنون هیچ‌کدام از آژانس‌ها اعلام ورشکستگی نکرده‌اند، در صورت ادامه روند کنونی، این سرنوشت گریبان بسیاری از آژانس‌ها را خواهد گرفت. به گفته وی با توجه به آسیب کرونا به مجموعه‌های ذیل این اداره کل، نیاز به تسهیلات کم‌بهره در استان ۱۶۰۰ میلیارد تومان است که هنوز رقمی پرداخت نشده و متأسفانه تأمین اجتماعی نیز تا الان برای پرداخت بیمه بیکاری اقدام نکرده است.

به گفته سعید، ولی زاده، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی، تاکنون یک‌سوم آژانس‌های مسافرتی استان تعطیل شده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->