ریشه‌های قرآنی و تاریخی وحدت مسلمانان | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در همگرایی امت اسلامی امام صادق(ع)، احیاگر دین، اخلاق، غدیر و عاشورا ۳۰۰ اثر از بانوان هنرمند دارالقرآن کریم، در حرم امام‌رضا(ع) به نمایش درآمد وقت دعوتم کی می‌رسد؟ تو پیشگام هر سلامی، در نمازم سلام کردی و سِحر جهود باطل شد او برای همدلی‌ها آمده درباره ویژگی‌های شیعه از زبان امام صادق (ع) جلوه‌های رحمت پیامبر اکرم (ص) در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی | سیره پیامبر، میراث جاودان بشریت آخرالزمان، عصر توسعه نهضت نبوی خوشنویس فلسطینی و کتابت قرآن در مسجدالاقصی پیام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت هفته وحدت چرا میلاد حضرت محمد(ص) بزرگترین رحمت الهی برای بندگان است؟ خدمت صادقانه به مردم، بزرگ‌ترین اقدام ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی در ایران اسلامی است راوی صادق حقایق دفاع مقدس ۱۲ روزه باید باشیم نمایش ۱۵ اثر ارزشمند مرتبط با حضرت محمد(ص) در نمایشگاه «آیینه‌های نعت» افزایش چشمگیر نذورات مردمی به حرم مطهر امام‌رضا(ع) در ۶ سال اخیر اعمال شب و روز میلاد حضرت محمد(ص) توجه جدی آموزش و پرورش به اقامه نماز گل آرایی و نصب کتیبه در حرم مطهر امام رضا(ع) در آستانه میلاد حضرت محمد(ص)
سرخط خبرها

آثار مخطوطات امام رضا(ع) در سال ۹۹ شناسایی می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۹۴۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
آثار مخطوطات امام رضا(ع) در سال ۹۹ شناسایی می‌شود
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: تدوین دانشنامه رضوی و شناسایی و احیای آثار مخطوطات امام رضا(ع) از برنامه‌های سال ۹۹ سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی‌نژاد گفت: ۲۸ هزار نفر در شبکه مخاطبان مرکز قرآن کریم در سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی، بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در شبکه مخاطبان سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد و ۳۲۵ هزار نفر در شبکه فعال مرتبط با حوزه به نشر، کتاب و کتاب‌خوانی حضور دارند و ۴۹ هزار نفر نیز مخاطب کتابخانه ملک هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر این سالانه حدود ۹ میلیون نفر از خدمات امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس و آرامگاه شهید مدرس و مجموعه‌های مرتبط با آن و ۱۹۹ هزار نفر از خدمات مؤسسه تربیت‌بدنی آستان قدس رضوی بهره می‌گیرند.

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه ۱۱۰۰ نفر در دانشگاه‌های علوم اسلامی رضوی و امام رضا(ع)  به تحصیل مشغول هستند، خاطرنشان کرد: علاوه بر این ۱۰ هزار نفر به عنوان کادر اداری و دانش‌آموز در بنیاد فرهنگی رضوی  به کار و تحصیل مشغول هستند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰۰ هزار نفر با شبکه مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی، ۱۷۰۰ نفر با مؤسسه آفرینش‌های هنری و ۵۹ هزار نفر با مرکز امور خانواده و بانوان در تعامل و ارتباط هستند.

گنابادی‌نژاد با بیان اینکه کارکنان آستان قدس رضوی ۱۸ هزار نفر و خدام و خادم‌یاران آن نیز به ترتیب ۴۸ هزار و ۳۳ هزار نفر هستند، گفت: با این تفصیل، جمعیتی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در بخش فرهنگی با آستان قدس رضوی در ارتباط هستند که چنانچه قرار باشد، هر مأموریت فرهنگی و علمی را در تراز فرهنگ اندیشه و معارف حضرت رضا(ع) سازمان‌دهی کنیم، باید برای بهبود این خدمات تلاش کنیم که در این راستا امیدواریم بتوانیم از ظرفیت مشترک حوزه علمیه در بخش‌های علم و فرهنگ استفاده شود.

گنابادی‌نژاد با اشاره به موضوع دانشنامه حضرت رضا(ع) بیان کرد: این مهم از اولویت‌هایی است که از مدت‌ها قبل پیگیر آن بوده‌ایم و در سال ۱۳۹۹ در دستور کار بنیاد پژوهش‌ها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: متأسفانه آمار دقیقی از محصولات و فعالیت‌هایی که در حوزه فرهنگ و اندیشه با موضوع حضرت رضا(ع) در داخل و خارج کشور صورت گرفته است، در دست نیست، بنابراین در صدد هستیم تا سامانه‌ای منسجم در این خصوص ایجاد شود.

گنابادی‌نژاد نسخه‌های خطی را یکی از موارد مورد تأکید و حمایت تولیت آستان قدس رضوی طی یک سال گذشته عنوان کرد و افزود: یکی از اولویت‌های در دستور کار سازمان فرهنگی رضوی در سال ۱۳۹۹، شناسایی و احیای آثار مخطوطات امام رضا(ع) است که طی تعاملات صورت گرفته با سازمان کتابخانه‌ها و بنیاد پژوهش‌ها در سال‌های گذشته، می‌توان اقداماتی را رقم زد که در صورت تحقق آن کارنامه سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی از آنچه تاکنون انجام داده است، متفاوت خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات سازمان فرهنگی رضوی در خصوص مناسبت‌ها تصریح کرد: برای نوروز سال ۱۳۹۹ شرایط متمایزی به دلیل هم‌افزایی‌های صورت گرفته در درون و برون آستان قدس رضوی ایجاد شد که به دلیل شیوع ویروس کرونا به نتایج مربوط دست نیافتیم.

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: علاوه بر این در دهه آخر صفر با تأکید بر رویکرد توسعه خدمت زائران و مجاوران و در راستای ایجاد جریان‌های فرهنگی میزبانی در مشهد اقدامات در خور توجهی صورت گرفت که شاهد دستاورد‌های بسیار خوبی نیز بوده‌ایم؛ به عنوان مثال در جریان برنامه «خانه من یک زائرسراست» مشهدی‌ها خانه‌هایشان را در اختیار زائران قرار دادند و در برنامه «شکرانه هم‌جواری» نیز ۲۰۰۰ کسبه مشهدی در ایام دهه آخر صفر کالا‌های خود را با تخفیف ارائه کردند.
 
منبع: آستان نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->