مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

قتل زن سالخورده در تهران توسط نامزد نوه‌اش

  • کد خبر: ۲۶۰۰۷۵
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵
قتل زن سالخورده در تهران توسط نامزد نوه‌اش
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری مرد جوانی که مادربزرگ نامزدش را به خاطر سرقت طلا به قتل رسانده بود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی ولیپور گودرزی روز یکشنبه در این خصوص اظهار کرد: شهریورماه امسال، مرگ مشکوک زن سالخورده‌ای در یکی از خانه‌های قدیمی جنوب تهران به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ گزارش شد.

وی افزود: به‌دنبال اعلام این خبر، تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شدند و جسد زن سالخورده‌ای را مشاهده کردند که بر اثر ضرب‌وجرح به قتل رسیده بود، بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد که طلا‌های این پیر زن سرقت شده است و مأموران کلانتری منطقه سارق را دستگیر کردند.

رییس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: بدین ترتیب مرد جوان هدف بازجویی قرار گرفت و ماجرا را این‌طور توضیح داد که مقتول مادربزرگ نامزدم است؛ قصد داشتیم به‌زودی با یکدیگر ازدواج کنیم، اما پولی نداشتیم، در این میان نامزدم مدعی شد مادربزرگش طلا‌های زیادی در خانه نگهداری می‌کند که نقشه سرقت را طراحی کردیم؛ روز حادثه به‌همراه دوستم راهی خانه موردنظر شدیم، پس از اینکه زن سالخورده درب را باز کرد او را هدف ضرب‌وجرح قرار دادیم و دستانش را با طناب بستیم، سپس طلا‌ها را سرقت کردم و پا به فرار گذاشتیم، اما پس از اینکه مسیر خود را از همدستم جدا کردم میان راه توسط پلیس دستگیر شدم، نمی‌خواستم مرتکب جنایت شوم و پشیمان هستم.

سردار ولیپور گودرزی تاکید کرد: کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران پس دریافت این اطلاعات خیلی مهم، بی‌درنگ متهمان دیگر پرونده را در عملیات‌های جداگانه دستگیر کردند و سپس مأموریت یافتند با اقدامات اطلاعاتی تحقیقات خود را در رابطه با این جنایت هولناک ادامه دهند.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

دستگیری شرور پارک لاله تهران

همچنین معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری یک اراذل و اوباش به اتهام شرارت با قمه در پارک لاله تهران خبر داد و گفت: ماموران پایگاه سوم سازمان اطلاعات در اواخر هفته گذشته خبری را در خصوص درگیری و قدرت نمایی با قمه توسط یک شرور که منجر به ایجاد جراحت فردی در پارک لاله شده را دریافت کردند، مامورین پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از دریافت خبر و انجام تحقیقات توانستند هویت این اراذل و اوباش را شناسایی کنند و به دست آوردند که متهم در پارک لاله تردد دارد.

سرهنگ موسوی عنوان کرد: با هماهنگی‌های قضایی متهم در یک عملیات پلیسی هنگام پرسه زنی در داخل پارک لاله دستگیر و در بررسی‌های بیشتر از متهم یک قبضه سلاح سرد کشف شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران در پایان گفت: پلیس با افراد شرور که نظم عمومی را مختل می‌کند با جدیت هر چه تمام‌تر برخورد خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->