آمادگی مشهد برای اسکان ۸۰۰ هزار زائر حرم امام‌رضا(ع) در هر شب، طی روزهای آخر صفر ۱۴۰۴ استاندار خراسان رضوی: کارگروه احداث شهرک سلامت در مشهد تشکیل می‌شود مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گذر ارتباطی توحید آماده بهره‌برداری است

  • کد خبر: ۲۶۰۶۳
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
گذر ارتباطی توحید آماده بهره‌برداری است
مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد گفت: گذر ارتباطی توحید برای بهره‌برداری آماده شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی شاکری‌روش با بیان این خبر اظهار کرد: کرویدور دسترسی به خط ۲ قطارشهری در طبقه منفی یک عرصه میدان شهدا توسعه یافته و به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: در این محدوده برای تسهیل دسترسی شهروندان به ایستگاه قطارشهری به ویژه توان‌یابان، از ۲ دستگاه آسانسور استفاده شده است.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد بیان کرد: همچنین با بهره‌برداری از این فضا راه پله‌های مربوط به خروج اضطراری که در آن تعبیه شده است نیز در مدار قرار گرفت که به لحاظ مباحث مربوط به پدافند غیرعامل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. همچنین ۶ واحد تجاری از طبقه منفی یک ساختمان توس نیز در دسترس مسافران خط ۲ قطارشهری قرار گرفت.

شاکری‌روش از آماده‌سازی گذر ارتباطی توحید برای بهره‌برداری خبر داد و خاطرنشان کرد: گشایش و بهره‌برداری گذر ارتباطی توحید در ضلع غربی عرصه میدان شهدا که یکی از شریان‌های اصلی است، دسترسی ایمن عابران پیاده از شمال به جنوب خیابان توحید و همچنین به عرصه میدان شهدا و برعکس را تأمین می‌کند.

وی اضافه کرد: گذر ارتباطی توحید نقش بسزایی در پیشگیری از تداخل عابرپیاده با مسیر خودرو و تأمین ایمنی شهروندان دارد و باعث روان‌شدن ترافیک در دور رینگ میدان که شامل ۲ ورودی در ۲ سمت خیابان توحید است، می‌شود.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد گفت: طی چندماه آینده نصب و فعال‌سازی پل‌ها و آسانسور‌های عابر‌پیاده در ضلع غربی عرصه میدان شهدا نیز انجام خواهد شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->