آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

جشنواره فیلم نیویورک و اولدنبرگ برگزار می‌شود، اما در دو فرم متفاوت

  • کد خبر: ۲۶۳۸۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۵
جشنواره فیلم نیویورک و اولدنبرگ برگزار می‌شود، اما در دو فرم متفاوت
جشنواره‌های بین‌المللی فیلم نیویورک و اولدنبرگ آلمان امسال به دلیل شیوع کرونا، به‌طور هم‌زمان رویدادهای فیزیکی و مجازی ترتیب خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جشنواره فیلم اولدنبرگ طبق برنامه‌ از ۱۶-۲۰ سپتامبر (۳۰-۲۶ شهریور) برگزار می‌شود، اما امسال فیلم‌های منتخب این جشنواره در کنار نمایش حضوری روی پرده سینماها برای آن دسته از افرادی که به دلیل همه‌گیری کرونا قادر به شرکت در رویداد فیزیکی نیستند، پخش اینترنتی نیز خواهد شد.

تورستن نویمان، مدیر این جشنواره بین‌المللی، که روی فیلم‌های جریان سینمای مستقل جهان تمرکز دارد و به ساندنس آلمان شناخته می‌شود، دراین‌باره می‌گوید: با‌توجه‌به اینکه در چند هفته گذشته جریان فرهنگ در تمام ابعاد زندگی متوقف شده و آینده هم هنوز خیلی نامشخص است، جشنواره فیلم اولدنبرگ می‌خواست با حفظ نقش خود به عنوان پلتفرمی برای کشف سینمای نوپا و مستقل از سوی مخاطبان و صنعت سینما، الگویی برای دیگران باشد.

آلمان از اواخر ماه مارس با هدف مهار کرونا تدابیر قرنطینه‌ای سفت و سختی را در این کشور اعمال کرد، اما حال با به کنترل درآمدن اوضاع، از شدت این تدابیر کاسته شده است. ایالت نوردراین-وستفالن به تازگی از برنامه‌های خود برای بازگشایی سینماها تحت تدابیر بهداشتی خبر داده است. انتظار می‌رود سایر ایالات این کشور نیز تا اواخر تابستان این برنامه را اجرا کنند.

جشنواره فیلم نیویورک نیز روز جمعه از برنامه‌های جدید برای برگزاری پنجاه‌وهشتمین دوره از این جشنواره در بحبوحه بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد. بر اساس این برنامه‌ها، جشنواره امسال از تاریخ ۲۵ سپتامبر تا ۱۱ اکتبر (۲۰-۴ مهر) در دو قالب حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

انجمن فیلم مرکز لینکلن در بیانیه‌ای ضمن اعلام این خبر خاطرنشان کرد که تضمین سلامت و امنیت مخاطبان و میهمانان این جشنواره، اولویت اصلی مسئولان برگزاری جشنواره است.

دنیس لیم، مدیر جدید برنامه‌ریزی جشنواره فیلم نیویورک، در بیانیه‌ای جداگانه گفت: هدف ما از بازنگری در ساختار این فستیوال شفاف‌سازی و تقویت هویت این رویداد و ایجاد فضا برای کشف و غافل‌گیری بود. ما کار بازبینی ساختار برگزاری فستیوال را قبل از بحران کرونا آغاز کردیم و معتقدیم الگوی جدید ما می‌تواند برای این سال بلاتکلیف مناسب باشد.  

شیوع کرونا برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی فیلم را تعطیل کرده است. تاکنون رویدادهای بزرگی از قبیل جشنواره فیلم کن، کارلووی واری و لوکارنو به دلیل این بحران لغو شده و با توجه به تأکید مقامات بهداشتی بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از تجمع و تماس مستقیم با سایران، سرنوشت دیگر جشنواره‌های امسال نیز چندان روشن نیست.  

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->