تاریخ واریز حقوق دی‌ماه ۱۴۰۳ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول مراکز شماره گذاری خودرو فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل نیست تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری دادگستری خراسان رضوی در روز شنبه (۲۲ دی ۱۴۰۳) کنکوری‌ها بخوانند| برای تأیید سوابق تحصیلی فقط تا ۲۶ دی فرصت دارید گازگرفتگی در خیابان مفتح مشهد، یک قربانی گرفت (۲۱ دی ۱۴۰۳) آیا مدارس، دانشگاه ها، ادارات و بانک های تهران فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) لغو شده است؟ مدارس و ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل شده است؟ آیا مدارس، ادارات و بانکهای مشهد و خراسان رضوی فردا (شنبه، ۲۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ واژگونی خودرو در جاده تربت‌جام ۶ مصدوم برجای گذاشت (۲۱ دی ۱۴۰۳) تمدید تأیید سوابق تحصیلی تا ۲۶ دی ۱۴۰۳ ماجرای اقدام به خودکشی یک دختر در خرمدشت کرج چه بود؟ وزارت بهداشت نسبت به افزایش تب مالت هشدار داد برخورد اتوبوس با نمازخانه در خراسان شمالی| یک نفر کشته و سه تن مصدوم شدند (۲۱ دی ۱۴۰۳) آشنایی با ویروس متاپنوموویروس، علائم و راه‌های پیشگیری از آن آتش‌سوزی کالیفرنیا، دامن پسر بایدن را هم گرفت! جزییاتی مهم از خودکشی یک عامل جاسوسی در زندان سمنان (۲۰ دی ۱۴۰۳) خسارت آتش سوزی لس‌آنجلس بیش از ۵۰ میلیارد دلار برآورد شد زلزله نسبتا شدیدی ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۰ دی ۱۴۰۳) مستمری دی‌ ماه معلولان واریز شد (۲۰ دی ۱۴۰۳) پویش ملی «در نجف» گامی مؤثر در جهت تربیت و توانمندسازی نسل آینده است تصویب طرح مشارکت نوجوانان در شورای اجتماعی محلات مشهد درباره علل ابتلا به هموروئید، راهکارهای پیشگیری و نیز درمان آن | دردی که خجالت ندارد! حمایت از حدود ۴۳۰۰ خانواده دارای فرزند دوقلو در خراسان رضوی توسط سازمان بهزیستی سن ابتلا به آلزایمر به ۴۵ سال رسیده است ویتامینی که اسمش را کم شنیده‌اید، اما بسیار مفید است کلاهبرداری در پوشش ثبت نام خودرو در سکو‌های درج آگهی برخورد بدون اغماض دستگاه قضا با عوامل سقط جنین ارتباط بین بیماری قلبی و سرطان سینه فشارخون بالا را با توصیه‌های طب ایرانی کنترل کنید ظرفیت اندک و مشکلات بی‌شمار همراه‌سراهای بیمار در مشهد ادامه دارد | بدون پتو؛ بدون فرش! نسخه جدید نرم‌افزار تهیه «لیست بیمه» کارفرمایان به‌روزرسانی شد
سرخط خبرها

پاییز سختی در پیش است/ تا پایان سال ۱۴۰۰ از واکسن کرونا خبری نیست

  • کد خبر: ۲۶۳۸۹
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۵
  • ۱
پاییز سختی در پیش است/ تا پایان سال ۱۴۰۰ از واکسن کرونا خبری نیست
برآورد می‌شود که در پاییز امسال، آنفلوانزا و کرونا باهم بروز کنند و پیش‌بینی می‌شود که یکی از پاییزهای سخت را در پیش داشته باشیم و اگر چنین شد، باید آمادگی کامل داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه شورای فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران افزود: باید درباره کرونا در حالت آماده‌باش باشیم. زیرا اگر ویروس تغییر رفتار دهد، تمام معادلات ما به هم می‌ریزد.

 

 سعید نمکی ادامه داد: درباره کرونا معتقدیم که اگر در پاییز، پیک بعدی بروز کند و جهش ژنتیک عمده‌ای به سمت خشونت نداشته باشد، دیگر با شرایطی که تاکنون از سر گذرانده‌ایم مواجه نخواهیم شد و با کرونایی آرام‌تر روبه‌رو خواهیم بود. زیرا وقتی ویروس در طبیعت بچرخد، ایمنی را بالاتر می‌برد، دوم اینکه رفتار ویروس به سمت آرام‌تر شدن پیش می‌رود. سوم اینکه امیدواریم داروهای ضدویروس مؤثرتری را شناسایی کنیم.

 

تا پایان سال ۱۴۰۰ نباید به واکسن کرونا امیدوار باشیم

نمکی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ نباید به واکسن کرونا امیدوار باشیم، زیرا تولید و ساخت واکسن پروسه‌ای بسیار زمان‌بر است. بنابراین امیدواریم بتوانیم پاییز را به خوبی مدیریت کنیم.

وی افزود: امسال واردات واکسن آنفلوانزا افزایش خواهد داشت تا تمام گروه‌های آسیب‌پذیر بتوانند واکسینه شوند.

 

مدیریت کرونا در تهران

وزیر بهداشت اظهار کرد: در مورد کلان‌شهر تهران، دکتر زالی و دکتر بندپی توانسته‌اند تاکنون مشارکت صمیمانه بین بخشی را ایجاد کنند و موفقیت‌هایی که در مقابله با کرونا مشاهده می‌کنیم، گواه بر این وفاق است.

وی ادامه داد: در مبحث کرونا، تهران را باید به‌گونه‌ای متفاوت ببینیم. تهران با سایر شهرستان‌ها در این زمینه فرق دارد.

می‌گویند وزیر بدشانسی بوده‌ام

نمکی بیان کرد: برخی می‌گویند بنده وزیری بدشانس بوده‌ام که بدو ورودم به وزارت بهداشت، با حوادث و وقایعی همچون سیل و زلزله و همه‌گیری مواجه شدم، اما چرا از این منظر به موضوع می‌نگرند و چرا این‌گونه نمی‌اندیشند که خداوند در این عمر کوتاه به بنده این توفیق را داد که امور مردم که بندگان خدا هستند را انجام دهم. کرونا با وجود اینکه آسیب‌های زیادی به ملت‌ها زد، موهبت‌هایی نیز به همراه داشت.

 

نظام سلامت از دو سو جور کشید

وی اظهار کرد: در بحران کرونا ما در نظام سلامت از دو جهت جور کشیدیم.  از یک سو جور مسائلی که برای سلامتی مردم ایجاد شده بود و از سوی دیگر جور مسائل اقتصادی کشور را کشیدیم. متأسفانه در کشور ما اقتصاد خانوار به اقتصاد کلان پیوند نخورده، زیرا در سال‌های بعداز انقلاب سایه محکمی از اقتصاد کلان بر اقتصاد خانواده حاکم نشد. اگر در دنیا اتفاقی بیفتد، اول اقتصاد کلان آسیب می‌بیند و بعد از مدت‌ها اقتصاد خانواده آسیب می‌بیند، اما در ایران برعکس است.  یعنی با کوچک‌ترین اتفاقی اول اقتصاد خانواده لطمه می‌بیند و بعد اقتصاد کلان.

 

با حدس و گمان نمی‌توان بحران را اداره کرد

نمکی گفت: با حدس و احتمال و شاید نمی‌توان بحران را اداره کرد. شیوه اداره مدیریت بحران به همین صورت است که شما انجام می‌دهید. یعنی ایجاد انسجام قوی بین بخشی و ترسیم دورنمایی از آینده. این شیوه را باید برای مدیریت کلان‌شهر تهران به عنوان یک برنامه ملی مصوب کرده و بر آن پایبند باشیم و این تشکلی که برای مدیریت تهران به وجود آمده است باید حفظ شود و با افت و نزول کرونا آن را رها نکنید.

وی افزود: عاجلانه‌ترین و کم‌خردترین نوع برخورد با کرونا این است که تصور کنیم این ویروس تمام شده است. ویروس کرونا ویروسی متفاوت است و باید با نگاهی متفاوت به آن بنگریم. از طرف دیگر ویروس‌های هم خانواده این ویروس مانند سارس و مرس به سمت کم‌خطر شدن هستند. زیرا اگر هر کدام از پاتوژن‌ها در طول تاریخ به قوت خود باقی بمانند و انسان‌ها را قتل عام کنند، از نسل بشر چیزی باقی نمی‌ماند. ویروس‌ها و پاتوژن‌ها به مرور آرام‌تر می‌شوند، اما نمی‌دانیم که رفتار ویروس کووید۱۹ چگونه خواهد بود. درباره کووید۱۹ نباید شتاب‌زده نظر داد، بین ۴ تا ۶ ماه زمان لازم است تا درباره این موضوع با قاطعیت بیشتری سخن گفت.

 

دانشگاه‌های علوم پزشکی جزیره‌ای عمل نکنند

وزیر بهداشت بیان کرد: درباره شیوه مدیریت تصور می‌کنم که استان البرز و استان تهران را در قالب یک پکیج در نظر بگیریم. تأثیرات البرز بر تهران و تهران بر البرز با توجه به اینکه روزانه تعداد زیادی از افراد در آن‌ها رفت‌وآمد دارند، قابل توجه است. ستاد این دو استان باید یکپارچه شود، یعنی ستاد استانی را به ستاد منطقه‌ای تبدیل کنیم.  

 

وی ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران نباید جزیره‌ای عمل کنند و باید بنشینیم و ساختار بهداشت و درمان تهران و حومه را به صورت یکپارچه طراحی کنیم. تهران ویترین کشور در مباحث مختلف ملی است. بنابراین ضرورت دارد درباره تصمیماتی که برای آن گرفته می‌شود نهایت هوشیاری را به کار گیریم.

 

نمکی افزود: در بحران کرونا، رفتار و عمل بیمارستان‌های تهران به عنوان اولین تماس با بیمار برای کشور الگو بود و برای سایر بیمارستان‌ها جرئت ایجاد کردند و جا دارد این وفاق و همدلی را ارج نهیم.

 

منبع: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یک خانم ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
0
0
جناب دکتر نمکی عزیز هیچ کار خدا بی حکمت نیست آن شا الله خیر هست در آن.ان شاءالله ختم به خیر میشویم و شما هم عاقبت به خیر می شوید.شما که کوتاهی نمی کنید در انجام وظایف نگران نباشید خداوندمتعال پشت شماست یدالله فوق ایدیهم.سخن خدا تخلف ندارد ان مع العسر یسرا به زودی به کمک خدا یسر می آید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->