روایتی درباره پیکر نادرشاه افشار که چند‌بار دفن شد | قصه نادرِ جنازه «نادر» ایستگاه شهید فکوری خط ۲ مترو مشهد، اردیبهشت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رونمایی از قدیمی‌ترین ظرف سفالی خراسان رضوی هوای کلانشهر مشهد امروز پاک است (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها
سرخط خبرها

نیمه دوم سال؛ زمان بهره برداری از دومین خانه موزه دائمی مشهد

  • کد خبر: ۲۶۵۴۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
نیمه دوم سال؛ زمان بهره برداری از دومین خانه موزه دائمی مشهد
شهردار منطقه چهار مشهد از آغاز مجدد مراحل احداث دومین خانه موزه دائمی و یادمان شهدا در این منطقه خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا غلامی گفت: وجود ۴۰۰ خانواده شهید، ۹۶ جانباز و ۳۶ آزاده در این منطقه، فرهنگ مذهبی و انقلابی غنی به منطقه چهار بخشیده است.

غلامی با بیان اینکه با ایجاد موزه شهدا ظرفیت و فعالیت‌های مذهبی منطقه در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نمایش گذاشته می‌شود، خاطرنشان کرد: این موزه‌ها با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم و همچنین معرفی و انتقال مفاهیم ارزشی ایثار و استقامت و شهادت به نسل جوان، به صورت دائمی در سطح منطقه برپا می‌شود.

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر و طی مدت زمان کوتاهی یادمان ایثار و شهادت به عنوان اولین یادمان مساجد سطح شهر در مسجد فقیه سبزواری واقع در شهید مفتح ۴ در این منطقه افتتاح گردید.

شهردار منطقه چهار مشهد یادآور شد: در هشت سال دفاع مقدس مسجد فقیه سبزواری به عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی انقلاب، ۸۴ شهید بزرگوار را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است که این موضوع موجب انتخاب این مسجد به عنوان محلی برای برپایی موزه دائمی شهدا با عنوان یادمان ایثار و شهادت شد.

غلامی به دبیرستان آیت ا... کاشانی واقع در خیابان نبوت به عنوان محل احداث دومین موزه دائمی شهدا در این منطقه اشاره کرد و افزود: این مدرسه با ۸۰ دانش آموز و ۴ معلم شهید نقش به سزایی در جبهه‌های حق علیه باطل داشته و به این منظور برای برپایی این موزه در نظر گرفته شده است.

وی در پایان اضافه کرد: خانه موزه شهدای دبیرستان آیت ا... کاشانی با سرعت مطلوبی در حال احداث است و در نیمه دوم سال جاری برای استفاده شهروندان به بهره برداری می‌رسد.

شایان ذکر است علاوه بر نمایش عکس و وصیت نامه، معرفی سیره و خصوصیات اخلاقی و منش شهدا از طریق اکران آثار قابل نمایش، المان‌های دفاع مقدس، نرم افزار‌های مذهبی مرتبط، نمایش فیلم‌های مستند از زندگی شهدا و ... از موضوعاتی است که در این موزه‌ها به آن‌ها پرداخته می‌شود.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->