به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا غلامی گفت: وجود ۴۰۰ خانواده شهید، ۹۶ جانباز و ۳۶ آزاده در این منطقه، فرهنگ مذهبی و انقلابی غنی به منطقه چهار بخشیده است.
غلامی با بیان اینکه با ایجاد موزه شهدا ظرفیت و فعالیتهای مذهبی منطقه در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نمایش گذاشته میشود، خاطرنشان کرد: این موزهها با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم و همچنین معرفی و انتقال مفاهیم ارزشی ایثار و استقامت و شهادت به نسل جوان، به صورت دائمی در سطح منطقه برپا میشود.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر و طی مدت زمان کوتاهی یادمان ایثار و شهادت به عنوان اولین یادمان مساجد سطح شهر در مسجد فقیه سبزواری واقع در شهید مفتح ۴ در این منطقه افتتاح گردید.
شهردار منطقه چهار مشهد یادآور شد: در هشت سال دفاع مقدس مسجد فقیه سبزواری به عنوان یکی از پایگاههای اصلی انقلاب، ۸۴ شهید بزرگوار را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است که این موضوع موجب انتخاب این مسجد به عنوان محلی برای برپایی موزه دائمی شهدا با عنوان یادمان ایثار و شهادت شد.
غلامی به دبیرستان آیت ا... کاشانی واقع در خیابان نبوت به عنوان محل احداث دومین موزه دائمی شهدا در این منطقه اشاره کرد و افزود: این مدرسه با ۸۰ دانش آموز و ۴ معلم شهید نقش به سزایی در جبهههای حق علیه باطل داشته و به این منظور برای برپایی این موزه در نظر گرفته شده است.
وی در پایان اضافه کرد: خانه موزه شهدای دبیرستان آیت ا... کاشانی با سرعت مطلوبی در حال احداث است و در نیمه دوم سال جاری برای استفاده شهروندان به بهره برداری میرسد.
شایان ذکر است علاوه بر نمایش عکس و وصیت نامه، معرفی سیره و خصوصیات اخلاقی و منش شهدا از طریق اکران آثار قابل نمایش، المانهای دفاع مقدس، نرم افزارهای مذهبی مرتبط، نمایش فیلمهای مستند از زندگی شهدا و ... از موضوعاتی است که در این موزهها به آنها پرداخته میشود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد