بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۸ پروژه بیمارستانی جدید تا پاییز امسال

  • کد خبر: ۲۷۰۲۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۷
بهره‌برداری از ۸ پروژه بیمارستانی جدید تا پاییز امسال
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت از بهره‌برداری ۸ بیمارستان که توسط این شرکت در حال ساخت است، در شهر‌های شهر قدس، ملارد، آذرشهر، ایلام، قائمشهر، نجف‌آباد، تنکابن و عجب‌شیر تا پاییز امسال خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مجید احمری درباره پروژه‌های بیمارستانی که توسط شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت ساخته می‌شود، بیان کرد: بیمارستان‌ها در کشور به سه صورت ساخته می‌شود؛ تعدادی از پروژه‌ها توسط سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی، تعدادی توسط دفاتر فنی دانشگاه‌های علوم پزشکی و تعدادی توسط شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز درمانی که زیرمجموعه وزارت بهداشت است، ساخته می‌شود.

وی با اشاره به پیشینه تشکیل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی در زیرمجموعه وزارت بهداشت، اظهار کرد: در سال ۹۶ شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی تشکیل و از سال ۹۷ تعداد ۱۰ پروژه بیمارستانی به این شرکت واگذار شد. در خرداد ۹۷ در هیئت دولت مصوبه‌ای داشتیم که بر اساس آن، پروژه‌های بیمارستانی سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی به این شرکت منتقل شد. پس از این مصوبه، سهم سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی در بیمارستان‌سازی کمتر شد. بر اساس قانون بودجه ۹۹ این شرکت بیش از ۴۳ پروژه بیمارستانی شامل ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را اجرا می‌کند. این پروژه‌ها پیشرفت فیزیکی ۲ درصد تا آماده تحویل را شامل می‌شوند.

درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها چقدر است؟
احمری درباره درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌هایی که این شرکت مجری آن‌هاست، گفت: بیمارستان شهر قدس را با پیشرفت فیزیکی حدود ۳۵ درصد در پاییز ۹۷ تحویل گرفتیم و اکنون این پروژه با پیشرفت ۹۸ درصد آماده تحویل است.

وی ادامه داد: البته پیشرفت فیزیکی پروژه‌هایی که تحویل این شرکت شد، متفاوت و حتی روند برخی پروژه‌ها متوقف شده بود. در یک سال و نیم اخیر، رشد فیزیکی اکثر این پروژه‌ها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت درباره پیشرفت فیزیکی ۸ پروژه‌ای که امسال به بهره برداری می‌رسد، اظهار کرد: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهر قدس ۹۸ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ملارد ۸۶ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۸۳ تختخوابی آذرشهر ۸۴ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۲۲ تختخوابی تنکابن ۷۵ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی ایلام ۸۵ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۷۳ تختخوابی قائم شهر ۸۱ درصد، پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۲۱۶ تختخوابی نجف آباد ۷۶ درصد و پیشرفت فیزیکی بیمارستان ۸۲ تختخوابی عجب شیر ۷۹ درصد است.

زمان تحویل ۸ پروژه بیمارستانی در سال جاری
احمری در پاسخ به اینکه ۸ پروژه بیمارستانی تا چه زمانی تحویل داده می‌شوند، گفت: اگر مشکل منابع مالی وجود نداشته باشد، این پروژه‌های بیمارستانی از همین ماه تا پاییز امسال تحویل داده می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد. البته این ۸ پروژه فقط شامل پروژه‌های بیمارستانی هستند که توسط شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی ساخته می‌شود.

وی ادامه داد: اصول کار به این شکل است که پروژه احداث شده از طریق دفتر فنی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی بهره‌بردار تحویل شده و تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی را مستقر کرده و بیمارستان وارد چرخه خدمت‌رسانی می‌شود.

توجه به خواسته‌های بهره‌بردار از مراحل ابتدایی ساخت بیمارستان
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت اظهار کرد: وزارت بهداشت از سال‌ها پیش به دنبال این بود که پروژه‌های بیمارستانی را به دلایل مختلف خود بسازد. زیرا وزارت بهداشت به بهره‌بردار نهایی پروژه‌ها که دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند، نزدیک‌تر است. وقتی وزارت بهداشت پروژه‌ها را خود می‌سازد، دانشگاه‌های علوم پزشکی از ابتدا در کنار پروژه هستند و خواسته‌های نهایی آن‌ها رعایت می‌شود. در این صورت نیاز‌های منطقه‌ای و اولویت‌های بهره‌بردار از ابتدا برطرف می‌شود و اگر نقص‌ها به صفر نمی‌رسد، به حداقل خواهد رسید.

وی بیان کرد: از مرحله نیازسنجی تا تحویل پروژه‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی، هماهنگی کامل وجود دارد و در نتیجه کیفیت ساخت بیمارستان‌ها افزایش پیدا می‌کند. در نتیجه دوباره کاری‌ها نیز به حداقل می‌رسد. در گذشته بیمارستان‌ها ساخته می‌شدند و بهره‌بردار بر اساس نیاز‌ها مجبور می‌شدند تغییراتی در آن ایجاد کنند. هدف این است که این تغییرات ایجاد نشود و در کوتاه‌ترین زمان وارد مرحله بهره‌برداری شویم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->