مدیر عالی حرم مطهر رضوی: فعالین حوزه روابط عمومی به حوزه زیارت توجه ویژه داشته باشند تولیت آستان قدس رضوی: اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد حسینیه معلی تولید فصل جدید خود را آغاز کرد | تغییرات در میز ذاکران یاد مرگ، ذکر مبارکی که رهایی‌بخش است سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود نقش توکل در سبک زندگی اسلامی | توکل؛ سدشیطان، رمز عزت انتقاد دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه به شیوه آموزش در حوزه‌ها امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شد حوزه علمیه نباید در گذشته متوقف بماند | هشدار درباره خطر تحجر و تقدس‌نمایی در برخی محافل حوزوی بازدید رایگان از موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس هم‌زمان با روز جهانی موزه + ساعات بازدید تشریح برنامه‌های بزرگداشت شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت در سراسر کشور ۱۵ پرواز برای اعزام زائران حج تمتع از ایستگاه‌های پروازی صورت گرفت رونمایی از گالری دیجیتال موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس یادواره ملی ۲۶۴ شهید مدافع حرم مشهد مقدس برگزار می‌شود + فیلم آیت الله مروی: در کنار بهره‌برداری از فضای مجازی، روش‌های سنتی و ارتباطات مستقیم روحانیت با مردم نیز مورد توجه قرار گیرند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مساجد در تثبیت اقتدار فرهنگی شهر‌ها نقش مؤثری داشته‌اند بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده
سرخط خبرها

بازگشایی صحن‌های حرم مطهر هنوز به آستان قدس ابلاغ نشده است

  • کد خبر: ۲۷۱۵۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
  • ۱
بازگشایی صحن‌های حرم مطهر هنوز به آستان قدس ابلاغ نشده است
مدیر امور خدمه آستان قدس رضوی گفت: تاکنون هیچگونه ابلاغ رسمی از سوی ستاد ملی مبارزه و مدیریت بیماری کرونا پیرامون بازگشایی صحن‌های حرم مطهر حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع) به آستان قدس ابلاغ نشده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد توکلی  به خبر‌هایی در خصوص مصوبه ستاد ملی مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا در مورد بازگشایی محدود صحن‌ها در محدوده حرم مطهر رضوی از ابتدای ماه شوال اشاره و بیان کرد: در صورت صدور این ابلاغیه بازگشایی صحن‌های حرم نورانی حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع) رضوی که از مدتی پیش بخاطر شیوع بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا بسته شده‌اند پس ماه مبارک رمضان با رعایت کامل و دقیق پروتکل‌های بهداشتی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: پیش از این پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی صحن‌های حرم مطهر امام رضا (ع) تدوین و به آستان قدس رضوی ابلاغ شده بود که البته با توجه به شرایط کنونی احتمال تغییر این پروتکل‌ها وجود دارد.

مدیر امور خدمه آستان قدس رضوی گفت: با این وجود تاکنون هیچگونه ابلاغ رسمی نه در خصوص پروتکل‌های بهداشتی و نه در خصوص نحوه بازگشایی صحن‌های حرم منور رضوی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا به آستان قدس ابلاغ نشده است.
ستاد ملی مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا در نشست دیروز ۲۷ اردیبهشت خود با حضور رییس جمهوری با بازگشایی محدود صحن‌های رو باز حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) از ابتدای ماه شوال موافقت کرده است.

 

پس از تایید رسمی مشاهده بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا در ایران و مواجهه جامعه با آمار تصاعدی شیوع آن، ستاد ملی مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا متکی به نظر کارشناسان، آمار‌ها و مصلحت عمومی جامعه نه تنها به پرهیز مردم از حضور در هر جمعی، شکل دادن اجتماعات و تماس‌های چهره به چهره با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس عامل بیماری کرونا حکم داد بلکه در پی تعطیل نمودن مدارس و دانشگاه‌ها "نهضت در خانه ماندن" را ترویج کرد تا کل کشور و ملت بر اساس گام‌های مشخص عملی و موثر، به مصاف بحران کرونا بروند.

در ادامه این مسیر روز ۲۴ اسفند ماه پارسال تصمیم ستاد ملی مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا برای بستن در‌های حرم‌های مطهر و اماکن متبرکه سراسر کشور در صدر اخبار قرار گرفت.

طی این مدت تاکنون در‌های حرم مطهر رضوی حتی طی شب‌های قدر همچنان بسته ماند، اما مشتاقان اهل بیت (ع) توانستند از طریق ارتباط زنده تلویزیونی با حرم نورانی حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع) از فرصت معنوی این شب‌ها بهره‌مند شوند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۱۱۸ هزار و ۳۹۲ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان شش هزار و ۹۰۲ را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۹۳ هزار و ۱۴۷ نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان چهار میلیون و ۶۳۹ هزار و ۸۵ نفر را بیمار کرده و جان ۳۰۸ هزار ۷۹۶ نفر را در ۲۱۲ کشور گرفته است. یک میلیون و ۷۶۸ هزار و ۲۲ نفر از افراد مبتلا به کرونا در سطح جهان تاکنون درمان شده‌اند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
0
0
مسئولین محترم لطفا درب اصلی حرم ها رو هم به مدت زمان کوتاهی باز کنید ،مردم مشتاق زیارت حرم هستند،با رعایت فاصله اجتماعی وماسک ودستکش اجازه زیارت در حرم را بدهید نه فقط ورود به صحن ها
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->