وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روزنوشت‌های شهری (٥٤)

  • کد خبر: ۲۷۴۳۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱
روزنوشت‌های شهری (٥٤)
حجت الاسلام محمدرضا زائری - کارشناس مسائل فرهنگی
شنبه) اول باید بروید به ایستگاه شهــــید بهشتی. جــوانی که دارد به یـــک بـــانوی میــان‌سال آدرس مــــی‌دهد، با دیــــدن من او را رها می‌کند و جلو می‌آید. سلامی و علیکی و اظهار محبت گرمی که کتاب‌هایت را خوانده‌ام و صفحه اینستا و کانال را می‌بینم. بعد مکثی می‌کند و می‌پرسد: پس شما واقعا مترو سوار می‌شوید؟ من فکر می‌کردم چیز‌هایی که می‌نویسید زاییده خیال است!
یکشنبه) کتاب جدیدی از استاد سیدمهدی شجاعی منتشر شده با اسمی جذاب و متفاوت؛ «خدا مال همه است!» مجموعه‌ای است از نیایش‌ها و مناجات‌های خواندنی و شیرین که واقعا محتوای متفاوتی هم دارد. سال‌ها پیش هم استاد شجاعی مناجات‌هایی در ابتدای هر شماره مجله نیستان می‌نوشت که جنس خاصی داشت و گاهی گزنده و تند بود و بعد به‌صورت یک کتاب مستقل هم چاپ شد. این مناجات‌های جدید مرا به‌یاد آن حال‌وهوای قدیم می‌اندازد.
دوشنبه) خبر‌های تلخ، سیاه، رعب‌آور و پریشان‌کننده! نه می‌شود از این فضای مجازی خلاص شد و رهایی یافت و نه می‌توان با این هجوم آوارگونه خبر‌های آزاردهنده کنار آمد!
سه‌شـــــــنبه) جـــوان سبزی‌فروش سر چهارراه تا مــــن را می‌بیند دسته سبزی‌ها را روی گاری می‌گذارد و از مشتری‌اش عذرخواهی می‌کند. جلو می‌آید به اظهار لطف: می‌شه یک عکس با هم بگیــــریم؟ دست روی شانه‌اش می‌گذارم و او موبایلش را بالا می‌آورد و یک عکس سلفی می‌گیرد!
چهارشنبه) سر سفره افطار نشسته‌ایم و بی‌صبرانه منتظریم صدای اذان را بشنویم. یکی از اعضای خانواده دارد درباره اذان مغرب در اصفهان می‌پرسد و هم‌زمان یکی دیگر دارد کانال تلویزیون را عوض می‌کند که کانال‌های استانی مختلف را ببینیم. نفر سوم به او اشاره می‌کند و می‌گوید: هر کانالی که زودتر اذان می‌شود، همان را بگذار!
پنج‌شنبه) وسایل شخصی و کتاب‌های مرحوم نادر ابراهیمی را آورده‌اند به «خانه شعر» در مجموعه فرهنگی عباس‌آباد؛ نگین سبز تهران و کتابخانه و موزه نادر ابراهیمی را درست کرده‌اند. واقعا مجموعه زیبا و دیدنی و ارزشمندی شده است. مخصوصا کاغذ‌هایی با دست‌خط خودش که برنامه‌ها و نقشه‌هایش برای زندگی را واضح و درشت نوشته است. تصمیم‌های آقای نویسنده، هنرمند، فیلم‌ساز و کوهنورد و... برای زندگی و آینده‌اش. مثل اینکه حتما روزی یک ساعت برای دخترش وقت بگذارد! خدایش بیامرزاد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->