نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

کدام افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند

  • کد خبر: ۲۷۵۲۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۷
کدام افراد بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند
مطالعات انجام‌شده نشان داده است افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای و ضعف سیستم ایمنی دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-19 قرار گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، این افراد باید با رعایت توصیه‌های بهداشتی مراقب جان خود و خانواده‌شان باشند. همه افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند به یک روش مشخص بیمار نشده‌اند.

هر روز داده‌های جدیدی درباره ویروس کرونا منتشر می‌شود. مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها (CDC) و سایر منابع پزشکی اظهار داشته‌اند که افراد مسن در صورت ابتلا به ویروس کرونا بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

همچنین مشخص شده است که افراد دارای شرایط پزشکی خاص در هر سنی که باشند، بعد از ابتلا به ویروس کرونا نیز مستعد ابتلا به عوارض جدی خواهند بود.

اعتمادآنلاین به نقل از «world atlas» گزارش می‌دهد که موسسه خانواده کایزر پیش‌بینی کرده است تقریباً از هر 10 بزرگسال بالای 18 سال چهار نفر در معرض خطر قرار دارند که افراد بالای 60 سال و کسانی که بیمار هستند نیز از این جمله‌اند.

 

شرایط پزشکی پرخطر

 

کرونا

 

مایکل هاچمن، دکتری عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه کِک کالیفرنیای جنوبی، توضیح می‌دهد که با افزایش سن افراد سیستم ایمنی بدن آنها تغییر می‌کند که این امر مبارزه با عفونت‌ها را دشوار می‌کند. کسانی که وضعیت سلامت نامناسبی دارند نیز برای مبارزه با بیماری و بهبود از آن شرایط دشوارتری را تجربه می‌کنند.

 

گروه‌های پرخطر متشکل از همه گروه‌های سنی هستند که عبارت‌اند از افرادی که مشکلات زیر را دارند:

 

1- سیستم ایمنی ضعیفی دارند، مانند کسانی که بیماری‌هایی چون سرطان یا مشکل در یکی از اعضای بدن یا پیوند مغز استخوان دارند یا بهبود یافته‌اند؛ ایدز یا استفاده مداوم از داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی مانند کورتیکواستروئیدها

 

2- آسم یا بیماری مزمن ریه

 

3- شرایط خطرناک قلبی، نارسایی کلیه، بیماری کبد یا دیابت

 

4- هر کسی که به شدت اضافه‌‌وزن داشته و دارای شاخص توده بدنی بیش از 40 باشد.

 

عوارض

 

کرونا

 

این ویروس در صورت واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن پیشرفت می‌کند و باعث بروز التهاب می‌شود. التهاب ریه به ذات‌الریه گفته می‌شود که به پر شدن ریه‌ها با مایعات می‌انجامد. کووید-19 باعث تنگی نفس می‌شود و تنفس را سخت‌تر می‌کند. این ویروس همچنین ممکن است سلول‌های کلیوی را از بین ببرد. احتمال دارد بیماران به نارسایی تنفسی، شوک سپتیک و نارسایی اندام‌های مختلف مبتلا شوند.

 

دکتر اتو یانگ، متخصص بیماری‌های عفونی از یوسی‌ال‌ای، اظهار می‌کند که این مسیر کشنده «کاملاً شبیه روشی است که مردم از آنفلوانزا می‌میرند»؛ اما البته اضافه می‌کند که ویروس‌های آنفلوانزا با ویروس کرونا کاملاً تفاوت دارد. در مورد میزان مرگ‌ومیر اطلاعات متناقضی در دست است. ان‌پی‌آر (رادیوی ملی آمریکا) در 27 مارس 2020 گزارش داد که میزان مرگ‌ومیر این بیماری در ایتالیا 10 درصد و در کره‌جنوبی و ایالات متحده کمتر از یک و نیم درصد بوده است.

 

اول ایمنی بعد کار

 

کرونا

 

گرچه به نظر می‌رسد کرونا باعث ایجاد علائم خفیف یا متوسط ​​در اکثر افراد بیمار می‌شود، اما بهترین راه برای محافظت از همه در برابر این بیماری بسیار مسری ماندن در خانه تا حد امکان است. به مردم سراسر جهان گفته شده که از ازدحام جمعیت بپرهیزند و چه در داخل خانه و چه در خارج از منزل نکات بهداشتی را رعایت کنند.

 

کرونا

 

کسانی که در معرض خطر هستند می‌توانند از دوستان یا اعضای خانواده بخواهند وسایل مورد نیازشان را جدا کنند، اما اگر این کار امکان‌پذیر نیست، توصیه می‌شود که از دستکش و محصولات بهداشتی استفاده کنند. احتمال وجود ویروس بر سطوحی که «بسیار لمس می‌شوند» مانند دستگیره در، چرخ‌دستی‌های خرید و نرده بالاست و نباید بدون دستکش لمس شوند.

 

افراد در معرض خطر در خانه چه کنند

 

افرادی که در معرض خطر بیشتری قرار دارند باید از ورود افراد دیگر به خانه خود جلوگیری و رفت‌وآمد را محدود کنند. این احتمال وجود دارد که ویروس بدون اطلاع و علائم خاص در خانه وجود داشته باشد. حتی دوستان صمیمی نیز می‌توانند ناآگاهانه عامل گسترش بیماری کووید-19 شوند. اگر شخصی مواد غذایی را درِ خانه شما می‌آورد، باید کیسه‌ها و بسته‌بندی‌ها را ضدعفونی کنید و محصول را با آب و صابون شست‌وشو دهید. فاصله 2 متری باید در هر زمان و مکانی حفظ شود.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->