رژیم صهیونیستی برای نخستین بار ترور شهید هنیه را بر عهده گرفت همتی فردا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) به مجلس پاسخ می‌دهد زلنسکی مدعی شد: بیش از ۳۰۰۰ نیروی کره شمالی در کورسک روسیه کشته و زخمی شده‌اند هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق
سرخط خبرها

هشدار آقاتهرانی به قالیباف و افشاگری علیه او

  • کد خبر: ۲۷۵۵۱
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
  • ۸
هشدار آقاتهرانی به قالیباف و افشاگری علیه او
دبیرکل جبهه پایداری: اگر محصولی پدرخوانده است، چرا قبل از همه به دیدن او رفتید؟ گفتیم شرط جلسات، وفاق کاندیدا نشدن در ۱۴۰۰ است و او دیگر نیامد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیرکل جبهه پایداری با بیان اینکه منظور برخی محافل سیاسی از «وحدت باهم» وحدت با یک نفر است، گفت: هر جریانی که خلاف مسیر مورد تأیید این محافل به دنبال وحدت حداکثری باشد، وحدت‌شکن است و باید آمادگی روبه‌رو شدن با انواع تهمت و تخریب‌ها را داشته باشد.

 

حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، دبیرکل جبهه پایداری، در دیدار با طلاب و دانشجویان شرق تهران با اشاره به وضعیت مجلس آینده گفت: جبهه‌ پایداری از ابتدای شکل‌گیری تا امروز در مقاطع مختلف همواره از طرف نخبگان جریانات مختلف سیاسی مورد بی‌مهری‌های فراوان قرار گرفته است و گویی این رویه برای برخی تبدیل به عادت شده است که هرجا در اثر ضعف مبانی نظری و نحوه سیاست‌ورزی دچار خطای راهبردی می‌شوند و به بن‌بست می‌رسند، می‌خواهند کاسه‌کوزه‌ها را سرِ جبهه پایداری خراب کنند و از طریق تخطئه و تخریبِ مواضع و اقدامات جبهه، زیر بار مسئولیت خطاهایشان نروند. اما آنچه که امروز موجب کم‌اثر شدن تخریب‌های دوست و دشمن شده و محبوبیت پایداری نزد جوانان مؤمن و انقلابی را به ارمغان آورده، اصرار عقلایی جبهه بر اصول و شاخص‌های ناب انقلاب اسلامی و تدوین الگوی سیاست‌ورزی بر اساس همین موازین بوده است.

 

ماجرای ارائه فهرست انتخابات مجلس یازدهم یکی از مصادیق «مظلومیت جبهه پایداری» بود

وی با اشاره به تخریب‌های برخی از جریانات علیه جبهه پایداری اظهار کرد: فرایند شکل‌گیری مجلس یازدهم از ابتدای امر، یعنی برهه زمانیِ تلاش جریانات سیاسی برای ارائه فهرست تا امروز از مهم‌ترین مصادیق بروز چندین و چندباره «مظلومیت جبهه پایداری» در فضای سیاسی کشور است. چرا که از همان روزهای قبل از انتخابات مجلس که جبهه اعلام کرد معیارهای اصلی و نهایی حضور نامزدها در فهرست نهایی، باید بر اساس شاخصه‌های اصیل انقلابیگری و میزان پایبندیِ ایشان بر اصول مبنایی انقلاب اسلامی تنظیم شود، نه بر اساس فرایندهای لابی‌محور حول زدوبندهای سیاسی منسوخ، عده‌ای تحت لوای «وحدت» شروع به تخریب و تحطئه رویکرد پایداری کردند ما را متهم به خودمحوری کردند.

 

آقاتهرانی یادآور شد: آنان با سروصداهای رسانه‌ای در موضع حق‌به‌جانب قرار گرفتند و نهایت برچسب وحدت‌شکنی به جبهه زدند. اما جبهه پایداری نهایت با حُسن برخورد در مقابل این حملات پردامنه، ارائه فهرستی مشترک با شورای ائتلاف اصولگرایان را در دستورکار قرار داد. کوتاه آمدن جبهه پایداری به منظور تحقق وحدت حداکثری در ارائه فهرست مشترک نهایی به قدری مشهود و مبرهن بود که از همان ابتدا مورد تأیید جمع علما و وعاظ تهران قرار گرفت و آنان این اقدام را کوتاه آمدن پایداری از خواسته‌های منطقی‌اش برای تحقق وحدت حداکثری توصیف کردند.

 

صلاح این است که تکلیف هیئت رئیسه مجلس یازدهم هرچه زودتر مشخص شود

وی با اشاره به آغاز مجلس یازدهم و اقدامات لازم برای شکل گیری هیئت رئیسه تصریح کرد: جبهه پایداری هرچه منتظر ماند تا پایان سال ۹۸ گام اساسی توسط منتخبان و دوستان شورای ائتلاف مبنی بر تشکیل فراکسیون برداشته نشد تا اینکه با شروع سال ۹۹، جبهه پایداری تصمیم به برگزاری جلساتی با عنوان وفاق گرفت تا بیش از این زمان برای تشکیل ساختار مجلس آینده از دست نرود. چرا که اوضاع نابسامان و ویژه حاکم بر کشور، اقتضا نمی‌کرد که مجلس آینده معطل تشکیل دیرهنگام ساختار جدید بماند و از نظر ما صلاح این بود که جدا از مصداق رئیس مجلس یازدهم، با روشن‌شدن هرچه سریع‌تر تکلیف هیئت رئیسه، مجلس جدید بتواند در کمترین زمان ممکن برنامه‌های خود را برای حل مشکلات مردم و همچنین هدایت دولت کم‌توان مستقر در ریل صحیح خدمت به مردم، اجرایی کند.

 

دبیرکل جبهه پایداری با انتقاد از سخنان برخی درباره اقدامات این تشکل سیاسی برای مجلس آینده تأکید کرد: اما حالا از گوشه‌وکنار می‌شنویم که عده‌ای مسئله را به صورت‌های نادرست مطرح می‌کنند، گویی جبهه پایداری با قصد و نیتی جز این‌هایی که گفته شد، تصمیم به برگزاری جلسات وفاق گرفته است. اینکه فرصت را هدر دهیم و تشکیل ساختار مجلس جدید را به فردا و پس‌فردا موکول کنیم، به نفع مردم و نظام است؟ یا اینکه عقل سلیم حکم می‌کند برای نقش‌آفرینی بهتر و سریع‌تر باید با محور قراردادن سیاست‌ورزی عاقلانه و عالمانه مانع از دست رفتن فرصت‌های زودگذر برای خدمت به مردم شویم؟

 

هدف از تشکیل جلسات وفاق نفی الگوهای سیاست‌ورزی منسوخ گذشته است

آقاتهرانی با تأکید بر اینکه رویکرد و هدف جبهه پایداری از تشکیل جلسات وفاق نفی الگوهای سیاست‌ورزی منسوخ گذشته است، اظهار کرد: بنا شد در این جلسات، این بار اصول و شاخص‌های همه آنانی که در مظان ریاست مجلس قرار دارند، بررسی شود تا صرف قرار گرفتن در یک دسته‌بندی کلی سیاسی، معیار ریاست بر مجلس آینده نباشد. ما در دوره‌های گذشته شاهد بودیم که افرادی به ریاست مجلس رسیدند که به لحاظ سیاسی ظاهراً اصولگرا بودند ولی در عمل در بسیاری از مواقع خلاف اصول و مبانی انقلاب عمل می‌کردند که اینجا باز هم جبهه پایداری برای حرکت بر محور وحدت حداکثری نیروهای انقلاب از معرفی گزینه خود برای ریاست مجلس صرف نظر کرد تا بتواند به عنوان جریانی که بستر این جلسات را فراهم کرده، رویکرد بی‌طرفانه خود را به عنوان «پرچم‌دار وحدت» حفظ کند و مسیر رسیدن به وحدت، هموارتر شود.

 

پدرخوانده خطاب کردن صادق محصولی خلاف تقوای سیاسی است

وی با بیان اینکه برخی با نسبت‌هایی همچون پدرخوانده، به برگزارکنندگان جلسات وفاق حمله کرده‌اند، گفت: پس از آنکه جبهه پایداری اقدام به برگزاری جلسات وفاق کرد، متوجه شدم که بعضی از عزیزان به آقای محصولی و سایران، واژه ناروای پدرخوانده را نسبت داده‌اند که من مواجهه‌هایی از این دست و نسبت دادن چنین توصیفاتی به ایشان را خلاف اخلاق و تقوای سیاسی می‌دانم؛ اولاً وقتی جبهه پایداری برگزاری چنین جلسه‌ای را در دستورکار قرار می‌دهد، طبیعتاً برخی از اعضای شورای مرکزی این جبهه در شروع و تشریح فلسفه دعوت و تشکیل آن حضور دارند. پس بعید می‌دانم که حضور ایشان خلاف اخلاق و قواعد مرسوم سیاسی باشد. ضمن اینکه در جلسات بعدی کار به خود منتخبان مردم سپرده و تصمیم‌گیری‌ها در آن جلسات انجام شد و حضور برخی از اعضای شورای مرکزی جبهه، به دلیل وظیفه‌ای است که به رسم میزبانی و به عنوان بسترسازی برای جلساتی که برای شکل‌گیری مجلسی توانمند برگزار می‌شود، به عهده دارند نه چیز دیگری.

 

چرا برخی از دیدار قالیباف با محصولی برای مجلس آینده صحبت نمی‌کنند

آقاتهرانی تأکید کرد:‌ ثانیاً؛ با فرض اینکه خدای ناکرده آقای محصولی پدرخوانده هستند، پس چرا این عزیزانی که از نیروها و هواداران آقای قالیباف هستند، این نقد را به آقای قالیباف مطرح نمی‌کنند که چرا ایشان قبل از دیگران به دیدار همین پدرخوانده رفته و با وی وارد گفت‌وگو درخصوص مجلس آینده شده است؟ آیا این رویکرد عزیزان چیزی غیر از داشتن استانداردهای دوگانه در تحلیل وقایع است که از طرفی آقای محصولی را پدرخوانده خطاب می‌کنند و از طرف دیگر به دیدار آقای قالیباف با ایشان واکنش خاصی نشان نمی‌دهند؟ آیا این مسئله نشان‌دهنده مظلومیت جبهه پایداری نیست که اعضای آن را به ناحق پدرخوانده خطاب می‌کنند ولی در قبال اقدامات دوستان خود سکوت اختیار یا حتی آن را توجیه می‌کنند؟

 

دبیرکل جبهه پایداری با اشاره به خطاهای راهبردی برخی افراد، اظهار کرد: متأسفانه این روزها شاهدِ خطاهای راهبردی متعددی در تحلیل از سوی برخی از عزیزان هستیم که ریشه بسیاری از آن‌ها همین داشتن استانداردهای دوگانه در مواجهه با مباحث مختلف است. دیدم که به‌تازگی برخی مدعی شده‌اند که آقای قالیباف به جلسات وفاق دعوت نشده‌اند یا این که مؤتلفه، پایداری و جریان چپ بر سر حذف آقای قالیباف از فرایند ریاست مجلس به اجماع رسیده‌اند که من می‌گویم خوب است سیاسیون و فعالان رسانه‌ای در نقل چنین مطالب خلاف واقعی، قدری خداترس باشند.

 

به قالیباف که گفتیم شرط حضور در جلسات وفاق نامزدنشدن در انتخابات ریاست جمهوری است، دیگر در آن حاضر نشد

وی افزود: اولاً که من اینجا صراحتاً می‌گویم که دعوت نکردن از آقای قالیباف برای شرکت در جلسات وفاق حتماً خلاف واقع است. چرا که اصلاً در جلسه وفاقِ ویژه کاندیداهای احتمالی، که با جلسه اصلیِ حدود ۳۰ نفره متفاوت بود و در منزل آقای نادران برگزار شد، همه آنانی که در مظان ریاست مجلس قرار دارند، حضور داشتند. در این جلسه علاوه بر آقای نادران به عنوان میزبان و همچنین شخص آقای قالیباف، آقایان زاکانی، نیکزاد، حاجی‌بابایی و میرسلیم نیز حضور داشتند که بنده و آقایان میرتاج‌الدینی و تقوی نیز حاضر بودیم که علاوه بر این مورد، آقای پژمانفر نیز در مصاحبه‌ای که چند روز پیش منتشر کردند، اذعان کردند که باوجود دعوت از آقای قالیباف برای شرکت در جلسات اصلی وفاق، که حدود ۳۰ نفر در آن جلسه حضور دارند، ایشان در جلسات شرکت نمی‌کنند که اینجا باید دوستان از آقای قالیباف بپرسند بعد از اعلام پذیرش شرایط جلسه مبنی بر پایبندی و حضورنداشتن به‌عنوان نامزد ریاست جمهوری، علت شرکت نکردن ایشان در جسات وفاق دقیقا چیست و چرا بعضی از طرف‌دارانشان برای فرافکنی موضوع کذب دعوت نکردن از ایشان را مطرح می‌کنند.

 

آقاتهرانی ادامه داد: ثانیاً؛ بالأخره عزیزان دیگری هم در این جلسات شرکت می‌کنند که بنظر من درست نیست عده‌ای در مواجهه با آنان از استانداردهای دوگانه پیروی کنند. به طور مثال آقای نیکزاد که به عنوان نامزد نهایی جریان انقلاب از حوزه انتخابیه خودش وارد مجلس شده‌اند، در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی نامزد نهایی جریان انقلاب فعالیت می‌کرد و امروز به عنوان یکی از گزینه‌های جریان انقلاب برای ریاست مجلس مطرح شده‌ آیا درست است که اگر ایشان باب طبع برخی محافل و افراد رفتار نمی‌کنند، او را در ائتلاف با چپی‌ها معرفی می‌کنند؟ یا فرد دیگری مانند آقای حاجی‌بابایی که ایشان نیز به عنوان گزینه جریان انقلاب وارد مجلس شده‌اند که هم‌اکنون نیز رئیس فراکسیون نیروهای ولائی مجلس هستند که اتفاقاً سابقه وزارت هم دارند. حالا واقعاً صحیح است که تهمت ائتلاف با چپی‌ها را به ایشان نسبت می‌دهند؟

 

دبیرکل جبهه پایداری تأکید کرد: فردی مانند آقای میرسلیم با آن‌همه سوابق و هم‌سویی و همراهی با رهبر انقلاب در زمان دولت ایشان که در جریان همین انتخابات هم از ارکان اصلی شورای ائتلاف به‌ شمار می‌رفتند و به عنوان گزینه ریاست مجلس به حساب می‌آیند، حالا چون ممکن است این مسئله موردپسند عده‌ای نباشد، باید ائتلاف با چپی‌ها را به ایشان نسبت دهند؟ آن‌هم برای ترور قالیباف؟ فاین تذهبون؟ آیا این‌گونه رفتارها یک نوع دیکتاتوری در سیاست‌ورزی نیست؟

 

تهمت ائتلاف با چپی‌ها یک حرکت انحصارطلبانه در مسیر خلاف وحدت است

وی تصریح کرد: معتقدم علاوه بر اینکه این مسئله خلاف تقوای اخلاقی و سیاسی است، نوعی تبعیت از استانداردهای دوگانه نیز است؛ آیا تا دیروز که این بزرگواران به عنوان نامزدهای احتمالی ریاست مجلس مطرح نبودند هم برخی تهمت ناروای در ائتلاف با چپی‌ها را به ایشان نسبت می‌دادند؟ یا این مسئله به شرایطی اختصاص دارد که این عزیزان خلاف تمایل برخی رفتار کنند؟ به نظر می‌رسد واکنش‌های این چنینی به حاضران در جلسات وفاق، علناً یک حرکت انحصارطلبانه در مسیر خلاف وحدت است که می‌تواند در نهایت موجب لطمه‌دیدن کل جریان انقلاب در فضای سیاسی شود.

 

آقاتهرانی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران در جلسه درخصوص فایده برگزاری جلسات وفاق تاکنون افزود: پیش از تشکیل جلسات وفاق علاوه بر عدم معرفی نامزد جبهه پایداری، آقایان زاکانی و زاهدی هم که قصد کاندیداتوری به عنوان رئیس مجلس را داشتند؛ در ادامه و در جریان این جلسات به این نتیجه رسیدند که در راستای وحدت حداکثری نیروهای انقلاب از روند نامزدی برای ریاست مجلس منصرف شوند.

 

برخی منظورشان از وحدت باهم، وحدت با یک نفر است

وی در پایان درخصوص لزوم وحدت حداکثری در جریان تشکیل ساختار مجلس آینده اظهار کرد: وحدتی که مدنظر برخی محافل سیاسی است، بیش از اینکه مبتنی بر «وحدت باهم» باشد، متکی به «وحدت با یک نفر» است. به این معنا که وحدت چیزی است که فلان محفل و بهمان قبیله می‌گوید و تصمیم می‌گیرد و هر جریانی که خلاف مسیر مورد تأیید آنان به دنبال وحدت حداکثری باشد، وحدت‌شکن است و باید آمادگی روبه‌رو شدن با انواع تهمت و تخریب مانند پدرخواندگی و تروریست و ائتلاف با چپ را داشته باشد. باید مقداری آستانه صبر و تحمل برخی از افراد نسبت به شنیدن و پذیرفتن بعضی دیدگاه‌های متفاوت افزایش پیدا کند و نسبت به تفکرات مختلف احترام بیشتری قائل شوند. و همچنین به‌جای زدن برچسب‌های ناروا در رسانه‌ها، مسیر گفت‌وگو و تعامل سازنده بین نیروهای جریان انقلاب را تقویت کنند.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۲
1
0
یا بهتر است بگوییم برخی منظورشان از وحدت ، همصدایی با چپی ها و حذف یک نفر است !
حسینی
Germany
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۲
به آقا تهرانی بگویید خرس چه به آهنگری برو حوزه درست رو بده بچه های انقلاب رو با این حزب درست کردن به جان هم انداختی رای نمی آوردی اگه قالیباف نبود
حسینی
Germany
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۲
2
0
جناب آقای تهرانی بیشتر از دهنت حرف نزن ببند اون فکت رو همه بچه های انقلاب رو بهم انداختی برو حوزه درست رو بده خرس چه به آهنگری
علی پوراحمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۲
2
0
این دری وریها رو جمع کنید . کشور داری که بچه بازی نیست . اینکه چه کسی رئیس مجلس اینده خواهد شد را در مجلس و به وسیله تمام نمایندگان منتخب کشور انجام خواهد شد . ما دنبال کسی هستیم که کار کند حرف زدن بس است . برخی از این اقایان که برخی جاها صحبت میکنند بدانند که این رای ها که این دوره به صندوق ریخته شده فقط برای حمایت از ولایت فقیه و انقلاب هستش والا اقای تهرانی بفرمائید از ان موقع که امده اید کدام طرح انقلابی و اساسی را برای کشور به مجلس برده اید .
این نشریات حاشیه ای هم دنبال چرندیات میروند .
چند روز دیگر معلوم میشود کت تن چه کسی هست .
مجید
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
1
0
آقای آقاتهرانی اگه مواظب حرکات گازانبری قالیباف نباشی شما رو هم مثل جهانگیری و روحانی لوله میکنه ها!!!!
پور حاجی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
0
سلام.متاسفانه از اول انقلاب تاکنون اینگونه بود یا بامن یا بر علیه من
آقایان عزیز که مدعی آزادی و انقلابی گری و ولایت مداری هستیید
اگر ولایت و انقلاب اینگونه هست که یک نفر را بت درست کنید و همه باید چشم و گوش بسته مطیع دار ودسته این افراد که در راس هستند باشد
کاملا راه را به اشتباه رفتید و این خود سرآمد همه گرفتاری هایی موجود کشور هست
این با پادشاهی چه تفاوتی دارد آیا مشکل تاج بود و با آمدن عمامه و و ریش و و تسبیح و مدعی ولایت پذیری و امثال اینگونه اداء در آوردن می شود مدافع ارزشهای انسانی و انقلابی بود
آیا با این روشها می شود از بطن جامعه انسانهای لایق و مدیر و نوآور و انقلابی و مدافع ارزشها پای کار آورد
آقایان قالی باف و امثال قالی باف امتحانات شان بدرستی پس ندادند
هرگز نباید 8 سال دفاع مقدس را به پای مجاهدت اینگونه افراد حساب آورد
در بطن جامعه هزاران هزار نفر وجود دارند که در 8 سال دفاع مقدس بسیار ایثارگری و جانفشانی کردن و مدیریت انقلابی به خرج دادند اما توسط همین یال و کوپال داران قلع و قمع شده اند و کارگران روزمزد کارخانه و مزارع و معازه اند و امروز نامی از آنان برده نمی شود هیچ
بلکه توسری خور جامعه هستند چرا اینکه هرآنچه داشته اند بپای انقلاب قربانز کرده اند و به دنبال نام ونان و نشان نبودن
و فکر می کردند آقایان در ادعای خود صادقند که انقلاب انقلاب پا برهنه هاست
اما مسیر انقلاب را به کام لیبرالهای گوناگون در هر لباسی عوض کردند
و مردم بازیچه دست این دسته از تمامیت خواه ها هستند
شما را بخدا برای فردای قیامت خود هم شده دست از این اداء بردارید
بگذارید انقلاب امام رضوان الله بر پاشنه خود برگردد و برای سفره نام و نان خود سفره مردم را خالی کردید بیش از این سفره دین آنانی که هنوز به امام اعتماد دارند خالی نشود.
خود را به کوری چرا زده اید مردم خدا را منکر شده اند از عملکرد بد شما و حیله و نیرنگهای شما به نام دین هم سر دین را بردید هم سر دینداران و بی دینان را
پور حاجی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
0
سلام.متاسفانه از اول انقلاب تاکنون اینگونه بود یا بامن یا بر علیه من
آقایان عزیز که مدعی آزادی و انقلابی گری و ولایت مداری هستیید
اگر ولایت و انقلاب اینگونه هست که یک نفر را بت درست کنید و همه باید چشم و گوش بسته مطیع دار ودسته این افراد که در راس هستند باشد
کاملا راه را به اشتباه رفتید و این خود سرآمد همه گرفتاری هایی موجود کشور هست
این با پادشاهی چه تفاوتی دارد آیا مشکل تاج بود و با آمدن عمامه و و ریش و و تسبیح و مدعی ولایت پذیری و امثال اینگونه اداء در آوردن می شود مدافع ارزشهای انسانی و انقلابی بود
آیا با این روشها می شود از بطن جامعه انسانهای لایق و مدیر و نوآور و انقلابی و مدافع ارزشها پای کار آورد
آقایان قالی باف و امثال قالی باف امتحانات شان بدرستی پس ندادند
هرگز نباید 8 سال دفاع مقدس را به پای مجاهدت اینگونه افراد حساب آورد
در بطن جامعه هزاران هزار نفر وجود دارند که در 8 سال دفاع مقدس بسیار ایثارگری و جانفشانی کردن و مدیریت انقلابی به خرج دادند اما توسط همین یال و کوپال داران قلع و قمع شده اند و کارگران روزمزد کارخانه و مزارع و معازه اند و امروز نامی از آنان برده نمی شود هیچ
بلکه توسری خور جامعه هستند چرا اینکه هرآنچه داشته اند بپای انقلاب قربانز کرده اند و به دنبال نام ونان و نشان نبودن
و فکر می کردند آقایان در ادعای خود صادقند که انقلاب انقلاب پا برهنه هاست
اما مسیر انقلاب را به کام لیبرالهای گوناگون در هر لباسی عوض کردند
و مردم بازیچه دست این دسته از تمامیت خواه ها هستند
شما را بخدا برای فردای قیامت خود هم شده دست از این اداء بردارید
بگذارید انقلاب امام رضوان الله بر پاشنه خود برگردد و برای سفره نام و نان خود سفره مردم را خالی کردید بیش از این سفره دین آنانی که هنوز به امام اعتماد دارند خالی نشود.
خود را به کوری چرا زده اید مردم خدا را منکر شده اند از عملکرد بد شما و حیله و نیرنگهای شما به نام دین هم سر دین را بردید هم سر دینداران و بی دینان را
پور حاجی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
0
سلام.متاسفانه از اول انقلاب تاکنون اینگونه بود یا بامن یا بر علیه من
آقایان عزیز که مدعی آزادی و انقلابی گری و ولایت مداری هستیید
اگر ولایت و انقلاب اینگونه هست که یک نفر را بت درست کنید و همه باید چشم و گوش بسته مطیع دار ودسته این افراد که در راس هستند باشد
کاملا راه را به اشتباه رفتید و این خود سرآمد همه گرفتاری هایی موجود کشور هست
این با پادشاهی چه تفاوتی دارد آیا مشکل تاج بود و با آمدن عمامه و و ریش و و تسبیح و مدعی ولایت پذیری و امثال اینگونه اداء در آوردن می شود مدافع ارزشهای انسانی و انقلابی بود
آیا با این روشها می شود از بطن جامعه انسانهای لایق و مدیر و نوآور و انقلابی و مدافع ارزشها پای کار آورد
آقایان قالی باف و امثال قالی باف امتحانات شان بدرستی پس ندادند
هرگز نباید 8 سال دفاع مقدس را به پای مجاهدت اینگونه افراد حساب آورد
در بطن جامعه هزاران هزار نفر وجود دارند که در 8 سال دفاع مقدس بسیار ایثارگری و جانفشانی کردن و مدیریت انقلابی به خرج دادند اما توسط همین یال و کوپال داران قلع و قمع شده اند و کارگران روزمزد کارخانه و مزارع و معازه اند و امروز نامی از آنان برده نمی شود هیچ
بلکه توسری خور جامعه هستند چرا اینکه هرآنچه داشته اند بپای انقلاب قربانز کرده اند و به دنبال نام ونان و نشان نبودن
و فکر می کردند آقایان در ادعای خود صادقند که انقلاب انقلاب پا برهنه هاست
اما مسیر انقلاب را به کام لیبرالهای گوناگون در هر لباسی عوض کردند
و مردم بازیچه دست این دسته از تمامیت خواه ها هستند
شما را بخدا برای فردای قیامت خود هم شده دست از این اداء بردارید
بگذارید انقلاب امام رضوان الله بر پاشنه خود برگردد و برای سفره نام و نان خود سفره مردم را خالی کردید بیش از این سفره دین آنانی که هنوز به امام اعتماد دارند خالی نشود.
خود را به کوری چرا زده اید مردم خدا را منکر شده اند از عملکرد بد شما و حیله و نیرنگهای شما به نام دین هم سر دین را بردید هم سر دینداران و بی دینان را
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->