تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست
سرخط خبرها

تأکید به تصویب ۷ حوزه طرح تفصیلی در سال ۹۹

  • کد خبر: ۲۷۶۰۴
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
تأکید به تصویب ۷ حوزه طرح تفصیلی در سال ۹۹
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در سال ۹۹ هر ۷ حوزه طرح تفصیلی باید به تصویب شورای شهر مشهد برسد.
طنین همتی/ شهرآرانیوز؛ محمد هادی‌نیا با بیان این مطالب، درباره اولویت برنامه‌های کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد اضافه کرد: امسال به سرانجام رسیدن طرح‌های تفصیلی در اولویت کمیسیون است تا هر ۷ حوزه طرح تفصیلی به تصویب شورا برسد.
وی گفت: تأکید به تکمیل اسناد باقی‌مانده طرح جامع، سند بلندمرتبه‌سازی و سند پهنه‌بندی حریم است تا این ۲ اولویت به کمیسیون ماده ۵ فرستاده شود.
نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در ادامه اضافه کرد: سروسامان دادن به گردش‌کار صدور مجوز شهرسازی و معماری و مجوز‌های پروانه و پایان‌کار در اولویت‌های بعدی امسال ماست. برهمین مبنا شفافیت در تصمیم‌گیری کمیته‌های هیئت‌های فنی شهرسازی در دستورکار است که در قالب مصوبات شورا ان‌شاءاللّه اتفاق خواهد افتاد.
هادی‌نیا یادآور شد: ۱۸ محله گروه هدف در حاشیه شهر است که مشوق‌های آن مصوب شده است و به فراخور تقویت دفاتر در دستورکار است و کاری که کمیسیون باید انجام دهد، این است که در صورت امکان این برنامه‌ها را با طرح تفصیلی هماهنگ کند که به تصویب برسد.
وی گفت: بحث مشوق‌هایی در حوزه بافت تاریخی و مشوق‌های محلات هدف بازآفرینی را داریم و باتوجه‌به شرایط کرونا به‌دنبال این هستیم که مشوق‌های ساختمان چه در حوزه ضوابط و مقررات و چه در حوزه تخفیفات که در بازه زمانی اواخر خردادماه و اوایل تیرماه یا از طریق لایحه شهرداری و شورا نوشته شود را داشته باشیم تا این تخفیفات، ضوابطی رونق‌بخش در حوزه ساخت‌وساز و حوزه مالی داشته باشند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی در ادامه تصریح کرد: یکی از کار‌هایی که از سال گذشته دنبال می‌شود، تکمیل برنامه‌ها در راستای رسیدن به شهر الکترونیک است. از ۵۲ وظیفه‌ای که شهرداری در بحث شهرسازی الکترونیک داشته است، بخش عمده آن مربوط به حوزه شهرداری است که در منطقه ۸ و ۱۲ شهرداری اتفاق افتاده است.
وی تأکید کرد: شهر الکترونیک در سال ۹۹ از برنامه‌های شهرداری است که نیمی از شهرداری‌های مناطق شهرسازی الکترونیک خواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->