سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

تأکید به تصویب ۷ حوزه طرح تفصیلی در سال ۹۹

  • کد خبر: ۲۷۶۰۴
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
تأکید به تصویب ۷ حوزه طرح تفصیلی در سال ۹۹
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در سال ۹۹ هر ۷ حوزه طرح تفصیلی باید به تصویب شورای شهر مشهد برسد.
طنین همتی/ شهرآرانیوز؛ محمد هادی‌نیا با بیان این مطالب، درباره اولویت برنامه‌های کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد اضافه کرد: امسال به سرانجام رسیدن طرح‌های تفصیلی در اولویت کمیسیون است تا هر ۷ حوزه طرح تفصیلی به تصویب شورا برسد.
وی گفت: تأکید به تکمیل اسناد باقی‌مانده طرح جامع، سند بلندمرتبه‌سازی و سند پهنه‌بندی حریم است تا این ۲ اولویت به کمیسیون ماده ۵ فرستاده شود.
نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در ادامه اضافه کرد: سروسامان دادن به گردش‌کار صدور مجوز شهرسازی و معماری و مجوز‌های پروانه و پایان‌کار در اولویت‌های بعدی امسال ماست. برهمین مبنا شفافیت در تصمیم‌گیری کمیته‌های هیئت‌های فنی شهرسازی در دستورکار است که در قالب مصوبات شورا ان‌شاءاللّه اتفاق خواهد افتاد.
هادی‌نیا یادآور شد: ۱۸ محله گروه هدف در حاشیه شهر است که مشوق‌های آن مصوب شده است و به فراخور تقویت دفاتر در دستورکار است و کاری که کمیسیون باید انجام دهد، این است که در صورت امکان این برنامه‌ها را با طرح تفصیلی هماهنگ کند که به تصویب برسد.
وی گفت: بحث مشوق‌هایی در حوزه بافت تاریخی و مشوق‌های محلات هدف بازآفرینی را داریم و باتوجه‌به شرایط کرونا به‌دنبال این هستیم که مشوق‌های ساختمان چه در حوزه ضوابط و مقررات و چه در حوزه تخفیفات که در بازه زمانی اواخر خردادماه و اوایل تیرماه یا از طریق لایحه شهرداری و شورا نوشته شود را داشته باشیم تا این تخفیفات، ضوابطی رونق‌بخش در حوزه ساخت‌وساز و حوزه مالی داشته باشند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی در ادامه تصریح کرد: یکی از کار‌هایی که از سال گذشته دنبال می‌شود، تکمیل برنامه‌ها در راستای رسیدن به شهر الکترونیک است. از ۵۲ وظیفه‌ای که شهرداری در بحث شهرسازی الکترونیک داشته است، بخش عمده آن مربوط به حوزه شهرداری است که در منطقه ۸ و ۱۲ شهرداری اتفاق افتاده است.
وی تأکید کرد: شهر الکترونیک در سال ۹۹ از برنامه‌های شهرداری است که نیمی از شهرداری‌های مناطق شهرسازی الکترونیک خواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->