اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

درمان یک نوزاد ۶ روزه با پیوند سلول‌های بنیادی

  • کد خبر: ۲۷۶۵۸
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۳
درمان یک نوزاد ۶ روزه با پیوند سلول‌های بنیادی
در یک آزمایش بالینی جدید، برای نخستین بار نوزادی ۶ روزه در ژاپن، پیوند سلول‌های کبدی جدیدی را دریافت کرد که از سلول‌های بنیادی ساخته شده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برای نخستین بار نوزادی ۶ روزه در ژاپن پیوند سلول‌های کبدی دریافت کرد که از سلول‌های بنیادی تولید شده بودند. این فرایند سبب شد نوزاد برای مدتی کافی سالم بماند تا بتواند عمل پیوند کبد را انجام دهد.

نوزاد مذکور از مشکل چرخه اوره (urea cycle ) رنج می‌برد که یک اختلال ژنتیکی است و کبد فرد آنزیم حیاتی برای شکستن نیتروژن و تبدیل آن به اوره را ندارد. بدون این آنزیم آمونیاک در جریان خون وارد می‌شود و نتایج مرگباری برای بیمار دارد.

به طور معمول در این شرایط باید پیوند کبد انجام شود اما تا سن ۳ تا ۵ ماهگی نمی‌توان این عمل را انجام داد و متاسفانه تا آن زمان بسیار دیر است و ممکن است نوزاد بمیرد.

بنابراین در یک آزمایش بالینی جدید محققان مرکز ملی بهداشت و رشد کودک در ژاپن نوعی سلول کبدی به نام هپاتوسیت (hepatocytes) را به بدن نوزاد پیوند زدند.

محققان آنها را از سلول‌های بنیادی تولید کردند. در مرحله بعد هپاتوسیت به رگ‌های خونی در کبد نوزاد تزریق شد.

پس از آن میزان غلظت آمونیاک در خون نوزاد افزایش نیافت و هنگامی که زمان مناسب فرا رسید، محققان توانستند با موفقیت عمل پیوند کبد را انجام دهند. به گفته محققان طی این عمل هیچ مشکلی به وجود نیامد.

این نخستین آزمایش بالینی برای درمان بیماری کبدی با استفاده از سلول‌های هپاتوسیت پیوندی و همچنین نخستین باری است که سلول‌های بنیادی برای درمان انسان در ژاپن به کار می‌روند.

 

منبع:مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->