پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گزارشی از رکود در صنعت مبلمان | نشستن تورم بر بازار مبلمان جزئیات عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بازار سرمایه | بورس مسئول نظارت بر رمز دارایی می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۷۰ هزار تومان افت ۷ درصدی ارزش بازار سهام در پنج ماهه اول ۱۴۰۴ قاچاق و صف‌های طولانی ارز، صنعت لوازم خانگی را زمین‌گیر کرد
سرخط خبرها

قیمت موبایل در سراشیبی/ چه زمانی برای خرید موبایل مناسب‌تر است؟

  • کد خبر: ۲۷۸۵۸
  • ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
  • ۳
قیمت موبایل در سراشیبی/ چه زمانی برای خرید موبایل مناسب‌تر است؟
افزایش بی سروصدای قیمت موبایل از قبل عید باعث شد تا تقاضا برای این محصول کم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود ۳ ماهی می‌شود که شاهد افزایش قیمت موبایل در بازار هستیم که همین امر باعث کاهش تقاضا در بازار شده است. زمانی که به بازار موبایل سری بزنیم دیگر از گوشی‌های کمتر از ۲ میلیون تومان خبری نیست. قیمت گوشی تلفن همراه در روز‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته و ارزان‌ترین موبایل‌هایی که در بازار وجود دارند، از حداقل حقوق کارگری هم گران‌تر هستند.

افزایش بی سروصدای قیمت موبایل از قبل عید باعث شد تا تقاضا برای این محصول کم شود. به نوعی این افزایش قیمت نوعی شوک بود. یکی از متقاضیان خرید گوشی ادعا دارد که قبل از عید قصد خرید تلفن همراهی با قیمت ۸ میلیون تومان را داشته است که پس از عید قیمت همان کالا به ۱۲ میلیون تومان رسید.

به گفته کارشناسان، بخش جزئی از دلیل افزایش قیمت موبایل به نوسانات نرخ ارز برمی‌گردد، اما بیشتر این افزایش بسته به بحث واردات است. قیمت گوشی تلفن همراه در بازار به صورت حبابی در حال افزایش است، اما تا زمانی که واردات آن سرعت نگیرد و عرضه و تقاضا هم‌خوانی نداشته باشد، احتمال بالا رفتن قیمت موبایل وجود دارد.

در این روزها فرقی نمی‌کند به دنبال چه برند یا چه مدل تلفن همراهی باشید، زمانی که به بازار موبایل سری می‌زنیم به دلیل اینکه قیمت‌ها بالاست باید قید خرید را زد. اما حدود یک هفته‌ای می‌شود که شاهد کاهش قیمت موبایل در بازار هستیم و مشاهدات میدانی نشان داده است که قیمت‌ها روند نزولی دارد. حال سؤالی پیش می‌آید که آیا همچنان شاهد کاهش قیمت این کالا خواهیم بود یا مجدد قیمت آن افزایش خواهد داشت؟

قیمت موبایل در سراشیبی

(گزارش) علت افزایش نجومی قیمت موبایل چیست؟ /آیا موبایل ارزان می‌شود؟ / پیش بینی بازار موبایل در هفته‌های آتیابراهیم درستی، رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه، با بیان اینکه هم اکنون بازار تلفن همراه راکد است، گفت: به دلیل اینکه موبایل تولید داخل نداریم و این کالا با ارز وارد کشور می‌شود، بنابراین قیمت این کالا بستگی شدید به نرخ ارز دارد و در حال حاضر شاهد افزایش قیمت ارز در جهان هستیم.

این مقام مسئول ادامه داد: تقاضا برای استفاده از موبایل افزایش داشته است و همین عامل باعث کاهش جزئی قیمت موبایل در بازار شده است و از این رو در یک هفته اخیر شاهد کاهش قیمت موبایل در بازار بودیم.

درستی تشریح کرد: امیدواریم تغییراتی که در وزارت صمت صورت گرفته است، گره‌گشایی برای این بازار باشد و به ثبات نسبی برسد. با افزایش قیمت موبایل مغازه‌داران آسیب‌های فراوانی دیده‌اند و در گذشته امورات خود را بهتر می‌گذراندند.

او گفت: هفته آینده مقداری بازار موبایل به آرامش خواهد رسید و قیمت‌ها مشخص خواهد شد. بازار نیاز به ثبات دارد تا مردم قدرت خریدشان افزایش یابد. 

این مقام مسئول درخصوص کاهش قیمت تلفن همراه در هفته‌های آینده، تشریح کرد: پیش‌بینی می‌شود قیمت تلفن همراه در هفته‌های آینده کاهش داشته باشد، چرا که قیمت‌ها به ثبات نسبی خواهد رسید و از این حالت التهابی خارج خواهد شد.

(گزارش) علت افزایش نجومی قیمت موبایل چیست؟ /آیا موبایل ارزان می‌شود؟ / پیش بینی بازار موبایل در هفته‌های آتی

قیمت موبایل؛ سرگردان در تب دلار

پژمان احمدی از فروشندگان موبایل درخصوص بازار موبایل، گفت: هر سال در نزدیکی شب عید شاهد افزایش تقاضای موبایل در بازار بودیم که امسال این میزان به نصف رسید. پاساژها از قبل عید تعطیل شدند و همین عامل باعث افت تقاضا در بازار شد.

او گفت: بعد از تعطیلات نوروزی و با بازگشایی پاساژها، مقداری تقاضا وجود داشت اما به شدت شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم و همین عامل باعث کاهش تقاضا در بازار شد. عرضه و تقاضا در بازار باعث نوسانات قیمت موبایل می‌شود که اکنون تقاضا برای خرید موبایل زیاد است به همین دلیل قیمت تلفن همراه روند صعودی را دارد.

این فروشنده موبایل ادامه داد: اکنون حدود یک هفته‌ می‌شود که شاهد کاهش قیمت موبایل بودیم و پیش‌بینی می‌شود که این کالا به ثبات قیمت نسبی برسد. هم اکنون به شدت بازار آرامی را پشت سر می‌گذاریم، اما امیدوارم که در هفته‌های آینده این مشکل برطرف شود و شاهد رونق این صنف باشیم.

ازهم‌گسستگی زنجیره تأمین و عرضه تلفن همراه در کشور

(گزارش) علت افزایش نجومی قیمت موبایل چیست؟ /آیا موبایل ارزان می‌شود؟ / پیش بینی بازار موبایل در هفته‌های آتیرضا دیهیمی، نایب‌رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و تجهیزات جانبی، ضمن اشاره به از‌هم‌گسستگی زنجیره تأمین و عرضه تلفن همراه در کشور، درباره تأثیر بحران کرونا بر اقتصاد صنف تلفن همراه گفت: متأسفانه از اوایل اسفند که شیوع بیماری کرونا در ایران آغاز شد، مشکلاتی برای این صنف به وجود آمد. نخستین تأثیرات شیوع کرونا در صنف موبایل شامل حلقه‌ اول این زنجیره یعنی واردکنندگان شد.

رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و تجهیزات جانبی افزود: بهتر است بدانید در این لحظه که با هم گفت‌وگو می‌کنیم هیچ باری از دبی به ایران نمی‌رسد، چرا که راه‌های دبی و عراق (اربیل) به ایران بسته شده و پرواز و در نتیجه کارگویی صورت نمی‌گیرد. به‌عبارتی اولین مشکل آن است که واردکنندگان امکان ارسال کالا به ایران را ندارند.

نایب رئیس انجمن واردکنندگان موبایل با اشاره به افزایش جهانی قیمت موبایل به دلیلی شیوع کرونا گفت: ویروس کرونا هم‌زمان با شروع سال نو میلادی ۲۰۲۰ در چین و سپس در کشور‌های دیگر شیوع پیدا کرد. در نتیجه کارخانه‌های برند‌های بزرگ از قبیل اپل و سامسونگ در چین به تعطیلی کشیده شد و با توجه به هم‌زمانی با سال نو کمبود کالا در دبی و هنگ‌کنگ و... باعث افزایش قیمت کالا در سراسر جهان شد. معضل بزرگ این است که زمانی برای پایان این بحران تعیین نشده و البته ما امیدواریم هرچه سریع‌تر اوضاع به سامان برسد.

او افزود: هم اكنون که کشور با این بحران مواجه شده است، دغدغه همه ما عبور از این شرایط است و باید تلاش کنیم تا هرچه زودتر شرایط را به حالت عادی برگردانیم. اما نباید از این موضوع هم  غافل شویم که در این دوران بسیاری از کسب‌وکارها آسیب دیده‌اند و باید از هم اکنون چاره‌ای برای حل مشکل آن‌ها در پساکرونا بیندیشیم.

حال باید منتظر ماند تا قیمت ارز به یک ثبات نسبی برسد و در برابر آن واردات موبایل تعیین تکلیف شود چرا که این‌گونه شاهد کاهش قیمت تلفن همراه در بازار خواهیم بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Saeed
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
0
4
سلام امروز18/تیر/99 گوشی هنوز داره گرون و گرون تر میشه،ویه سوال داشتم واقعا گوشی به قیمت قبل برمیگرده؟؟؟ من اسفند می خواستم گوشیmi9t بخرم 4500بودوالان متأسفانه6900تا7400شده.
M
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
سلام.دقیقا قصد من همین بود.اردیبهشت ماه پنج میلیون پول جور کردم Mi9T بخرم که قضیه ممنوعیت ۳۰۰ یورویی اومد و الان قیمتش شده 7 یا 9 میلیون تومان
واقعا متاسفم.
اریا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۹
0
2
اخه چه وضعشه زندگیمون که کلا به ...
یه گوشیم نمیشه خرید روز به روز داره گرون تر میشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->