بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

دانشجویان فاقد بیمه سلامت شناسایی می‌شوند

  • کد خبر: ۲۷۹۶۸
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
دانشجویان فاقد بیمه سلامت شناسایی می‌شوند
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشجویان دستیار پزشکی و دکتری تخصصی علوم پزشکی فاقد بیمه شناسایی می‌شوند و زیر پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیما سادات لاری از امضای تفاهم‌نامه پوشش خدمات بیمه‌ای دانشجویان دستیار پزشکی و دکتری تخصصی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و اظهار کرد: با‌توجه‌به نقش این دسته از دانشجویان در حوزه سلامت به‌خصوص در بحران کرونا که به وضوح اهمیت حضور این دسته از دانشجویان دستیاری و ph.D در خط مبارزه با بیماری کرونا را به تصویر کشید، وزیر بهداشت در دستوری بر پوشش بیمه درمانی این دسته از دانشجویان تأکید کرد تا در صورت بیمار شدن آن‌ها یا اعضای خانواده، رنجی به جز رنج بیماری نداشته باشند.

وی درخصوص تلاش دانشجویان دستیاری در دوران تحصیل خود تصریح کرد: این دسته از دانشجویان با وجود نقش پررنگی که در حوزه نظام سلامت دارند، حق‌الزحمه اندکی دریافت می‌کنند و در دوران گذار برای ورود به بازار کار، منابع مالی کمی در اختیار دارند و در این شرایط اگر مشکلاتی برای آنان پیش بیاید قطعا در برابر هزینه‌های درمان شکننده خواهند بود که این اتفاق مبارک می‌تواند کمکی در این راستا باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با یادآوری این که بیمه دانشجویان دستیاری مقدمه‌ای برای ایجاد پوشش بیمه‌ای برای سایر دانشجویانی است که فاقد پوشش بیمه هستند، بیان کرد: همه هدف ما این است بتوانیم شرایط خوبی برای دانشجویان خود از نظر رفاهی، فرهنگی و دانشجویی ایجاد کنیم به‌ویژه اینکه از ابتدا در جریان مشکلات دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی بودیم و می‌دانستیم آن‌ها در ماه ۱۲ شب کشیک می‌مانند و در بحران کرونا این حجم از فشار خود را نشان داد.

لاری تأکید کرد: این عزیزان همواره در معرض خطر قرار داشته‌اند و اکنون پوشش بیمه سلامت، آرامشی به آن‌ها و خانواده‌هایشان خواهد داد.

وی با بیان اینکه ما تمام هم‌وغم خود را در ایجاد شرایط مناسب برای دانشجویان به کار می‌بریم، گفت: اکنون به دنبال شناسایی دانشجویانی خواهیم بود که بیمه نیستند تا در گام بعدی خود این عزیزان را نیز زیر پوشش بیمه سلامت قرار دهیم و به دنبال بیمه تکمیلی دانشجویانی هستیم که زیر پوشش بیمه سلامت قرار گرفته‌اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درخصوص بیمه تکمیلی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی، توضیح داد: در‌این‌باره با‌توجه‌به قول مساعد سازمان بیمه سلامت ایران تلاش خواهیم کرد تا به نتیجه برسد.

لاری افزود: در هنگام انعقاد تفاهم‌نامه بیمه سلامت دانشجویان دستیاری و دکتری تخصصی با خود اندیشیدم که ایجاد بیمه تکمیلی برای دانشجویان علوم پزشکی که در شرف ازدواج هستند، شاید در موضوع فرزند‌آوری و سیاست‌های جمعیتی کشور نیز تأثیر گذار باشد و به تشکیل خانواده آن‌ها نیز کمک کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->