تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

مدت‌ زمان غیرفعال شدن کرونا با نور خورشید

  • کد خبر: ۲۷۹۷۹
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
مدت‌ زمان غیرفعال شدن کرونا با نور خورشید
افزایش دما موجب کاهش فعالیت کرونا شده و این ویروس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۵۶ درجه سلسیوس و به مدت ۵ دقیقه در دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد غیرفعال می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس نتایج تحقیقات جدید محققان هنگ‌کنگ در شرایط آزمایشگاهی و با شبیه‌سازی نور خورشید مشخص شد، افزایش دما موجب کاهش فعالیت ویروس کرونای جدید شده و این ویروس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۵۶ درجه سلسیوس و به مدت ۵ دقیقه در دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد غیرفعال می‌شود.

به گزارش ساینس، تحقیق جدید محققان مرکز ملی تجزیه‌وتحلیل و پیشگیری بیودفنس (Biodefense) نشان می‌دهد که نور طبیعی خورشید می‌تواند به‌سرعت عامل بیماری کووید۱۹ را روی سطوح غیرفعال کند.

در این تحقیق برای ارزیابی تأثیر نور خورشید بر عامل بیماری کووید۱۹ از شبیه‌سازی نور خورشید بر سطوح آلوده شبیه‌سازی با بزاق انسان با غلظت بیشتر ویروس و همچنین محیط کشت ویروس استفاده‌ شده است. این موارد آلوده بر روی سطح استیل در محیط شبیه‌سازی‌شده نور خورشید در مدت‌های متفاوت از ۲ تا ۱۸ دقیقه قرار گرفتند تا مدت‌ غیرفعال شدن ویروس کرونا مشخص شود.

در این تحقیق برای مقایسه تأثیر نور خورشید بر غیرفعال کردن ویروس کووید۱۹، نمونه‌های آلوده در خارج از محیط شبیه‌سازی‌شده با نور خورشید نیز به مدت ۶۰ دقیقه قرار گرفتند.

نتایج نشان داد بزاق خشک‌شده روی سطح استیل در محیط شبیه‌سازی‌شده با آفتاب نیمروز تابستانی ۹۰ درصد عفونت ویروسی را در ۶/۸ دقیقه و در محیط کشت ویروسی در مدت‌ ۱۴/۳ دقیقه غیرفعال می‌کند. اما در مدت‌ ۶۰ دقیقه، آلودگی ویروسی سطوحی که در معرض نور خورشید قرار نداشتند، صفر بود.

میزان غیرفعال‌سازی ویروس کووید۱۹ در بزاق شبیه‌سازی‌شده دو برابر بیشتر از محیط کشت بود. بااین‌حال، محققان می‌گویند مشخص نیست که غلظت ویروسی در بزاق شبیه‌سازی‌شده بیانگر میزان آلودگی در بزاق فرد آلوده است یا خیر.

محققان هشدار دادند این نتایج خبر خوبی است، اما تصور نکنید ماه‌های تابستان امن‌تر خواهد بود.

محققان خاطرنشان کردند: نور خورشید به دلیل اینکه منبع طبیعی ویتامینD است در سلامت افراد ازجمله افزایش مقاومت در برابر بیماری‌های عفونی نیز مهم است.

به دلیل اندک بودن تحقیقات در زمینه بیماری کووید۱۹ آزمایش‌های بالینی در اسپانیا و فرانسه آغاز شدند تا میزان تأثیرگذاری ویتامینD را در مقابله با بیماری همه‌گیر کنونی بیابند.

انتظار می‌رود نتایج قطعی هر ۲ تحقیق در جولای ۲۰۲۰ ارائه شود.

اکنون همچنان باید مراقب سلامت خود و اطرافیان خود باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->