کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

کرونا شکست‌دادنی است

  • کد خبر: ۲۸۰۵۷
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۶
کرونا شکست‌دادنی است
مهدی خادمی - روان‌شناس و مدرس دانشگاه
به‌خوبی دقت کنید؛ دنیایی که به‌خاطر کرونایش باید در خانه بمانی و به‌خاطر زلزله‌اش از خانه بیرون بروی، ارزش آن‌چنانی ندارد. در کرونا، قید دیدار‌ها را زدیم و در زلزله، قید مال‌واموال را.
همه این اتفاق‌های بد نشان می‌دهد که نباید این دنیا را آن‌قدر‌ها جدی گرفت. نباید این روز‌ها را فراموش کنیم؛ روز‌های تلخ را. تمام این اتفاقات تلخ به زبان ساده به ما می‌گوید که باهم مهربان باشیم، سخت نگیریم، پول و مال دنیا را جدی نگیریم و از زندگی‌مان لذت ببریم. حدود سه ماه است که عجیب دلمان برای زندگی کردن تنگ شده است، پس بیاییم قدر زندگی کردن با یکدیگر را بدانیم. انگار کرونا آمده است تا حالاحالا‌ها بماند؛ ویروسی که به‌یک‌باره سروکله‌اش از ناکجاآباد مصرف‌زدگی و بی‌مبالاتی انسان مدرن پیدا شد و شهر به شهر، کشور به کشور و قاره به قاره همه جهان را در عرض چند هفته درنوردید و تمام مناسبات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور‌ها را دستخوش تغییروتحول و دگرگونی کرد تا همه انسان‌ها اعم از فقیر و غنی، حساب کار دستشان بیاید و به خود غره نشوند.
همان‌طور که باخبر هستید، ویروس کرونا، پشت در زندان‌ها نمی‌ایستاد و همانند کل کشور‌های دنیا، همه سیستم‌ها را به‌هم ریخته و تحت‌تاثیر خود قرار داده است. در زندان‌های کل کشور هم سیستم ملاقات زندانیان را تاحدی به‌هم ریخته و محدودیت‌هایی ایجاد کرده است. سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی هم با همکاری و موافقت مقامات قضایی، کار بزرگی کردند و مدافعان سلامت زندان‌ها شبانه‌روز تلاش کردند و جمعیت کیفری زندان‌ها را کاهش دادند و تاجایی‌که در خاطر دارم، برای اولین‌بار بود که بیش از ۱۰۰هزار زندانی واجد شرایط را به مرخصی فرستادند. از ابتدای این طرح، نگرانی‌هایی درباره کسانی که می‌خواهند از مرخصی به زندان بروند و اینکه ممکن است ناقل ویروس کرونا باشند، وجود داشته است؛ البته با توجه به اینکه تأمین سلامت و امنیت زندانیان همیشه در اولویت سازمان زندان‌ها قرار داشته است، پروتکل‌هایی با دستور رئیس قوه قضائیه آماده شده است تا با همکاری وزارت بهداشت نهایی شود و براساس آن زندانیانی که از مرخصی بازمی‌گردند یا برای نخستین‌بار وارد زندان می‌شوند، براساس این پروتکل‌ها پذیرش شوند.
در حال حاضر هم مدافعان سلامت زندان‌ها به‌خوبی درحال کنترل شرایط هستند، به‌گونه‌ای که در بخش زندانیان تازه‌وارد، چکاپ اولیه و غربالگری بادقت انجام می‌شود و پذیرش و اسکان زندانیان با حفظ فاصله اجتماعی، صورت می‌گیرد.
متاسفانه ویروس کرونا موجب شد در آغاز سال، ناآرامی‌هایی در تعدادی از زندان‌های کشور ایجاد شود که خوشبختانه شرایط خیلی زود کنترل شد، اما باید بدانیم الحمدا... تاکنون در هیچ‌یک از زندان‌های کشور، فوتی ناشی از ابتلا به کرونا به ثبت نرسیده است و لازم است یاد کنیم از رشادت کادر درمان، پزشکان و پرستارانی که پیش‌گامان مبارزه با کرونا در کشور هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->