انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود
سرخط خبرها

ماجرای تصرف خانه های سازمانی از سوی برخی نماینده های اصولگرای مجلس هفتم

  • کد خبر: ۲۸۲۲۸
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۶
ماجرای تصرف خانه های سازمانی از سوی برخی نماینده های اصولگرای مجلس هفتم
محمدجواد ابطحی، نماینده اصولگرا گفته است که «برخی نمایندگان، خانه‌های سازمانی مجلس را تحویل ندادند و در نهایت به‌صورت قسطی و با قیمت اندک آن را تصرف کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا باهنر، رکورددار حضور در مجلس شورای اسلامی ۴ سال پیش وقتی بالاخره پس از ۲۸ سال حضور در پارلمان، از اعلام کاندیداتوری مجدد در انتخابات مجلس دهم انصراف داد، وقتی با پرسش خبرنگاران درباره پیروزی قاطع اصلاح‌طلبان در تهران و کلانشهرها مواجه شده و به این اعتبار از «خانه تکانی در مجلس» شنید، گفته بود این اتفاق تازه‌ای نیست و هر دوره مجلس، بیش از دو سوم نمایندگان تغییر می‌کنند. او حتی در انتقاد به این میزان تغییر در هر دوره نسبت به دوره گذشته، گفته بود نمایندگان حوزه‌های انتخابیه تا بخواهند آدرس خیابان‌های پایتخت را یاد بگیرند، نیمی از دوره کاری‌شان گذشته است. اظهاراتی که از قضا با واکنش تند قاسم جاسمی، نماینده اصولگرای کرمانشاه در دوره دهم مواجه شد.

آنچه اما بین‌سطور گفته‌های باهنر محل تامل بود، یکی بحث اسکانِ وکلای تازه‌وارد در تهران بود. موضوعی که دست‌کم از دوره هفتم به این‌سو، هر ۴ سال یک‌بار در آستانه آغاز به کار مجالس جدید جایی در مطبوعات پیدا می‌کند و حالا در آستانه برگزاری مراسم افتتاحیه دوره یازدهم، بار دیگر، آن هم با ادبیاتی انتقادی و افشاگر ازجانب محمدجواد ابطحی، نماینده اصولگرای خمینی‌شهر در ادوار هشتم و دهم مطرح شده است

این نماینده عضو جبهه پایداری که در آخرین روز نام‌نویسی برای انتخابات مجلس یازدهم، از حوزه انتخابیه تهران وارد رقابت شد و از آنجا که جایی در فهرست اصولگرایان به دست نیاورد، حالا آخرین ساعات نمایندگی‌اش را پشت سر می‌گذارد، دیروز به خبرگزاری فارس گفته «برخی نمایندگان، خانه‌های سازمانی مجلس را تصرف کردند.»

او با بیان اینکه «۴۰ خانه سازمانی مجلس در سعادت‌آباد، قسطی و به ثمن بخس واگذار شد»، گفت: «برخی نمایندگان، خانه‌های سازمانی مجلس را تحویل ندادند و درنهایت به‌صورت قسطی و با قیمت اندک آن را تصرف کردند.» البته منظور ابطحی از «نمایندگان»، نه نمایندگان دوره دهم، بلکه نمایندگانی است که در مجلس اصولگرای هفتم عضویت داشتند.

ابطحی درحالی در اظهارات اخیر خود به موضوع ودیعه مسکن به نمایندگان در ابتدای هر دوره اشاره کرده که از قضا ۴ سال پیش هم وقتی پس از یک دور خانه‌نشینی در دوره نهم، دوباره با آغاز به کار مجلس دهم، ردای نمایندگی به تن می‌کرد، از این تخلف قدیمی در مجلس هفتم سخن گفته بود.

به هر تفسیر اما او دیروز با اشاره به اینکه «قرار است مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای رهن خانه، به هر یک از نمایندگان مجلس یازدهم داده شود» پیشنهاد داده که «مجلس خانه‌های سازمانی داشته باشد و به نمایندگان در هر دوره خانه بدهد؛ به شرط آنکه نمایندگان در پایان دوره نمایندگی، خانه مجلس را تخلیه کرده و آن را تحویل دهند، نه اینکه با هزار بهانه خانه را تحویل ندهند و بعد با هزار ترفند آن را تصرف کنند!»

ابطحی با اشاره به «در به دری‌ خود و تعدادی از دیگر وکلای ملت در روزهای نخست مجلس هشتم»، گفته درحالی آنها ناچار به سکونت در هتل و مسافرخانه بودند که آن دسته از «نمایندگان مجلس هفتم که برای مجلس هشتم رای نیاورده بودند، خانه سازمانی مجلس را تخلیه نمی‌کردند.»

ابطحی به «۴۰ واحد خانه سازمانی مجلس در مساحت ۳۰۰ تا ۳۵۰ متر در سعادت‌آباد» اشاره کرده که به‌گفته او، قیمت کنونی‌شان «حداقل ۱۰ میلیارد تومان است» اما در نهایت توسط «افرادی که رای نیاورده بودند، تصرف شد.» موضوعی که البته از سوی ابطحی و چند نماینده دیگر از طریق هیات رییسه دوره هشتم مورد پیگیری قرار گرفته اما به «جواب قانع‌کننده‌ای» منتج نشده تا اینکه همان نمایندگان بازمانده از دوره جدید، «در نهایت خانه‌ها را تصرف کردند.»

ابطحی همچنین از ساخت حدود ۱۵۰ خانه سازمانی برای نمایندگان دوره یازدهم خبر داده و در عین حال، از تصرف آنها ابراز نگرانی کرده است.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->