۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

درخواست اخراج سفیر انگلیس توسط عضو فراکسیون ولایی مجلس

  • کد خبر: ۱۴۴۵۰
  • ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲
درخواست اخراج سفیر انگلیس توسط عضو فراکسیون ولایی مجلس
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور سفیر انگلیس در برخی از تجمعات داخل کشور، در صحن علنی مجلس گفت: وزیر امور خارجه باید سفیر انگلیس را به عنوان عنصر نامطلوب تا ظهر اخراج کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز، یکشنبه، ۲۲ دی ماه، مجلس شورای اسلامی با اشاره به سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: از هیئت رئیسه مجلس می‌خواهیم تا با ماموریت به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس موضوع حضور بی‌جهت سفیر انگلیس در برخی از تجمعات که دخالت آشکار در امور ایران است را بررسی کنند.

وی با بیان اینکه سفیر انگلیس باید به این نوع حرکات خود پایان دهد،تصریح کرد: سفیر انگلیس پیش از اینکه ملت ایران وی را بیرون نکرده‌اند، کشور را ترک کند.

عبدالرضا مصری نایب رئیس دوم مجلس در پاسخ به تذکر حاجی دلیگانی، گفت: نیرو‌های عزیز انتظامی، سفیر انگلیس را شناسایی کردند و مورد مواخذه قرار دادند؛ انشاءالله این موضوع از طریق مجاری رسمی رسیدگی خواهد شد.

اما این تنها تذکر نمایندگان درباره موضوع مربوطه نبود و در ادامه «محمد جواد ابطحی» هم نسبت به حضور سفیر انگلیس در برخی از تجمعات اعتراض کرد.

وی ضمن عرض تسلیت  برای حادثه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ که به کشته شدن دو نفر از نخبگان خمینی شهر منتهی شد، گفت: وزیر امور خارجه باید سفیر انگلیس را به عنوان عنصر نامطلوب تا ظهر اخراج کند.

طرح کاهش مناسبات با آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه


این نماینده مجلس گفت: با این حال طرحی برای کاهش مناسبات سیاسی ایران با آلمان، انگلیس و فرانسه تدوین شده که در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سفارتخانه انگلیس، سفارتخانه است یا مرکز سازماندهی ضد انقلاب؟!


اما در ادامه این جلسه حجت‌‎الاسلام علیرضا سلیمی هم به نسبت به حضور سفیر انگلیس در برخی از تجمعات تذکری ارائه داد.

وی با بیان اینکه سفیر کشور انگلستان در آشوب‌های شب گذشته حضور داشته تصریح کرد: هنوز ما نفهمیدیم ساختمان سفارت انگلیس، سفارتخانه است یا مرکز فرماندهی آشوب؛ سفارتخانه است یا مرکز سازماندهی ضد انقلاب. یک روز افطاری می‌دهند و یک روز دیگر نیز به این سبک آشکارا در امور داخلی کشور دخالت می‌کنند. کار به جایی رسیده که خود سفیر به صورت میدانی در صحنه حاضر می‌شود، این با کدام یک از قوانین بین‌الملل سازگاری دارد. وزارت امور خارجه باید با این اقدامِ خلاف مقررات بین‌الملل  برخورد لازم را داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->