ایرلاین‌های خارجی با گرانفروشی باعث هزاران دلار ارزبری از ایران می‌شوند بیش از ٢٧٣ هزار خودروی فرسوده امسال اسقاط شد واژگونی سواری سمند در محور سبزوار -نیشابور ۶ مصدوم برجای گذاشت ثبت تردد بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آذرماه ۱۴۰۳ آیا مدارس ابتدایی البرز فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا مدارس اصفهان فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مصرف «ریتالین» توسط دانشجویان و دانش‌آموزان چه عوارضی دارد؟ درخواست بازنشستگان از مدیرعامل تأمین اجتماعی: معوقات ۷ماهه متناسب‌سازی پرداخت شود تلاش برای تأمین پایدار دارو‌های حیاتی بیماران خاص مصرف دخانیات، مهم‌ترین عامل تسریع‌کننده بروز سرطان ریه  کشف بیش از ۱۰۰۰ دُز قرص تقلبی در مشهد (۴ دی ۱۴۰۳) اقدام بی شرمانه تعمیرکار آبگرمکن در منزل مشتری همراهی مردم، راه‌حل عبور از ناترازی انرژی متلاشی شدن چند باند سرقت در روز‌های اخیر توسط پلیس مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند آلودگی هوا تا پایان هفته جاری  ۱۳ مرکز درمانی جدید در مشهد مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند اسراف برق در سطح شهر مشهد در روزهای بحران ناترازی | لامپ اضافه خاموش! تصمیم مسئولان پس از ۲ روز آلودگی هوا در مشهد: مدارس تعطیل، ادارات باز، اما در خانه بمانید! آغاز طرح تشدید نظارت بر ناوگان مسافربری در جاده‌های خراسان رضوی (۴ دی ۱۴۰۳) راهکار‌های درمان بیماری‌های ویروسی: نوشیدن مایعات گرم و دمنوش عسل و آویشن کاهش احتمال ابتلا به سرطان‌ سر و گردن با مصرف چای و قهوه بازدید شبانه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از زندان سرخس | اعطای ۳ تا ۵ روز مرخصی به زندانیان واجد شرایط قانونی آیا اوزمپیک در کاهش وزن معجزه می‌کند؟ وقوع رگبار و رعد‌وبرق در ۵ استان طی امروز و فردا (۴ و ۵ دی ۱۴۰۳) ورود قرص‌های سقط جنین به بازار خودسرانه دارو نخورید صدور پروانه مطب برای پزشکان متعهد خدمت آغاز شد (۴ دی ۱۴۰۳) خبر‌های نویدبخش برای درمان نوروبلاستوما در کودکان حکم قصاص قاتل محیط‌بانان بوانات اجرا شد
سرخط خبرها

بی‌تاثیری داروی پیشنهادی ترامپ برای پیشگیری از کووید- ۱۹

  • کد خبر: ۲۹۰۴۱
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
بی‌تاثیری داروی پیشنهادی ترامپ برای پیشگیری از کووید- ۱۹
پژوهشگران آمریکایی اعلام کردند داروی مالاریا که "دونالد ترامپ" آن را برای پیشگیری از ابتلا به کووید- ۱۹ مصرف کرده بود، تاثیری نشان نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مدیکال‌اکسپرس، داروی مالاریا که "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود که آن را برای پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ مصرف می‌کند، در آزمایش‌ها شکست خورد و بی‌تاثیر شناخته شد.

 

نتایج این پژوهش نشان می‌دهند که داروی موسوم به "هیدروکسی کلروکین" (Hydroxychloroquine) که برای درمان انواع مشخصی از مالاریا مورد استفاده قرار می‌گیرد، اثری در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس ندارد و تاثیر آن فقط به اندازه یک دارونما است. به نظر نمی‌رسد که این دارو، آسیب جدی به همراه داشته باشد؛ با وجود این حدود ۴۰ درصد عوارض جانبی را شامل می‌شود که بیشتر معده را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

 

دکتر "دیوید بولویر" (David Boulware)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: ما با دیدن نتایج این آزمایش، واقعا ناامید شدیم. هدف ما این بود تا یک پژوهش باکیفیت انجام دهیم زیرا شواهدی که تاکنون در مورد این دارو به دست آمده‌اند، بی‌نتیجه بوده‌اند.

 

هیدروکسی کلروکین و یک داروی مشابه موسوم به "کلروکین" (chloroquine) که برای پیشگیری و درمان مالاریا به کار می‌رود، از ماه مارس و با آغاز تبلیغات ترامپ در مورد آنها، موضوع بسیاری از بحث‌های علمی بوده‌اند. هیدروکسی کلروکین مدت‌هاست که برای درمان مالاریا، لوپوس و روماتیسم مفصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد اما هیچ پژوهش بزرگی نشان نداده است که این دارو و یا کلروکین می‌توانند برای بیماران مبتلا به کروناویروس، ایمن یا موثر باشند. حتی نتایج برخی از پژوهش‌ها حاکی از این است که داروهای مذکور می‌توانند با ضررهایی همراه باشند.

 

مقامات فدرال آمریکا نیز پیشتر به دلیل خطر عوارض جانبی این دارو به خصوص مشکل قلبی، در مورد استفاده از آن در فضایی به غیر از بیمارستان و پژوهش‌های رسمی هشدار داده بودند.

 

گزارش‌هایی که در اوایل ماه جاری منتشر شدند، نگرانی‌هایی را در مورد حدود ۱۵ هزار بیمار مبتلا به کووید-۱۹ مطرح کردند که به مصرف داروهای مالاریا اقدام کرده بودند و خود را در معرض ابتلا به مشکل قلبی یا حتی خطر مرگ قرار دادند.

 

بولویر و همکارانش در این پژوهش، ۸۲۱ نفر داوطلب که در آمریکا و کانادا ساکن بودند، مورد بررسی قرار دادند. شرکت‌کنندگان یا با یک فرد مبتلا به کووید-۱۹ زندگی می‌کردند و یا به خاطر کار خود در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ قرار داشتند.

 

این بررسی، چهار روز پس از قرار گرفتن آنها در معرض افراد بیمار آغاز شد. شرکت‌کنندگان به صورت تصادفی و به مدت پنج روز، قرص‌های دارونما و یا هیدروکسی کلروکین را دریافت کردند. نه بیماران و نه پزشکان آنها نمی‌دانستند که بیمار چه دارویی را دریافت می‌کند.

 

پس از ۱۴ روز، ۱۲ درصد از کسانی که دارو مصرف کرده بودند و ۱۴ درصد از کسانی که دارونما مصرف کرده بودند، مبتلا شدند اما این تفاوت به قدری کم بود که می‌توان گفت شاید فقط به صورت تصادفی پیش آمده است.

 

بولویر اظهار کرد: می‌توان گفت که این دارو اساسا تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ ندارد. ما برای تایید این دارو باید اثرات بیشتری مشاهده کنیم تا بتوانیم در مورد استفاده از آن و همچنین عوارض جانبی آن در پیشگیری از بیماری نظر بدهیم.

 

این پژوهش، در مجله " New England Journal of Medicine" به چاپ رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->