۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

پارلمان لبنان: ۲۴ ساعت آینده سرنوشت‌ساز خواهد بود

  • کد خبر: ۲۹۰۶۱۲
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
پارلمان لبنان: ۲۴ ساعت آینده سرنوشت‌ساز خواهد بود
رئیس پارلمان لبنان از تلاش‌های جدی با نهاد‌های بین‌المللی برای مهار حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان خبر داد و گفت که ۲۴ ساعت آینده سرنوشت‌ساز است.

به گزارش شهرآرانیوز، نبیه بری در مصاحبه با روزنامه سعودی «الشرق الأوسط» گفت که تلاش‌های جدی با نهاد‌های بین‌المللی از جمله آمریکا برای مهار تنش‌های اخیر رژیم صهیونیستی در جریان است.

وی تأکید کرد که ۲۴ ساعت آینده در موفقیت این تلاش‌ها یا شکست در دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی برای این بحران، سرنوشت‌ساز است.

بری گفت: تماس‌های فشرده‌ای با نهاد‌های بین‌المللی تأثیرگذار و با هماهنگی کامل با نجیب میقاتی نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان که اکنون در نیویورک بسر می‌برد، در جریان است و امیدواریم که این تلاش‌ها به نتیجه برسد چرا که هیچ جایگزینی (برای راه‌حل سیاسی) جز جنگ و فجایع بیشتر نیست.

رئیس پارلمان لبنان بار دیگر بر پایبندی کشورش به اصول خود تأکید کرد و در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال جدایی بین جبهه غزه و جبهه لبنان گفت: در این راه‌حل (پیشنهادی) عدم جدایی بین این دو پرونده (جبهه غزه و جبهه لبنان) مدنظر قرار داده شده و تلاش‌ها حول محور دستیابی به توافقات قبلی با آموس هوکشتاین فرستاده رئیس جمهور آمریکا قبل از جنگ غزه و پس از آن متمرکز است.

وی بدون افشای جزئیات این طرح ابتکاری گفت: این تنها راه‌حل موجود و قابل اجراست.

از سوی دیگر وزارت بهداشت لبنان از شهادت ۲۰ نفر و زخمی شدن ۸۷ نفر دیگر در حمله امروز چهارشنبه ارتش رژیم صهیونیستی به پنج منطقه در لبنان خبر داد.

ارتش رژیم اسرائیل امروز در دو مرحله حملات گسترده‌ای را به لبنان انجام داد. این ارتش در روز‌های اخیر بر شدت تجاوزگری خود به جنوب این کشور افزوده که تاکنون صد‌ها شهید و مجروح به همراه داشته است.

رژیم صهیونیستی هدف از حملات خود به جنوب لبنان را بازگرداندن هزاران شهرک نشین آواره به خانه‌های خود در شمال فلسطین اشغالی عنوان کرده است.

حزب الله لبنان هم اعلام کرده که شهرک نشینان صهیونیست تنها زمانی قادر خواهند بود به خانه‌های خود برگردند که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه پایان یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->