آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

صدور قطعنامه راهپیمایی حمایت از مردم مقاوم غزه و حزب‌الله

  • کد خبر: ۲۹۰۹۱۰
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
صدور قطعنامه راهپیمایی حمایت از مردم مقاوم غزه و حزب‌الله
شرکت‌کنندگان در راهپیمایی «جمعه‌های خشم» در سراسر کشور با حمایت از مردم مقاوم غزه و حزب‌الله لبنان با قرائت قطعنامه‌ای در ۴ بند مواضع خود را اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی در سراسر کشور با حضور پرشور خود در راهپیمایی «جمعه‌های خشم» و قرائت قطعنامه‌ای در چهار بند مواضع خود را اعلام کردند.

بر اساس این گزارش، متن قطعنامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

أذن للّذین یقاتلون بأنّهم ظلمواْ وإنّ اللّه علی نصرهم لقدیرٌ» (حج، آیه ۳۹)

به کسانی که جنگ بر آنان تحمیل گردیده، اجازه جهاد داده شده است؛ چرا که مورد ستم قرار گرفته‌اند؛ و خدا بر یاری آنها تواناست.

خبیث‌ترین کفّار عالم با همکاری نظام سلطه، در ادامه جنایات بی‌پایان خود در غزه و تداوم اقدامات تجاوزکارانه، این بار با تروریسم گسترده‌ی سایبرالکترونیکی و بمباران‌های جنون‌آمیز خانه، مدرسه، بیمارستان و قتل عام مردم بی‌گناه در لبنان، در تلاش است تا حرکت الهی مقاومت اسلامی را مهار و جهاد فی سبیل‌الله حزب‌الله را تضعیف کند. اما همان‌طور که تجربه تاریخی نشان داده، محور مقاومت هرگز تسلط نظم باطل و سلطه‌گران نابودکننده‌ی فضیلت و زورگوی صهیونیست را نخواهد پذیرفت و بی‌تردید با اعتقاد راسخ به نصرت الهی همانگونه که رهبر فرزانه‌ی انقلاب امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) فرمودند پیروز نهایی این نبرد، مقاومت فلسطین و حزب‌الله لبنان است.

ما شرکت‌کنندگان در راهپیمایی «جمعه‌های خشم» با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام دفاع مقدس و تجلیل از حماسه آفرینی‌های ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا و ضمن تبریک و تسلیت شهادت جمعی از مردم و فرماندهان غیور به دبیرکل محترم حزب الله و رهبر مقاومت لبنان، مجاهد نستوه حضرت حجه الاسلام والمسلمین جناب سید حسن نصرالله (دامت برکاته) خاطرنشان می‌کنیم مهیای جهاد در دفاع از کیان اسلام و هرگونه خدمت به مجاهدین غزه و حزب‌الله لبنان هستیم و با بانگ بلند و حماسی «الله اکبر» و با تجدید عهد با آرمان‌های فلسطین و مقاومت اسلامی، اعلام می‌داریم:

۱. حمله به لبنان و بمباران جنون‌آمیز این کشور و به شهادت رساندن عناصر موثر حزب‌الله، به وضوح نشان‌دهنده عزم شیطانی رژیم آپارتاید برای تشدید و گسترش دامنه تجاوزات در منطقه است. ما ملت ایران ضمن اعلام حمایت از مجاهدین رشید حزب‌الله به‌عنوان نیرویی تأثیرگذار در مقابله با اشغال‌گری و تجاوزات رژیم صهیوفاشیسم، اعتقاد راسخ داریم که این ضربه‌ها خللی در اقتدار و استحکام سازمانی و انسانی جبهه‌ی مقاومت و حزب‌الله ایجاد نخواهد کرد و مقاومت قهرمانانه‌ی نماد‌های بی‌بدیل شرافت و آزادگی که در دفاع از ملت مظلوم غزه سینه سپر کرده‌اند با قوت ادامه خواهد داشت.

۲. ما به سازمان ملل متحد و نهاد‌های بین‌المللی هشدار می‌دهیم تا زمانی که زائده‌ی استعمار و ویترین زنده‌ی استکبار، کشتار انسان‌های بی‌گناه را بی‌هیچ ممانعتی و در سکوت مجامع جهانی پیش می‌برد، بشریت رنگ آرامش را نخواهد دید و در صورت هرگونه تعلل در زدودن شاکله‌ی این عفونت و کشیدن افسار فاشیستی‌-تروریستی‌ترین سازه‌ی سیاسی تاریخ، بازیابی معنای حقوق بشر بی‌مفهوم خواهد بود و چنانچه زمینه صلح پایدار در منطقه ایجاد نشود، گسترش دامنه خشونت و جنگ، تبعاتی به‌مراتب فراتر از مرز‌های خاورمیانه خواهد داشت و از آنها می‌خواهیم که فوراً برای توقف خشونت و آتش‌بس دائمی وارد عمل شوند و کابوس هفتاد ساله ناامنی در غرب آسیا را با بازگرداندن حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین و همه‌پرسی سراسری در سرزمین‌های اشغالی پایان بخشند.

۳. تجربه‌ی یکسال گذشته و سکوت شرم‌آور شورای امنیت و سازمان‌های بین‌المللی در قبال اعمال فشار آمریکای جنایتکار، برخی رهبران رذل جهان و متحدان اروپایی و ممانعت از حفظ صلح و امنیت بین‌المللی و توقف جنایات جنگی رژیم صهوینیستی، بار دیگر نشان داد که نهاد‌های بین‌المللی عملاً در خدمت منافع قدرت‌های استکباری هستند. ما از تمامی دولت‌های مستقل و ملت‌های آزاده جهان بویژه همه کشور‌های اسلامی و عربی می‌خواهیم که در برابر این ظلم آشکار و تجاوزات ظالمانه‌ی باند تبهکار بایستند و غزه و لبنان را تنها نگذارند.

۴. ما ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های جبهه‌ی مقاومت اسلامی، به رژیم تروریست صهیونیستی اعلام می‌کنیم که تجاوز گسترده علیه لبنان و غزه و به خاک و خون کشیدن هزاران انسان بی‌گناه و ترور میهمان مجاهد شهید اسماعیل هنیه هرگز بی‌پاسخ نخواهد ماند و مقاومت در برابر نظام سلطه و رژیم بنیان نهاده شده بر آپارتاید و نسل کشی، همچنان اولویت اصلی ماست و تا تحقق آزادی کامل قدس شریف و سرزمین‌های اشغالی، در کنار ملت‌های مظلوم منطقه خواهیم ایستاد و آمادگی خود را برای هر گونه حمایت از غزه مظلوم و حزب الله لبنان اعلام می‌کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->