توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرزبانی: شاهد کاهش ورود اتباع غیرمجاز به کشور و افزایش خروجشان هستیم

  • کد خبر: ۲۹۱۲۸۹
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
  • ۱
مرزبانی: شاهد کاهش ورود اتباع غیرمجاز به کشور و افزایش خروجشان هستیم
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور از خروج صدها هزار نفر از اتباع غیرمجاز از کشور در سال‌ ۱۴۰۳، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با اشاره به جزئیات این خبر گفت: در هفته‌های اخیر، عملیات خروج اتباع غیرمجاز از کشور، توسط ارگان‌های مختلف در حال انجام است و هر روزه تعداد زیادی از اتباع غیرمجاز از مرز‌های کشورمان خارج می‌شوند.

وی افزود: عده‌ای از این اتباع غیرمجاز، خودشان تصمیم به خروج گرفته‌اند و مابقی را نیز ما از کشور خارج می‌کنیم.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور اظهارکرد: برای عبور و مرور اتباعی که مجاز هستند؛ هیچ مشکلی وجود ندارد و تردد این افراد از مرز‌هایی مانند دوغارون و میلک درحال انجام است و ما تنها با اتباع غیرمجازی که قصد ورود به کشور را دارند؛ برخورد کرده از ورود آنها به مرزهایمان ممانعت می‌کنیم. البته در حال حاضر ورود این افراد به مرز‌ها بسیار کم شده است.

گودرزی در پاسخ به این پرسش که تاکنون چند نفر از مرز‌ها خارج شده اند؛ گفت: از ابتدای سال تاکنون، چندصد هزار نفر از اتباع غیرمجاز مرز‌ها خارج شده و این روند ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
0
2
جالبه با وجود چندین میلیون تبعه خارجی درکشور از مرز ومرزبانی صحبت وخبر میشه جناب فرمانده مرزبانی لطفا بعد ازاخراج آخرین نفرشون واطمینان ازاینکه ما دیگه تبعه افغان وغیرنداریم وراهی هم برای بازگشت دوباره وچندباره اونها نیست حرف از مرز ومرزبان بزنید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->