«بامداد خمار» این هفته (۵ آبان ۱۴۰۴) دو قسمتی منتشر می‌شود تابلوی ناپدیدشده پیکاسو پیدا شد پوریا پورسرخ، هوادار ویژه رئال در جدال با بارسلونا + عکس واکنش متفاوت نوید محمدزاده به ماجرای اخیر وحید هاشمیان + عکس ساعد سهیلی و هستی مهدوی‌فر با «خانم یامامورا» می‌آیند محمدرضا شایع مجوز گرفت | آغاز کنسرت‌های رپ در ایران به زودی شکست‌های بزرگ دیزنی در گیشه ۲۰۲۵ جزئیات زمان و مکان جشنواره جهانی فیلم فجر اعلام شد اشعار شفیعی‌کدکنی به دنیای کودکان رسید سرقت موزه لوور، ایده‌ای برای فیلم جدید جورج کلونی «بچه مردم» رکورد افتتاحیه فیلم‌های نوجوانانه ایران را شکست «راپونزل» به دنیای واقعی می‌آید | نسخه لایو اکشن «گیسوکمند» در راه است «آوای عشق»، صدای وحدت و امید از دل سرود‌های ایرانی برگزاری یادبودی برای زنده‌یاد «ناصر تقوایی» هنرمند باید الهام پذیر باشد | گفت وگو با سروش دستمالچیان، هنرمند نقاش، طراح، کاریکاتوریست و عکاس آغاز مرحله نهایی «قندپهلو» از شبکه نسیم آموزش داستان نویسی | چشم‌های دکمه‌ای من (بخش نهم) «ناتوردشت» راهی بلاروس می‌شود
سرخط خبرها

مجری «به افق فلسطین» به آنتن بازگشت

  • کد خبر: ۲۹۱۸۳۶
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۱
مجری «به افق فلسطین» به آنتن بازگشت
تعلیق مجری شبکه افق برای پاسخ به اظهارات مجری آذربایجانی درباره تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، به یکی از حاشیه‌های هفته‌های اخیر تبدیل شده بود که با بازگشت او به این برنامه، این حواشی نیز به پایان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدحسین حسینی ـ مجری تلویزیون ـ که اخیرا به دلیل اظهاراتش در برنامه «به افق فلسطین» چندهفته‌ای از سوی صداوسیما تعلیق شده بود، مجدد از شب گذشته به آنتن این برنامه بازگشت.

تعلیق مجری شبکه افق برای پاسخ به اظهارات مجری آذربایجانی درباره تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، به یکی از حاشیه‌های هفته‌های اخیر تبدیل شده بود.

این مجری شامگاه گذشته ـ دوشنبه ـ ۹ مهر ماه با حضور مقابل دوربین برنامه شبکه افق به حواشی اخیرش که منجر به تعلیق وی شده بود پایان داد.

سیدحسینی در بخشی از برنامه شامگاه گذشته در اظهاراتی گفت: «ایران بزرگ با قدمت ٧٠٠٠ هزار ساله در سایه وحدت و همدلی همه ایرانی‌ها ماندگار خواهد بود و دشمن نمی‌تواند گزندی به کشور برساند.»

او همچنین در توصیف عشق و علاقه‌اش به ایران اینچنین گفت: «دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی»

سعید ابوطالب ـ مستندساز ـ و بابک خواجه‌پاشا ـ کارگردان و نویسنده «در آغوش درخت» ـ از مهمانان شب گذشته برنامه «به افق فلسطین» بودند که سیدحسین حسینی با آنها به گفتگو پرداخت.

گفتنی است؛ برنامه «به افق فلسطین» به دلیل اهمیت موضوع لبنان روزانه در چند بخش روی آنتن می‌رود و اجرای ساعت ۲۰ الی ۲۱ و ۳۰ دقیقه و ۲۳ الی ۳۰ دقیقه بامداد این برنامه بر عهده سیدحسین حسینی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->