چگونه می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خرید و فروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ آزادراه تهران - چالوس مسدود می‌شود (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس!
سرخط خبرها

اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس

  • کد خبر: ۲۹۲۳۳۹
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس
2 نفر از مصدومان حادثه معدن طبس اعضای خود را اهدا کرده و زندگی بخش شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، ۶ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس به مراکز درمانی استان یزد منتقل شدند که علی رغم تلاش کادر درمان دو نفر از آنها به نام‌های «میثم معینی» و «ناصر آخوندی» بعد از چند روز دچار مرگ مغزی شدند.

بعد از تایید مرگ مغزی این دو کارگر معدن طبس در بیمارستان‌های شهید صدوقی و شهید رهنمون یزد، با رضایت خانواده‌های آنان اعضای بدن عزیزانشان برای نجات جان بیماران اهدا شد.

با اهدای اعضای این دو کارگر، شش بیمار نیازمند به زندگی بازگشتند.

خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->