کلاس‌های جبرانی تعطیلات تعیین تکلیف شد فوت ۷ سرباز در واژگونی اتوبوس اندیمشک + جزئیات (۱ دی ۱۴۰۳) کشف ۶۲۲ گرم تریاک از معده ۲ قاچاقچی در سبزوار (یکم دی ۱۴۰۳) ۷۰ پرونده تخلف یلدایی در خراسان رضوی گشوده شد زیباترین استوری و پیام‌های تبریک روز مادر ۱۴۰۳ + کلیپ وصول مطالبات ارزی موقوفات آستان قدس با ورود سازمان بازرسی کل کشور تمدید ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ تا چهارم دی ماه ۱۴۰۳ کاج‌های غرب‌زدگی یا بهانه‌های اندکی نشاط؟ دو هزار و ۶۱۰ مسمومیت با مونوکسیدکربن در فصل پاییز ۱۴۰۳ | فوت ۱۲۹ نفر براثر گازگرفتگی سقوط اتوبوس به دره در لرستان با ۱۰ کشته (یکم آذر ۱۴۰۳) مجازات سقط جنین عمدی چیست؟ شروع زمستان با ترکیب خطرناک آنفلوانزا و آلودگی هوا دایه‌هایی به مهربانی مادر | گزارشی از مرکز بانک شیر مشهد مسئولیت حوادث ناشی از دفاع هنگام سرقت بر عهده کیست؟ تغییر رویکرد گزینش معلمان در آزمون‌های استخدامی هوای کلانشهر‌های کشور از روز یکشنبه (۲ دی ۱۴۰۳) آلوده می‌شود سرویس‌دهی رایگان مترو و اتوبوس های عبوری از حرم مطهر رضوی در سالروز میلاد حضرت زهرا(س) (۲ دی ماه ۱۴۰۳) ردپای باند اتباع خارجی معروف به ببر‌های وحشی در ۳ جنایت افتتاح چند طرح گردشگری در خراسان رضوی با حضور وزیر میراث فرهنگی (یکم دی ۱۴۰۳) گلایه پرستاران شاغل در مراکز تأمین اجتماعی از دستمزد کم در برابر سختی کارشان اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (یکم دی ۱۴۰۳) افزایش ۳۰ درصدی حجم عملیات برف‌روبی راهداری خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۳ عوارض احتمالیِ کاهش وزن شدید به کمک دارو زلزله ۴.۳ ریشتری گزیک خراسان‌ جنوبی را لرزاند (یکم دی ۱۴۰۳) زلزله‌ای ۴.۶ ریشتری هرمزگان را لرزاند (یکم دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، یکم دی ۱۴۰۳) | افزایش دمای ۳ تا ۵ درجه‌ای در سطح استان از دوشنبه حذف ارز ترجیحی دارو یعنی کاهش اقلام دارویی بیمه شده و فقر درمانی بازنشستگان منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند ضربان قلب خطرناک چقدر است؟ | چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟ مکمل‌های تغذیه‌ای، بهبوددهنده‌ عملکرد عمومی بدن است مصدویت ۱۲ نفر در پی حوادث ترافیکی شب گذشته در مشهد (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مشهد جزو پیشگامان کشور در حوزه صرع می باشد

  • کد خبر: ۲۹۲۴۴۰
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳
مشهد جزو پیشگامان کشور در حوزه صرع می باشد
مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مسئول برگزاری اولین همایش بین‌المللی صرع گفت: بیش از ۱۰۰ بیمار مبتلا به صرع که بیشتر آنها موارد مقاوم به درمان بودند بر بیماری‌شان غلبه کردند و تمامی این اتفاقات خوب به دست متخصصان توانمند ایرانی رقم خورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پرفسور علی گرجی در اولین همایش بین‌المللی صرع که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های شاخص اولین همایش بین‌المللی صرع حضور تیم‌های مختلف پزشکی در کنار هم و در جهت کمک به بیماران مبتلا به صرع بوده است و ما همان چیزی را که در آلمان و دیگر کشور‌های شاخص دنیا در حوزه صرع دیدیم در بیمارستان امام رضا (ع) هم به خوبی مشاهده کردیم.

وی تصریح کرد: از زمان فعالیت جدی در حوزه صرع بیش از ۱۰۰ بیمار مبتلا به این بیماری که بیشتر آنها موارد مقاوم به درمان بودند بر بیماری‌شان غلبه کردند و تمامی این اتفاقات خوب به دست متخصصان توانمند ایرانی رقم خورده است.

پرفسور گرجی افزود: ما در گذشته اعزام بیمار به خارج از کشور داشتیم، اما اکنون نه تنها چنین کاری انجام نمی‌شود، بلکه بیماران غیرایرانی زیادی هستند که به ایران و مشهد جهت انجام اقدامات درمانی آمده‌اند.

اجرای شیوه‌های درمانی نوین در جهت رفع مشکل مبتلایان به صرع مقاوم به دارو و درمان

در ادامه این مراسم دکتر سیدمجید حسینی، رئیس بیمارستان امام رضا (ع)، گفت: پیشرفت‌های زیادی در بیمارستان امام رضا (ع) در طی سال‌های اخیر حاصل شده که یکی از آنها در حوزه نوروساینس علوم اعصاب بوده و از زمان راه‌اندازی بخش تخصصی علوم اعصاب در این مرکز درمانی، شاهد رشد کمی و کیفی خدمات درمانی این حوزه تخصصی بوده‌ایم.

وی افزود: در این بخش متناسب با نیاز بیمار و مطابق با علم روز دنیا در حوزه علوم اعصاب کار می‌شود و برای گروه‌های مختلف بیماران اعصاب از جمله مبتلایان به صرع کار‌های خوبی انجام شده است، به‌خصوص در افراد مقاوم به دارو و ما به‌خوبی به سمت شیوه‌های درمانی نوین گام برداشتیم.

رئیس بیمارستان امام رضا (ع) ادامه داد: یکی از موضوعات مورد توجه واقع شده در تمامی مراکز درمانی از جمله بیمارستان رضا (ع) بحث اقتصاد سلامت و پیشگیری از تحمیل هزینه‌های اضافی دارو و درمان بوده و یک نمونه آن در حوزه علوم اعصاب بوده است.

دکتر حسینی با بیان اینکه بیمارستان امام رضا (ع) اولین مرکز شرق کشور و دومین مرکز در کل کشور بوده که بخش علوم اعصاب را راه‌اندازی کرده است، خاطرنشان کرد: این اقدام نتیجه سال‌ها تلاش خستگی‌ناپذیر بوده و ما در طی سال‌های اخیر همکاری متخصصان رشته‌های مختلف مرتبط با این حوزه تخصصی را به‌خوبی دیده‌ایم.

وی تاکید کرد: پیشرفت‌های حاصل شده در حوزه پزشکی افتخاری بزرگ برای کل کشور بوده و ما متناسب با علم روز دنیا در رشته‌های مختلف پزشکی از جمله حوزه علوم اعصاب گام برداشته‌ایم و در نظر داریم که در آینده‌ای نزدیک روی موضوع گردشگری سلامت در این حوزه تخصصی ورود پیدا کنیم و پذیرای بیماران غیرایرانی با مشکلات مختلف حوزه علوم اعصاب از جمله صرع باشیم.

در ادامه این مراسم دکتر مرتضی سعیدی، مدیر گروه مغزواعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: بیماری صرع مشکلات و سختی‌های زیادی برای مبتلایان به این بیماری ایجاد کرده، اما با تلاش متخصصان این حوزه بیماران مبتلا به صرع به خوبی درمان شده‌اند.

وی اضافه کرد: مشهد یکی از شهر‌های موفق کشور در حوزه نوروساینس علوم اعصاب بوده و ما بیماران زیادی داشتیم که در این شهر تحت درمان قرار گرفتند و اقدامات انجام شده بر روی این بیماران با نتایج موفق همراه بوده است و معتقدیم که مشهد یکی از شهر‌های شاخص کشور در این حوزه تخصصی به حساب می‌آید.

مدیر گروه مغزواعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت تمامی متخصصان و صاحب‌نظران در جهت کمک به حل مشکل بیماران مبتلا به صرع، تصریح کرد: این کنگره بین‌المللی فرصت بسیارخوبی جهت تبادل نظر و همکاری فی‌مابین میان متخصصان ایرانی و غیرایرانی علوم اعصاب که از کشور‌های مختلف به مشهد آمده‌اند فراهم آورده و امیدواریم که دستاورد‌های آن را در تحقق پیشرفت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی این حوزه تخصصی شاهد باشیم.

دکتر سعیدی گفت: ویژگی اصلی این کنگره پرداختن به بیماری صرع بوده که یک درصد جامعه را شامل می‌شوند و یک سوم آنها موارد مقاوم به دارو و درمان هستند و عمدتاً جراحی و اقدامات درمانی پیچیده‌ای جهت رفع مشکلاتشان انجام می‌شود.

وی افزود: مشهد جزو پیشگامان کشور در حوزه صرع است و معتقدیم که باید از ظرفیت متخصصان توانمندمان به نحو احسن استفاده نماییم.

باید با استفاده از شیوه‌های درمانی نوین کیفیت زندگی کودکان مبتلا به صرع را بهبود ببخشیم

در بخش دیگری از این مراسم دکتر جواد آخوندیان، مدیرگروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: نوروساینس جای پیشرفت زیادی دارد و ان‌شاالله نتایج تلاش محققان و متخصصان توانمند این حوزه تخصصی در آینده‌ای نزدیک مشاهده خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما در مشهد ظرفیت‌های بسیارخوبی در حوزه علوم اعصاب داریم، خاطرنشان کرد: همواره ثابت کردیم که ایرانی می‌تواند در تمامی حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت افتخار بیافریند و در یک نمونه آن و با توان متخصصان داخلی توانستیم بیماران مختلف از جمله مبتلایان به صرع را درمان نماییم.

مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که یک درصد از جمعیت کشور ما مبتلا به صرع هستند، تاکید کرد: این بیماری در اغلب آنها از دوره کودکی شروع شده، بیمارانی که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد آنها صرع مقاوم به درمان دارند.

دکتر آخوندیان خاطرنشان کرد: ما شیوه‌های درمانی نوینی در حوزه صرع داریم و باید کیفیت زندگی کودکان مبتلا به صرع را بهبود ببخشیم و در راستای تحقق این امر به نحو احسن از ظرفیت متخصصان مرتبط با این حوزه تخصصی استفاده کنیم و در کنار آن نیز از تجربیات موفق متخصصان خارجی که تعامل و همکاری بسیار خوبی با متخصصان ایرانی دارند استفاده نماییم.

کار‌ها و اقدامات درمانی مبتلایان به صرع مقاوم به دارو و درمان به‌صورت تیمی و مشترک انجام می‌شود

همچنین دکتر مریم خالقی‌قدیری، دانشیار گروه جراحی مغزواعصاب دانشگاه مونستر آلمان هم در این مراسم، گفت: هدف از تشکیل این تیم تخصصی درمان افراد مبتلا به صرع مقاوم به درمان بوده تا که بیماران مبتلا به این بیماری در مسیر درست به سمت درمان موفقیت‌آمیز بیماری‌شان هدایت شوند.

وی افزود: این گروه از بیماران به مراکز تخصصی ارجاع می‌شود تا که کانون تشنجشان شناسایی شود و کار‌ها و اقدامات درمانی مبتلایان به صرع مقاوم به دارو و درمان به‌صورت تیمی و مشترک و توسط نورولوژیست‌ها، پاتولوژیست‌ها، نوروپاتولوژیست‌ها، رادیولوژیست‌ها، روان درمان‌ها، جراحان مغزواعصاب، متخصصان مغزواعصاب، متخصصان روان درمانی، روان درمانگر‌ها و پرستاران تخصصی دوره دیده در حوزه صرع انجام می‌شود.

دانشیار گروه جراحی مغزواعصاب دانشگاه مونستر آلمان خاطرنشان کرد: صرع یکی از بیماری‌های شایع جهان بوده که در طبقه‌بندی بیماری‌های مغزواعصاب قرار گرفته و در این گروه از بیماران هستند تعدادی از آنها که مقاوم به دارو و درمانند که برای این گروه متناسب با نیاز و مشکلشان مناسب‌ترین و موثرترین اقدام درمانی در جهت رفع مشکلشان انجام می‌شود.

دکتر خالقی‌قدیری بیان کرد: مشهد از ظرفیت متخصصان برجسته در حوزه علوم اعصاب به خوبی برخوردار بوده و جزء شهر‌هایی بوده که توانسته اقدامات درمانی مناسب و همراه با میزان رضایت‌مندی بالا را برای گروه‌های مختلف بیماران از جمله مبتلایان به صرع داشته باشد.

اقدامات درمانی بسیار خوبی در جهت رفع مشکلات مبتلایان به صرع مقاوم به دارو و درمان انجام شده است

در این مراسم دکتر فریبرز رضایی‌طلب، دبیر اولین کنگره بین‌المللی صرع، گفت: بخش علوم اعصاب بیمارستان امام رضا (ع) با همکاری گروه‌های علوم اعصاب، مغزواعصاب، کودکان و علوم پایه فعال شده و در این بخش فوق تخصصی خدمات آموزشی و درمانی در سطح بین‌المللی و مشابه کشور‌های پیشزفته‌ای همچون آلمان برگزار می‌شود.

عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اقدامات درمانی بسیار خوبی در جهت رفع مشکلات مبتلایان به صرع مقاوم به دارو و درمان انجام شده است، بیان کرد: تاکنون ۳۰ عمل جراحی اپی ام سی در مشهد انجام شده و با ۴ عمل این کنگره به ۳۴ عمل می‌رسد، اعمالی با موفقیت ۹۰ درصدی همراه بوده است.

دکتر رضایی‌طلب خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهداف در راه‌اندازی بخش علوم اعصاب بیمارستان امام رضا (ع) انجام اقدامات درمانی نوین و روز دنیا در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بوده و در این بخش در کنار درمان بیماران، روی تربیت و پرورش متخصصان آینده کشور کار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->