اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: اصالت خانواده می‌تواند حقوق کودک را تامین کند

  • کد خبر: ۲۹۳۱۹۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: اصالت خانواده می‌تواند حقوق کودک را تامین کند
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفت: اصالت خانواده می‌تواند فرزندان سالمی را برای شما به وجود بیاورد که آن زمان حقوق کودک در آنجا رعایت می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام و المسلمین رضا زرندی امروز، ۱۷ مهرماه، در همایش بین‌المللی حقوق کودک که در هتل پردیسان برگزار شد، اظهار کرد: حقوق کودک در اسلام مبحثی بسیار سنگین و دارای ابعاد مختلف است. با توجه به اینکه شکل‌گیری شخصیت کودک متاثر از عوامل مختلفی از جمله وراثت و محیط است، بنابراین باید به حقوق کودک قبل از تولد توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: استعداد‌های کودک در مرحله قوه است که باید به فعلیت برسد. نسبت به کودک نباید تنها از فعلیت فعال نگریست، بلکه باید از قابلیت قابل هم مورد توجه قرار داد. یکی از مباحث مهم برای بررسی حقوق کودک مساله وراثت است. اسلام برای اینکه حقوق کودک از نظر وراثت تامین شود، به نکات بسیار حساسی اشاره می‌کند که یکی از آنها انتخاب یک مادر شایسته و صالح برای زوج و همین‌طور انتخاب مرد و همسر شایسته برای زوجه است.



زرندی ادامه داد: از این جهت خصوصیات و ویژگی‌هایی را برای یک همسر شایسته و صالح ذکر می‌کند که اول ایمان است. برای انتخاب همسر باید به شرط ایمان توجه کرد که اگر لحاظ نشود آسیب‌هایی متوجه انسان می‌شود، به اندازه‌ای که شایستگی یک عبد و کنیز آن از یک فرد آزاد بالاتر است. یکی دیگر از ویژگی‌ها اصالت خانوادگی است. در سفارشات مختلف اسلام برای خانواده ذکر شده انسان باید با خانواده‌ای وصلت کند که اصالت داشته و از خانواده‌ای شریف و خوشنام باشد.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی بیان کرد: در مورد ازدواج معمولا دو نکته مورد توجه همه جوان‌ها قرار دارد که نکته حساس و اساسی است، اما اسلام بیان می‌کند که فقط نباید به این دو نکته توجه کنید و آن دو نکته زیبایی و مال و ثروت است. اسلام از این غافل نیست، اما می‌گوید ایمان بر آن مقدم است. اصالت خانواده می‌تواند فرزندان سالمی را برای شما به وجود بیاورد که آن زمان حقوق کودک در آنجا رعایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که باید برای ازدواج به آن توجه کرد این است که اگر می‌خواهید هوش کودک را تامین کنید و عقل کودک تضمین شود باید به فکر باشید با چه کسی ازدواج می‌کنید. اسلام اشاره می‌کند باید به سلامت جسم و جان کودک اهمیت دهید که از حقوق کودک است، بابد قبل از ازدواج به این حق توجه شود، بنابراین یکی از سفارشات اسلام این است که با فرد میگسار ازدواج نکنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->