مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی علت بیماری کبد چرب سبک زندگی نیست سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر راز جنایت در شهر گلبهار خراسان رضوی فاش شد | همسرکشی با گرز به خاطر تحقیر و سند ۱۰ میلیاردی آتش‌سوزی مهیب در نظرآباد کرج مهار شد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) طوفان برق مناطق استان البرز را قطع کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش پایگاه‌های امداد و نجات تهران و البرز در پی زلزله کرج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ هجوم طوفان تندری به تهران + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) هویت ۱۰ جان‌باخته دیگر حادثه انفجار بندر رجایی مشخص شد + اسامی زلزله نسبتا شدید کرج را لرزاند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادسازی ۴ هکتار از اراضی کشاورزی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴٠۴)
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: اصالت خانواده می‌تواند حقوق کودک را تامین کند

  • کد خبر: ۲۹۳۱۹۵
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: اصالت خانواده می‌تواند حقوق کودک را تامین کند
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفت: اصالت خانواده می‌تواند فرزندان سالمی را برای شما به وجود بیاورد که آن زمان حقوق کودک در آنجا رعایت می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام و المسلمین رضا زرندی امروز، ۱۷ مهرماه، در همایش بین‌المللی حقوق کودک که در هتل پردیسان برگزار شد، اظهار کرد: حقوق کودک در اسلام مبحثی بسیار سنگین و دارای ابعاد مختلف است. با توجه به اینکه شکل‌گیری شخصیت کودک متاثر از عوامل مختلفی از جمله وراثت و محیط است، بنابراین باید به حقوق کودک قبل از تولد توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: استعداد‌های کودک در مرحله قوه است که باید به فعلیت برسد. نسبت به کودک نباید تنها از فعلیت فعال نگریست، بلکه باید از قابلیت قابل هم مورد توجه قرار داد. یکی از مباحث مهم برای بررسی حقوق کودک مساله وراثت است. اسلام برای اینکه حقوق کودک از نظر وراثت تامین شود، به نکات بسیار حساسی اشاره می‌کند که یکی از آنها انتخاب یک مادر شایسته و صالح برای زوج و همین‌طور انتخاب مرد و همسر شایسته برای زوجه است.



زرندی ادامه داد: از این جهت خصوصیات و ویژگی‌هایی را برای یک همسر شایسته و صالح ذکر می‌کند که اول ایمان است. برای انتخاب همسر باید به شرط ایمان توجه کرد که اگر لحاظ نشود آسیب‌هایی متوجه انسان می‌شود، به اندازه‌ای که شایستگی یک عبد و کنیز آن از یک فرد آزاد بالاتر است. یکی دیگر از ویژگی‌ها اصالت خانوادگی است. در سفارشات مختلف اسلام برای خانواده ذکر شده انسان باید با خانواده‌ای وصلت کند که اصالت داشته و از خانواده‌ای شریف و خوشنام باشد.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی بیان کرد: در مورد ازدواج معمولا دو نکته مورد توجه همه جوان‌ها قرار دارد که نکته حساس و اساسی است، اما اسلام بیان می‌کند که فقط نباید به این دو نکته توجه کنید و آن دو نکته زیبایی و مال و ثروت است. اسلام از این غافل نیست، اما می‌گوید ایمان بر آن مقدم است. اصالت خانواده می‌تواند فرزندان سالمی را برای شما به وجود بیاورد که آن زمان حقوق کودک در آنجا رعایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که باید برای ازدواج به آن توجه کرد این است که اگر می‌خواهید هوش کودک را تامین کنید و عقل کودک تضمین شود باید به فکر باشید با چه کسی ازدواج می‌کنید. اسلام اشاره می‌کند باید به سلامت جسم و جان کودک اهمیت دهید که از حقوق کودک است، بابد قبل از ازدواج به این حق توجه شود، بنابراین یکی از سفارشات اسلام این است که با فرد میگسار ازدواج نکنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->