رکاب‌زنی استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد به مناسبت روز جهانی دوچرخه دوران بی ثمر اصولی تغییرات اساسی تاج در فدراسیون فوتبال فلیک بهترین مربی لالیگا شد توافق استقلال با زارع و رزاقی نیا ناکامی باشگاه استقلال در بازگرداندن امید نورافکن پیشنهاد خارجی برای ستاره پرسپولیسی آغاز پروژه عبور از جباری با اهرم سیدورف تبعات شکست سنگین اینتر ادامه دارد | اینزاگی به درهای خروج نزدیک شد پایان کار گندوز و پرسپولیس + عکس وزارت ورزش: با دوومیدانی‎‌کاران خاطی در کره جنوبی به شدت برخورد خواهیم کرد ۷ سال زندان تا حبس ابد در انتظار دوومیدانی کاران ایرانی رسانه ایتالیایی: طارمی در اینتر به خط پایان رسید توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی غیبت عبادی‌پور، تیم ملی والیبال را با چالش مواجه می‌کند؟ هیچ بهانه‌ای برای آبروریزی بزرگ قبول نیست | برای استعفا در فدراسیون دوومیدانی مسابقه دهید جدایی حامی سرسخت جباری از هیئت‌مدیره استقلال
سرخط خبرها

استقلال - النصر و تراکتور - روشن تاجیکستان در کشور ثالث

  • کد خبر: ۲۹۳۵۳۰
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
استقلال - النصر و تراکتور - روشن تاجیکستان در کشور ثالث
کنفدراسیون فوتبال آسیا، میزبانی نماینده‌های باشگاهی ایران را هم گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، قرار بود دیدار استقلال ایران و النصر عربستان در تاریخ یکم آبان در ورزشگاه شهدای شهر قدس و دیدار تراکتور ایران و روشن تاجیکستان در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که AFC با ارسال نامه‌ای رسمی به فدراسیون فوتبال، برگزاری این دو دیدار در کشور ثالث را خبر داده است.

بر اساس برنامه اعلامی کنفدراسیون فوتبال آسیا، قرار بود استقلال ایران و النصر عربستان در چارچوب هفته سوم لیگ نخبگان از ساعت ۱۹:۳۰ سه شنبه (یک آبان) در ورزشگاه شهدای شهر قدس و تراکتور ایران و روشن تاجیکستان در چارچوب هفته سوم سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا زا ساعت ۱۹:۳۰ چهارشنبه (دوم آبان) در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف هم بروند.

در هفته‌های اخیر اخباری مبنی بر انتقال میزبانی ایران از بازی‌های بین‌المللی فوتبال به کشور ثالث مطرح شد که در همین راستا دیدار ۲۴ آبان ایران و قطر به کشور ثالث منتقل شد. البته فدراسیون فوتبال برای برگزاری این دیدار که قرار بود در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد برگزار شود، سه پیشنهاد به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کرد و منتظر پاسخ AFC است.

حالا پیگیری‌ها نشان می‌دهد که AFC با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال اعلام کرده که دیدار‌های استقلال ایران - النصر عربستان و تراکتور ایران - روشن تاجیکستان هم در کشور ثالث برگزار خواهند شد. قرار است باشگاه استقلال ورزشگاه میزبان در کشور ثالث را به AFC اعلام کند، اما باشگاه تراکتور ابتدا باید با مذاکره با باشگاه روشن تاجیکستان امکان جابجایی دیدار رفت و برگشت (میزبانی و مهمانی) را از این باشگاه جویا شود و در صورت مخالفت این باشگاه تاجیکستانی، کشور ثالث را به AFC اعلام کند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->