تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴) شهادت یکی از ماموران سیستان و بلوچستان در عملیات ضربه به گروهک تروریستی جیش العدل (۵ شهریور ۱۴۰۴) چین با درخواست آمریکا برای پیوستن به مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای مخالفت کرد خشم هیلاری کلینتون از عملکرد ترامپ | او آمریکا را به یک «پادشاهی منزوی» تبدیل کرده است قوانین خدمت نظامی در آلمان تغییر کرد اعلام وضعیت ساعت کاری کارکنان بعد از ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ ربیعی: عبور از شرایط فعلی با عقلانیت، مقاومت اجتماعی و تقویت نهادهای مدنی ممکن است وزیر میراث فرهنگی: مجوز کنسرت اکستر ارمنستان در تخت جمشید را شخصا صادر کردم | حذف کنسرت ها، معضل اجتماعی خواهد داشت قدردانی رئیس جمهور از تلاش‌های وزارت امور خارجه در زمینه مذاکرات معاون استاندار خراسان رضوی: ۲۸ روستای خراسان رضوی در صف تبدیل به شهر قرار دارند توضیحات سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره فعالیت‌های بازرسان آژانس در ایران نشست مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با وزیر نیرو| نماینده سبزوار بر تسریع پروژه‌های انرژی و انتقال توربین نیروگاه ابن یمین تأکید کرد عراقچی: با تصمیم شعام، بازرسان آژانس به ایران بازگشتند ضربه دیگر به نظامیان اسرائیلی در جنوب سوریه؛ تانک ارتش اسرائیل در آتش سوخت آخرین وضعیت لایحه منع خشونت علیه زنان از زبان معاون امور زنان رئیس جمهور واکنش وزیر علوم درباره وضعیت دانشجویان دارای محکومیت سخنگوی دولت: تماس ها و ادامه مذاکرات با اروپا در هیئت دولت مورد تاکید قرار گرفت تل‌آویو: حمله به بیمارستان ناصر به دستور فرماندهان ارتش اسرائیل انجام شد آمار هولناک سازمان ملل از شهدای کرانه باختری از آغاز جنگ غزه تا امروز (۵ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: مدارس از اول مهرماه به‌شکل حضوری آغاز می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: ضرورت تشکیل قرارگاه ویژه دهه آخر صفر در مشهد | امسال خدمات به زائران دهه آخر صفر منسجم‌تر از سال‌های گذشته بود دبیر شورای نگهبان: خدشه‌ای به اتحاد مقدس حول محور منافع ملی وارد نشود گروسی: اروپا منتظر همکاری تهران با آژانس است دو میلیون و سیصد هزار زائر حسینی ارز اربعینی دریافت کردند
سرخط خبرها

قالیباف: با رژیمی روبرو هستیم که از زنده سوزاندن مردم غیرنظامی ابایی ندارد + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۴۴۴۶
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
قالیباف: با رژیمی روبرو هستیم که از زنده سوزاندن مردم غیرنظامی ابایی ندارد + فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سخنرانی در اتحادیه بین‌المجالس جهانی گفت: با رژیمی مواجه هستیم که نه تنها بیش از ۱۰ هزار کودک را کشته است، بلکه به آن افتخار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر قالیباف در جریان سخنرانی در اتحادیه بین‌المجالس جهان گفت: من مستقیماً از بیروت به اینجا آمده ام از میان خرابه‌های بمباران‌هایی که مردم غیرنظامی را شهید و بیش از یک میلیون نفر را آواره کرده است. من صدای مردم مظلوم و مقتدر لبنان هستم. مردمی که مظلومانه هر لحظه منتظر حمله ناجوانمردانه جنگنده‌های آمریکایی هستند، اما مقتدرانه و با اراده‌ای تاریخی در شکست دادن بزرگترین دشمن انسانیت تردید به خود راه نداده‌اند.

وی افزود: رژیم فکر می‌کرد با ترور مرد انسانیت و شرافت یعنی «نصرالله بزرگ» توانسته است پایان مقاومت در لبنان را رقم بزند، اما شکست‌های زمینی و عملیات گولانی به رژیم نشان داد حزب الله زنده است و از سوی مردم لبنان حمایت می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: غیرنظامیانی که خلاف همه قوانین بین‌المللی پیش چشمان جهان شهید زخمی و آواره می‌شوند. آنها منتظر اقدامات عملی ما برای کمک به آوارگان و همچنین آتش بس پایداری هستند که وحشیگری‌های ضد انسانی رژیم جنایتکار اسرائیل را کنترل کند.

وی تاکید کرد: همین جا نیز اعلام می‌کنم ایران از هر آتش بسی که دولت مجلس و مقاومت لبنان موافقت کنند حمایت می‌کند.

قالیباف در ادامه گفت: حزب‌الله زنده است و از سوی مردم لبنان حمایت می‌شود. غیرنظامیانی که بر خلاف قوانین بین‌المللی پیش چشم جهانیان شهید، زخمی و آواره می‌شوند، آنها منتظر اقدامات عملی ما برای کمک به آوارگان و همچنین آتش بس پایداری هستند که وحشی‌گری‌های ضد انسانی رژیم جنایتکار اسرائیل را کنترل کند.

وی افزود: همین جا نیز اعلام می‌کنم که ایران از هر آتش بسی که دولت، مجلس و مقاومت لبنان موافقت کند، حمایت می‌کند. با رژیمی مواجه هستیم که نه تنها بیش از ۱۰ هزار کودک را کشته است، بلکه به آن افتخار می‌کند. با رژیم مواجه هستیم که هیچ ارزشی برای هیچ معیار حقوقی و اخلاقی قائل نیست.

قالیباف تاکید کرد: با رژیمی روبرو هستیم که از زنده سوزاندن مردم غیرنظامی در اردوگاه آوارگان ابایی ندارد. ما با رژیمی مواجهیم که می‌توان آن را آموزگار همه قاتلان تاریخ خواند. با رژیمی رویارو هستیم که تا دیروز زمین‌های فلسطینیان را غصب و خانه‌های آنها را خراب می‌کرد، اما اکنون با خیال راحت و با مهمات امریکایی شهر‌ها را ویران می‌کند و زیرساخت‌ها را از بین می‌برد.

وی افزود: رژیم صهیونیستی دیوانه شده است چرا که در تأمین امنیت سرزمین‌های اشغالی ناکام مانده است و پایان موجودیت خود را نزدیک می‌بیند به همین دلیل حتی مصلحت خود را نیز تشخیص نمی‌دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما به کشور‌های حامی این رژیم جنایتکار توصیه می‌کنیم قبل از اینکه برای همه از جمله آنها دیر شود کمک‌های نظامی اقتصادی اطلاعاتی سیاسی و رسانه‌ای به اسرائیل را پایان دهند و او را مجبور به پذیرش آتش بس پایدار کنند و از همه مجالس جهان می‌خواهم که مسئولانه به وظیفه تاریخی خود عمل کنند و برای نجات انسانیت و شرافت این دشمنان صلح و بشریت را در جامعه جهانی منزوی کنند.

وی در پایان تاکید کرد: نمایندگان ملت‌های جهان؛ تاریخ درباره ما قضاوت خواهد کرد. سمت درست تاریخ انسانیت بایستید.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->