هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رییس سازمان عقیدتی سیاسی: ۳۰ هزار نفر از نیروهای ارتش، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس
سرخط خبرها

وکلای ملت، پشتیبان مدافعان وطن

  • کد خبر: ۲۹۶۲۷۲
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
وکلای ملت، پشتیبان مدافعان وطن
وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نه از این زمان، بلکه با اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و کمی بعد با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، اقدامات راهبردی و میدانی خود را در تداوم حرکت جبهه مقاومت آغاز کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه امروزه شهادت قهرمانانه شهید یحیی سنوار در کانون توجه افکار عمومی است و از چندی قبل نیز شهادت جانسوز دبیرکل فقید حزب‌ا... لبنان، شهید سیدحسن نصرا...، غم سنگینی بر دل ملت‌های آزاده عالم نهاده؛ اما وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نه از این زمان، بلکه با اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و کمی بعد با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، اقدامات راهبردی و میدانی خود را در تداوم حرکت جبهه مقاومت آغاز کردند.

حدود یک سال قبل و اندکی پس از هفتم اکتبر، چندین هیئت دیپلماتیک از مجلس شورای اسلامی راهی کشور‌های منطقه همچون قطر، ترکیه، سوریه، روسیه، عراق و لبنان شدند و نشست‌های مختلفی با دبیران شورا‌های عالی امنیت ملی، رؤسای مجلس و نمایندگان گروه‌های مقاومت برگزار کردند تا مبنا، منطق و راهبرد جمهوری اسلامی را در این تقابل حق و باطل به گوش جهانیان برسانند. 

علاوه‌بر‌این، در همین سفر‌های اخیر منطقه‌ای که وزیر امور خارجه انجام دادند و هم‌اکنون نیز این خط دنبال می‌شود، هیئت‌های عالی‌رتبه دیپلماتیک از مجلس شورای اسلامی حضور دارند و به‌موازات این اقدامات برون‌مرزی، برنامه‌ریزی شده تا هفته آینده، نشست مشترکی با حضور سفرا و نمایندگان کشور‌های اسلامی در مجلس برپا شود و در حاشیه این اجلاس نیز دیدار‌های مشترک با نمایندگان حزب‌ا... لبنان و گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین صورت بگیرد.

شاید بنا به اقتضای شرایط جنگی و ضرورت صیانت از اطلاعات، نتوان به تفصیل از جزئیات اقدامات نمایندگان ملت ایران در مجلس سخن گفت؛ اما در سال‌های اخیر و به ویژه پس از عملیات طوفان‌الاقصی، قوانین مختلفی در جلسات غیرعلنی به تصویب نمایندگان رسیده تا پشتیبانی مضاعفی از نیرو‌های مسلح صورت بگیرد.

ایستادگی، مقاومت، شجاعت و ازخود‌گذشتگی محور مقاومت در شرایط کنونی، این تکلیف را بر دوش ما مضاعف می‌کند که نه‌فقط در‌راستای وظیفه شرعی و ملی، بلکه در مقام اجرای خواست و مطالبه مردم از اختیارات قانونی خود برای حمایت از مجریان عملیات‌های ظفرمندانه وعده صادق استفاده کنیم. در‌هر‌حال، این وعده راستین پروردگار است که در تقابل حق و باطل، فتح و نصر شامل مؤمنان باشد و ذلت و تباهی نصیب مستکبران شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->