کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما»
سرخط خبرها

امکان سانس فوق‌العاده سینماها از ساعت ۲۲ فراهم شد

  • کد خبر: ۲۹۴۹۵۰
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۶
امکان سانس فوق‌العاده سینماها از ساعت ۲۲ فراهم شد
طبق مصوبه جدید شورای صنفی نمایش، ایجاد سانس‌ فوق‌العاده فقط از ساعت ۲۲ به بعد امکان‌پذیر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق مصوبه شورای صنفی نمایش و تائید سازمان سینمایی، ایحاد سانس فوق‌العاده از ساعت ۲۲ به بعد بلامانع خواهد بود.

این مصوبه در شرایطی مهم به نظر می‌رسد که طی روز‌های اخیر، بسیاری از سانس‌های اکران فیلم‌ها، در اختیار یک کمدی خاص قرار گرفته بود.

همچنین طی روز‌های اخیر، سانس‌های پیش از ساعت ۲۲ فیلم‌ها به اکران این کمدی خاص تعلق داشت که همین رویکرد سبب سقوط آزاد چندین فیلم در گیشه شده بود.

طبق این مصوبه، همه فیلم‌ها قادر خواهند بود تا ساعت ۲۲، سانس‌های معمول خود را حفظ کرده و در چرخه معمولی پخش فیلم قرار گیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->