رئیس اداره راه آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران نمایندگان بنیاد بیل گیتس با رئیس هلال‌احمر طالبان دیدار کردند کاظمی قمی: اولویت ما توسعه روابط ریلی ایران و افغانستان است ویدئو | کمک‌های مردم افغانستان به مردم مظلوم غزه معاون وزیر دادگستری: رفتار با مهاجران افغان توأم با احترام و متناسب با رأفت اسلامی است
سرخط خبرها

سازمان ملل: ایران و پاکستان بیش از ۸ میلیون مهاجر افغان را در خود جای داده‌اند

  • کد خبر: ۲۹۵۱۵۹
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
سازمان ملل: ایران و پاکستان بیش از ۸ میلیون مهاجر افغان را در خود جای داده‌اند
سازمان ملل متحد می‌‌گوید که از سال ۲۰۲۱، بیش از ۱.۶ میلیون افغان برای تأمین «امنیت و حفاظت» خود به ایران و پاکستان پناه برده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اخراج بیش از هفت هزار مهاجر افغانستانی از پاکستان طی ۱۰ روز گذشته-طالبان از آمادگی خود برای اختصاص زمین به مهاجران بازگشته به افغانستان خبرداد.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در گزارشی اعلام کرده است که از سال ۲۰۲۱، بیش از ۱.۶ میلیون افغان برای تأمین «امنیت و حفاظت» خود به ایران و پاکستان پناه برده‌اند.

به گفته این نهاد، دو کشور میزبان اکنون بیش از ۸ میلیون افغان را در خود جای داده‌اند.

شهروندان افغانستان در سال جاری به بزرگ‌ترین جمعیت پناهندگان در سطح جهان تبدیل شده و از پناهجویان سوریه پیشی گرفته‌اند.

ایران در بیش از چهاردهه گذشته میزبان جمعیت زیادی از مهاجران افغانستانی بوده است. همچنین پس از بازگشت دوباره طالبان به قدرت در افغانستان ایران تنها کشوری بود که درب سفارت خود را به روی شهروندان افغانستان نبست.

این در حالی است که ایران در طول ده‌ها سال گذشته علی رغم تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی، میزبان میلیون‌ها پناهنده افغانستانی بوده است؛ تحریم‌هایی که بیش از همیشه مردم ایران و اقشار آسیب‌پذیر ساکن این کشور از جمله مهاجرین افغانستانی را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر، میزبانی سخاوتمندانه جمهوری اسلامی ایران از میلیون‌ها پناهنده خارجی که اکثریت آنها را مهاجرین افغان تشکیل می‌دهند هیچگاه آنگونه که بایسته بوده از سوی جامعه بین‌المللی مورد توجه قرار نگرفته است.

بر بنیاد اظهارات مقامات ایرانی و اعترافات سازمان‌های بین‌المللی، تعداد بسیار اندکی از مهاجرین مقیم ایران تحت پوشش کمک‌های جهانی هستند و مساعدت‌های ناچیزی دریافت کرده‌اند.

این در شرایطی است که پس از فروپاشی نظام جمهوریت و به قدرت رسیدن طالبان، شمار پناهجویان غیرمجاز افغانستانی در ایران به طور قابل توجهی افزایش یافت؛ هجویانی که از سوی هیچ سازمان بین‌المللی تحت پوشش قرار نمی‌گیرند و حمایتی دریافت نمی‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->