۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کسی در حمله به منزل نتانیاهو آسیب ندید

  • کد خبر: ۲۹۵۴۰۹
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۶
رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کسی در حمله به منزل نتانیاهو آسیب ندید
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به حمله پهپادی به منزل نخست وزیر این رژیم، گفت که کسی در این حمله آسیب ندید.

به گزارش شهرآرانیوز، «دانیال هاگاری»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ارتش این رژیم به ۵ ساختمان در ضاحیه جنوبی بیروت که انبار سلاح حزب الله بود، حمله کرده است.

وی با نشان دادن تصاویری از شهید «یحیی السنوار»، رئیس دفتر سیاسی حماس در ۶ و ۷ اکتبر سال گذشته، گفت که نیرو‌های رژیم صهیونیستی چندین بار به السنوار نزدیک بودند.

هاگاری اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی بیش از ۱۵۰۰ نیروی حزب الله لبنان را از ابتدای جنگ به شهادت رسانده است.

وی درباره حمله به منزل «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که یک پهپاد از لبنان به این منزل در قیساریا با هدف آسیب زدن به نتانیاهو، برخورد کرد و ارتش تحقیقات را در این خصوص آغاز کرده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه به هنگام شهادت السنوار، هیچ اسیری همراه او نبوده، گفت که السنوار میان رفح و خان یونس تحرک داشت.

وی تصریح کرد که ارتش با تهدید پهپاد‌ها از ابتدای جنگ تعامل کرده و باید توانایی‌های خود را برای مقابله با این تهدید بهبود بخشد.

هاگاری گفت که ۳۰ پهپاد در هفته اخیر از لبنان به سمت اراضی اشغالی به پرواز در آمده که اکثر آنها رهگیری شده اند.

وی افزود که حزب الله صبح امروز تلاش کرد نخست وزیر رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهد، اما در پی این حمله کسی آسیب ندید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->