دستگیری پسر جوان در پرونده قتل همسایه با آجر افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ نتایج تلخ ولع به خوردن شیرینی دستگیری عامل ایجاد ناامنی در جنوب سیستان و بلوچستان (۲۹ مهر ۱۴۰۳) قتل جوان نیشابوری بر اثر نزاع خیابانی| قاتل دستگیر شد کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر در یک عطاری مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۳) کروکی‌های کاغذی تصادفات از امروز حذف می‌شوند (۲۹ مهر ۱۴۰۳) فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ۱۴۰۳ ثبت ۱۳ هزار تخلف در قاچاق تجهیزات و دارو در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳ دومین عمل پیوند قلب مصنوعی در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۳) خودرو‌های داخلی، تله مرگ یا وسیله نقلیه؟ خرید BMW با رمزارز تقلبی، شگرد کلاهبرداری از ۶ نفر در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۳) ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D) سال ۱۴۰۴ آغاز شد آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور چه زمانی برگزار می‌شود؟ بی توجهی شهروندان به ساعت بیرون‌گذاشتن زباله‌ها چهره شهرمان را نازیبا کرده است دولت پیگیر پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی است معلم ویژه آموزش دانش‌آموزان اوتیسم نداریم انتظار طولانی دانشجو معلمان برای دریافت کارت معافیت بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ مهر ۱۴۰۳) خسارت شن‌های روان به شبکه انتقال آب از سد دوستی آیا می‌توانیم عوارض نشستن طولانی‌مدت در محل کار را با ایستادن کاهش دهیم؟ تحصیل ۲۰۲۰ دانش‌آموز در مدارس همدل خراسان رضوی افزایش ۶۷ درصدی مصرف دخانیات در ایران | آیا قیمت سیگار افزایش پیدا می‌کند؟ حلقه‌های مرگ‌بار زیبایی، خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی و هپاتیت را به همراه دارد منابع اختصاص‌یافته برای سامان‌دهی سکونتگاه‌های غیررسمی به شکل کامل استفاده نشده است ۵ منشأ بروز کمردرد کدام‌اند؟
سرخط خبرها

افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ نتایج تلخ ولع به خوردن شیرینی

  • کد خبر: ۲۹۵۶۱۳
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
افسردگی، دیابت و سکته مغزی؛ نتایج تلخ ولع به خوردن شیرینی
یافته‌های یک پژوهش نشان می‌دهد کسانی که به خوردن شیرینی ولع دارند بیشتر از افسردگی و دیابت رنج می‌برند و التهاب و سطح گلوکز خون آن‌ها در مقایسه با سایرین بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، یافته‌های پژوهشگران دانشگاه ساری (Surrey) در انگلیس نشان می‌دهد افرادی که میل شدیدی به خوردن شیرینی‌جات دارند در خطر بیشتری برای ابتلا به افسردگی و دیابت و سکته مغزی قرار دارند.

پژوهشگران اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی ۱۸۰ هزار داوطلب بانک اطلاعات پزشکی (بیوبانک) بریتانیا را بررسی کردند.

دسته‌بندی افراد با هوش مصنوعی

آنها از هوش مصنوعی برای دسته‌بندی این افراد در سه گروه غذایی استفاده کردند:

افراد مراقب سلامت تغذیه: آنها میوه‌ها و سبزیجات را به غذا‌های با منشأ حیوانی و شیرین ترجیح می‌دهند.

افراد همه‌چیزخوار: به بیشتر غذا‌ها از جمله گوشت، ماهی، برخی سبزیجات و همچنین شیرینی‌ها و دسر‌ها علاقه‌مندند.

افراد شیرینی‌خور: غذا‌ها و نوشیدنی‌های شیرین را ترجیح می‌دهند و به انتخاب‌های سالم‌تر مانند میوه و سبزیجات علاقه کمتری دارند.

تأثیر شیرینی‌خور بودن بر سلامتی

پژوهشگران، سپس تغییرات ۲ هزار و ۹۲۳ پروتئین و ۱۶۸ متابولیت (مواد شرکت‌کننده در سوخت‌وساز سلولی) را در نمونه‌های خون این گروه‌ها بررسی کردند تا تأثیر ترجیحات غذایی آنها بر شاخص‌های سلامتی‌شان را ارزیابی کنند.

پروفسور نوفار گیفمن (Nophar Geifman)، استاد بهداشت و انفورماتیک بیومدیکال در دانشگاه ساری اظهار کرد: به نظر می‌رسد غذا‌هایی که دوست داریم یا دوست نداریم به صورت مستقیم با سلامتی ما ارتباط دارد. نتایج پژوهش ما نشان می‌دهد اگر خوراکی‌های مورد علاقه ما کیک، شیرینی و نوشیدنی‌های شیرین باشد، احتمالاً اثراتی منفی بر سلامت ما دارد. دریافتیم که گروه افراد شیرینی‌خور ۳۱ درصد بیشتر در معرض افسردگی هستند؛ ضمن اینکه این گروه در مقایسه با دو گروه دیگر، بیشتر به دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی مبتلا می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->