افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله
سرخط خبرها

شروط توقف جنگ در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی به کاخ سفید ارائه شد

  • کد خبر: ۲۹۵۶۴۴
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
شروط توقف جنگ در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی به کاخ سفید ارائه شد
۲ مقام آمریکایی و ۲ مقام رژیم صهیونیستی به «آکسیوس» گفتند، تل‌آویو طی روزهای گذشته سندی را به ایالات متحده ارائه کرده است که شامل شرط و شروط آن برای «راه‌حل دیپلماتیک» به منظور پایان دادن به جنگ در لبنان و اجازه بازگشت غیرنظامیان آواره از ۲ طرف مرز به خانه‌های خود می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که جنایات رژیم صهیونیستی در سایه حمایت غربی‌ها، به‌ویژه ایالات متحده، بعد از غزه به لبنان هم کشیده شده است و همچنان ادامه دارد، مقامات اسرائیلی گفتند که دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی این سند را پیش از سفر «آموس هوکشتاین» فرستاده بایدن به بیروت در روز دوشنبه به کاخ سفید داده است تا درباره آنچه آنها «راه‌حل دیپلماتیک» برای این مناقشه خواندند، گفتگو کند.

مقامات آمریکایی و صهیونیست به آکسیوس گفتند، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی که یکی از معتمدین «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است، این سند را روز پنجشنبه برای هوکشتاین ارسال کرده است.

مقامات رژیم صهیونیستی گفتند، این سند از گفتگو‌هایی که ران درمر با وزارت جنگ و نظامیان صهیونیست درباره اصولی که تل‌آویو خواسته است بخشی از هر راه‌حل دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ با حزب‌الله لبنان باشد، بیرون آمده است.

یک مقام اسرائیلی گفت، یکی از خواسته‌های رژیم صهیونیستی این است که ارتش این رژیم اجازه داشته باشد در «اجرای فعال» شرکت داشته باشد تا «مطمئن شود حزب‌الله دوباره مسلح نمی‌شود و زیرساخت‌های نظامی خود را در مناطق جنوب لبنان نزدیک به مرز بازسازی نمی‌کند.» این مقام افزود که رژیم صهیونیستی همچنین از نیروی هوایی خود می‌خواهد که در حریم هوایی لبنان «آزادی عملیات» داشته باشد.

این ۲ خواسته در تضاد با قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد است که بیان می‌کند نیرو‌های مسلح لبنان و نیروی موقت سازمان ملل در لبنان (یونیفل) آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله را اجرا می‌کنند.

براساس گزارش وب‌سایت «آکسیوس» این مقام رژیم صهیونیستی گفت: «ما در مورد قطعنامه ۱۷۰۱ صحبت می‌کنیم که اجرای آن افزایش یافته است. پیام اصلی ما این است که اگر ارتش لبنان و یونیفل بیشتر کار کنند، ارتش اسرائیل کمتر وارد عمل می‌شود و برعکس.»

در همین حال یک مقام آمریکایی گفت بعید است که لبنان و جامعه بین‌المللی با این شرط و شروط موافقت کنند چرا که به طور چشمگیری حاکمیت لبنان را تضعیف می‌کند.

کاخ سفید و سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن از اظهارنظر در این باره خودداری کردند.

انتظار می‌رود هوکشتاین امروز (دوشنبه) وارد بیروت شود و با «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر موقت، «نبیه بری» رئیس پارلمان و دیگر مقامات لبنانی دیدار و درباره خواسته‌های رژیم صهیونیستی گفتگو کند.

نبیه بری روز یکشنبه به شبکه خبری «العربیه» گفته بود که سفر هوکشتاین «آخرین فرصت قبل از انتخابات آمریکا برای دستیابی به راه‌حل» برای جنگ در لبنان است.

رئیس پارلمان لبنان تاکید کرد که در بیروت درباره قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل متحد اجماع وجود دارد. او تصریح کرد که تحت هیچ شرایطی اصلاح این قطعنامه را نمی‌پذیرد؛ چیزی که عملا همان مساله‌ای است که رژیم صهیونیستی می‌خواهد.

مقامات آمریکایی و اسرائیلی می‌گویند هوکشتاین برای استقرار گسترده نیرو‌های مسلح لبنان در جنوب لبنان به‌عنوان بخشی از هر راه‌حل دیپلماتیکی که به جنگ در لبنان پایان می‌دهد، فشار می‌آورد. مقامات گفتند که هوکشتاین می‌خواهد حداقل ۸۰۰۰ سرباز لبنانی در جنوب لبنان مستقر شوند.

نماینده ایالات متحده همچنین می‌خواهد مأموریت یونیفل را ارتقا دهد تا بتواند به ارتش لبنان کمک کند تا «از استقرار افراد یا گروه‌های مسلحی که تحت کنترل دولت لبنان نیستند» در نزدیکی مرز با سرزمین‌های اشغالی فلسطین جلوگیری کند.

رژیم صهیونیستی در شرایطی شرط و شروط خود را برای توقف تنش‌ها ارائه کرده است که ارتش صهیونیستی شامگاه یکشنبه و قبل از سفر هوکشتاین، حملات هوایی گسترده‌ای را در سراسر لبنان علیه ده‌ها منطقه از جمله ساختمانی در بیروت انجام داد.

رژیم صهیونیستی در سایه حمایت غربی‌ها، هر روز دست به جنایات تازه‌ای می‌زند.

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد. تعداد شهدای غزه به بیش از ۴۲ هزار تن رسیده است.

همچنین در سایه حمایت‌های کورکورانه واشنگتن، رژیم صهیونیستی جنایاتش را به لبنان هم کشانده و هزاران نفر را به خاک و خون کشیده است. شمار شهدای لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی از سال گذشته تاکنون به ۲۴۶۴ نفر رسیده است. براساس بیانیه وزارت بهداشت لبنان، در پی این حملات از اکتبر ۲۰۲۳، ۱۱ هزار و ۵۳۰ نفر نیز مجروح شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->