نتیجه بازی اینتر و جنوا در سری آ+ فیلم خلاصه بازی| اینتر صدرنشین شد نتیجه و ویدیو گل‌های بازی بارسلونا و لاس پالماس| ارتش فلیک روی دور برد نه درویش پرسپولیس را گردن می‌گیرد و نه کارتال! کارتال شاکی از عملکرد گندوز انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس دربی در آستانه تعویق ویدئو خلاصه بازی استقلال و نساجی در هفته بیستم لیگ برتر (۴ اسفند ۱۴۰۳) نتیجه بازی استقلال و نساجی در هفته بیستم لیگ برتر (۴ اسفند ۱۴۰۳) | آبی‌ها روی نوار برد نیمکت‌نشینی کنعانی برای دربی پخش زنده بازی استقلال و نساجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین مسئولیت جدید پورعلی گنجی در تیم کارتال لقب تمسخرآمیز کارشناس عربستانی به رونالدو نتیجه بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم گل‌ها | پرسپولیس باید درخواست لغو دربی بدهد! ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک (۴ اسفند ۱۴۰۳) تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و لیورپول | فرعون مصری در راه فتح اتحاد مصاحبه تاج علیه پرسپولیس | دربی ۱۰۵ لغو می‌شود؟ پخش زنده بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک در لیگ برتر (۴ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل آلومینیوم اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پخش زنده بازی تراکتور و خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر (۴ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

۳ فرنگی‌کار امید ایران در نیمه‌نهایی قهرمانی جهان

  • کد خبر: ۲۹۶۰۱۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵
۳ فرنگی‌کار امید ایران در نیمه‌نهایی قهرمانی جهان
۳ کشتی گیر تیم امید کشورمان به مرحله نیمه نهایی جام جهانی کشتی فرنگی راه یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه رقابت‌های ۵ وزن دوم کشتی فرنگی قهرمانی امید‌های جهان در آلبانی، ۳ نماینده ایران با شکست رقبای خود راهی نیمه نهایی شدند.

در وزن ۵۵ کیلوگرم علی احمدی وفا پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر ایوان استفانسکی از اوکراین را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه آدام اولباشف از روسیه را با نتیجه ۷ بر ۱ از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

در وزن ۶۳ کیلوگرم عرفان جرکنی در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر تینو اویالا از فنلاند را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۲ از سد آتسمیر بیژویف از روسیه گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب ویتالی اریومنکو از مولداوی شد و باید منتظر حضور حریفش در دیدار فینال باشد تا بتواند به کار خود در گروه بازنده‌ها برای کسب مدال برنز ادامه دهد.

در وزن ۸۷ کیلوگرم یاسین یزدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف آدام کارژیولا از لهستان رفت و با نتیجه ۶ بر ۱ به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل تورپال بیسلطانوف از دانمارک با نتیجه ۶ بر ۲ (دیسکالیفه) به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم فردین هدایتی در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر موحامت باکیر از ترکیه را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۴ میخایلو ویشنیوتسکی از اوکراین را مغلوب کرد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. هدایتی در این مرحله با نتیجه ۵ بر صفر پاول هلینچوک از بلاروس را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

علی اسکو در وزن ۷۷ کیلوگرم، دیگر نماینده ایران در ۵ وزن دوم بود که پیش از این دور دوم مقابل حریف خود از مولداوی تن به شکست داده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->