تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

فرجی: مصدومیت‌های پی‌در‌پی در پرسپولیس به خاطر زمین‌های بی‌کیفیت است

  • کد خبر: ۲۹۶۰۱۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
فرجی: مصدومیت‌های پی‌در‌پی در پرسپولیس به خاطر زمین‌های بی‌کیفیت است
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بیشتر مصدومیت‌ها گریبان پرسپولیس را گرفته به خاطر زمین‌های بی‌کیفیت است که فشار بازی را دوچندان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درباره شرایط پرسپولیس در مصاف برابر السد قطر اظهار کرد: بازی خوبی انجام دادیم و در شروع هم خیلی خوب بودیم. هدفمان برد بود و برای همین با قدرت شروع کردیم و از همان ابتدای بازی خلق موقعیت‌های زیادی داشتیم، اما متاسفانه بدشانس بودیم و توپ‌هایمان به گل تبدیل نشد. سعی داشتیم با مدیریت بازی سه امتیاز را کسب کنیم، اما فوتبال آن روی دیگرش را به ما نشان داد و با بدنشانسی فرصت‌هایمان به گل تبدیل نشد.

فرجی که در جریان دیدار پرسپولیس برابر السد دچار مصدومیت شد و از زمین مسابقه خارج شد درباره وضعیت مصدومیتش گفت: فعلا نمی‌دانم در چه وضعیتی هستم و باید MRI بگیرم. فقط می‌توانم بگویم خیلی ناراحتم. اگر مصدوم نمی‌شدم شاید می‌توانستم بیشتر به تیم کمک کنم.

او همچنین گفت: ما بازیکنان با کیفیتی داریم و در چند سال اخیر هدف پرسپولیس حفظ مالکیت توپ و خلق موقعیت با پاس‌کاری بوده است. برای همین کیفیت زمین خیلی در کیفیت فنی تیم ما تاثیرگذار است. بیشتر این مصدومیت‌ها هم که گریبان تیم ما را گرفته به خاطر زمین‌های بی‌کیفیت است که فشار بازی را دوچندان می‌کند.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در پاسخ به این سوال که آیا شانسی برای صعود تیمش در لیگ نخبگان آسیا قائل است یا خیر؟ گفت: تیم ما در حال حاضر از نظر فنی و خلق موقعیت جزو بهترین تیم‌های لیگ نخبگان است و فقط کمی بدشانس هستیم که توپ‌هایمان به گل تبدیل نمی‌شود. مطمئن باشید همه چیز درست می‌شود و ما صعود می‌کنیم.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->