یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود
سرخط خبرها

اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در زندان اوین

  • کد خبر: ۲۹۶۰۳۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در زندان اوین
اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در راستای تاکیدها و دعوت رئیس قوه قضاییه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر بازدید از مراکز مختلف قضاییه، روز سه‌شنبه یکم آبان‌ ۱۴۰۳ از زندان اوین بازدید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این بازدید اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نشست مشترک غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها و مدیران ستادی با اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست رئیس سازمان زندان‌ها اظهار داشت: در این دوره از مدیریت قوه قضاییه، تعاملات بین دو قوه قضائیه و مقننه در بالاترین سطح خود قرار دارد و منشأ خیر و برکاتی شده که آثار آن به خوبی مشخص است.

تاکید بر اشتغال صنعت‌محور برای زندانیان

محمدی با قدردانی از تعاملات میان نمایندگان مجلس و مدیریت زندان‌ها گفت: نگاه دستگاه قضا به زندانیان همواره مبتنی بر رأفت و اصلاح و تربیت است. در این راستا اداره زندان‌ها نیز بر مدار عقلانیت، دانایی و بر پایه مبانی علمی و البته با بهره‌گیری از تکنولوژی روز خواهد بود.

وی حمایت از خانواده زندانیان را اولویت جدی این سازمان معرفی کرد و در ادامه افزود: امروز به حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان توجه ویژه داریم؛ زیرا بهترین بستر اصلاح و تربیت را اشتغال‌زایی برای آنان می‌دانیم. براین اساس توسعه اشتغال صنعت‌محور در زندان‌ها را به عنوان یک اولویت در دستور کار گذاشته‌ایم.

محمدی اضافه کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی نگاه ویژه به اعتبارات سازمان زندان‌ها در لایحه بودجه داشته باشند که این امر در کنار مصوبه مولدسازی می‌تواند در اجرای قانون انتقال زندان‌ها به خارج از شهر‌ها نقش پررنگی ایفا کنند.

در ادامه این جلسه، محمد سرگزی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: کار عزیزان در سازمان زندان‌ها بسیار سخت است و ما با تمام توان تلاش می‌کنیم در کنار شما باشیم. ما در مجلس برای اهتمام بیشتر جهت دستیابی به اهداف اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌ها اعلام آمادگی می‌کنیم.

براساس این گزارش، اعضای کمیسیون به همراه رئیس سازمان زندان‌ها در محل مزار شهید گمنام آرمیده در محوطه سازمان زندان‌ها حاضر و با اهدای گل، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.

پس از این نشست نیز نمایندگان و مدیران ستادی سازمان زندان‌ها از بخش‌های مختلف «بازداشتگاه اوین» به‌ویژه کارگاه‌های اشتغال این مرکز اصلاحی بازدید کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->