نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان در دیدار با پوتین: تحریم آمریکا و تمامیت‌خواهی او را باید بر هم بزنیم+ فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۱۹۲
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
پزشکیان در دیدار با پوتین: تحریم آمریکا و تمامیت‌خواهی او را باید بر هم بزنیم+ فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: روابط ایران و روسیه راهبردی، اجتناب‌ناپذیر و برای دو کشور مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در حاشیه اجلاس سران بریکس در کازان روسیه طی دیداری دوجانبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اظهار کرد: پس از برگشت از عشق آباد بیشتر تفاهم‌ها با روسیه را دنبال کرده‌ام تا تفاهم‌نامه‌ها نهایی شود و امضاء کنیم. در این مسیر اگر مشکلی ایجاد شد، خودم شخصا دنبال می‌کنم، چون معتقدم روابط دو کشور راهبردی، اجتناب‌ناپذیر و برای دو کشور مفید است.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم تعامل سازنده‌ای در چارچوب بریکس داشته باشیم. تشکر می‌کنیم که با پشتیبانی شما ما عضو دائم بریکس شدیم. این روند را با قدرت ادامه می‌دهیم. مطالب مطرح شده در بریکس بسیار سازنده بود و امیدواریم این نظرات را در منطقه و کشور‌های خود پیاده کنیم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: تحریم آمریکا علیه دو کشور و تمامیت‌خواهی او را باید بر هم بزنیم و ارتباطات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی داشته باشیم. امیدوارم به سرعت تفاهم‌نامه‌ها را امضاء کنیم. مصمم هستم خودم این تفاهم‌نامه‌ها را پیگیری کنم و در اولین فرصت این تفاهم نامه‌ها را نهایی کرده و آنها را امضاء کنیم.

پوتین:سلام من را خدمت آیت الله سید علی خامنه‌ای برسانید

رئیس جمهور روسیه نیز در این دیدار بیان کرد: روسیه فعالانه از عضویت ایران در بریکس و شانگهای حمایت کرد. فرصت‌های جدیدی برای دو کشور ایجاد شده است که کار مشترکی در صحنه بین‌اللمی با هم داشته باشیم و اخیرا ما ملاقات مفیدی در عشق آباد داشتیم که مسائل دوجانبه و منطقه‌ای را پیگیری کردیم. مهم این است که دو کشور رویکرد مشترکی برای ارتقای روابط دارند.

وی افزود: روابط دو کشور روند صعودی دارد و دوستانه و سازنده است. باید روابط خود را با امضای تفاهم‌نامه دو کشور تقویت کنیم. مهم است که روند صعودی روابط تجاری و اقتصادی را تضمین کنیم. کمیسیون دوجانبه باید فعال باشد. توسعه زیرساخت‌های ریلی در چارچوب کریدور شمال و جنوب و احداث فاز دو وسه نیروگاه بوشهر و تجارت آزاد ایران و ارواسیا را دنبال می‌کنیم. موافقت نامه تاسیس و فعالیت مراکز فرهنگی لازم‌الاجرا شد. لغو روادید موجب افزایش ۵۰ درصدی گردشگران دو کشور در سال ۲۰۲۳ شده است.

پوتین با بیان اینکه مواضع ایران و روسیه در مسائل منطقه‌ای و جهانی یکسان به هم نزدیک است، گفت: ما دنبال نظام عادلانه چند دو قطبی و حفظ نقش سازمان ملل متحد هستیم.

وی افزود: موجب امتنان خواهد بود که سلام من را خدمت آیت الله سید علی خامنه‌ای برسانید. مواضع ایشان را ارزشمند می‌دانیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->