سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

دفتر نتانیاهو: جزئیات حمله خود را به ایران اطلاع نداده بودیم!

  • کد خبر: ۲۹۶۷۱۶
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴
دفتر نتانیاهو: جزئیات حمله خود را به ایران اطلاع نداده بودیم!
دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای گزارش‌های منتشر شده از سوی رسانه‌های عبری و آمریکایی درباره «ارسال پیام از سوی اسرائیل به ایران از طریق کشوری ثالث درباره جزئیات حمله اسرائیل به ایران» را رد و کذب خواند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه ایران در بامداد شنبه، برخی منابع رسانه‌ای عبری و آمریکایی مدعی رد و بدل پیام‌هایی درباره جزئیات حمله رژیم صهیونیستی و اهداف این رژیم در ایران بین تهران و تل‌آویو از طریق کشوری ثالث شدند.

در همین راستا، «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» و پایگاه خبری عبری «والا» در گزارشی به نقل از مقامات صهیونیستی و آمریکایی مدعی ارسال پیام رژیم صهیونیستی از طریق چندین کشور و هیأت ثالث به ایران شد.

به ادعای راوید، رژیم صهیونیستی در پیام خود به ایران، ضمن ارائه جزئیات این حمله، خواستار عدم واکنش ایران به اقدام تجاوزگرانه خود شده بود.

او در پایگاه خبری آکسیوس به نقل از چندین منبع آگاه مدعی شد: «اسرائیل از طریق چندین هیأت ثالث، اهداف خود در حمله به ایران را به تهران اطلاع داد تا از تشدید هرچه بیشتر تنش‌ها جلوگیری و ایران واکنشی به اقدامات اسرائیل نشان ندهد.».

اما با گذشت چندین ساعت از ادعای راوید، اکنون روزنامه چاپ فلسطین اشغالی «تایمز اسرائیل» به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، صحت هرگونه گزارش درباره «تبادل پیام بین ایران و اسرائیل» را رد و آنها را کذب خواند.

طبق بیانیه دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «گزارش منتشر شده روی تارنمای والا دروغی تعجب برانگیز است. اسرائیل پیش از حمله خود به ایران، این کشور را از زمان، اهداف یا حتی گستردگی این حمله مطلع نساخت.»

قرارگاه پدافند هوایی ایران، بامداد امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با وجود هشدار‌های قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.»

در پی این حمله، ۴ نفر از رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

در واکنش به اقدام رژیم صهیونیستی، در ساعات اخیر کشور‌های بسیاری از جمله اندونزی، مالدیو، سوئیس، روسیه، بحرین، قطر، عربستان سعودی، ترکیه، عراق، سوریه، لبنان و کشور‌های متعدد دیگر اقدام تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی علیه تمامیت ارضی ایران را محکوم کردند.

پیشتر مقامات ایران هشدار داده بودند که هرگونه اقدام متجاوزانه دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آن در پاسخ به عملیات «وعده صادق۲» با پاسخ جدی و مشروع ایران برای دفاع از امنیت ملی این کشور مواجه خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->