ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگو تلفنی مسعود پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است
سرخط خبرها

اردوغان دوباره به حملات مرگبار رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان تاخت

  • کد خبر: ۲۹۷۴۶۹
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶
اردوغان دوباره به حملات مرگبار رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان تاخت
رئیس‌جمهور ترکیه امروز با محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها، بر لزوم حمایت از مقاومت تاکید کرد و گفت: این روز‌های شرم‌آوری برای بشریت است و جهان اسلام، آنطور که باید، صدای اعتراض خود را بلند نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «رجب طیب اردوغان»  امروز (چهارشنبه) در نهمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ و تلاوت قرآن کریم سخنرانی کرد و بار دیگر به حملات مرگبار رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان تاخت.

رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه تداوم حملات صهیونیست‌ها علیه غزه، برای بشریت روز‌های شرم‌آوری است، گفت ۱۳ ماه است که در غزه نسل‌کشی در جریان است.

او افزود: «کابینه اسرائیل، کور شده از توهمات صهیونیستی، همه ساختار‌ها را به اسارت گرفته است، نه فقط شورای امنیت سازمان ملل را. ۱۳ ماه است که در غزه نسل‌کشی وجود دارد. تداوم حملات اسرائیل به غزه روز‌های شرم‌آوری را برای انسانیت رقم زده است.»

اردوغان گفت: «هیچ اقدام بازدارنده‌ای برای پاسخگویی به شبکه قتل عام که دشمن بشریت به نام نتانیاهو را متوقف کند، انجام نمی‌شود.»

رئیس‌جمهور ترکیه، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رژیمش را شبکه‌ای از کشتار توصیف کرد و گفت هیچ اقدام بازدارنده‌ای برای پاسخگو کردن آنان و توقف دشمنان انسانیت اتخاذ نشده است.

اردوغان همچنین با بیان اینکه جهان اسلام به اندازه کافی واکنش نشان نداده است، گفت: «ما در آخرت باید به همان اندازه که پاسخگوی کار‌های کرده خود هستیم، پاسخگوی کار‌های نکرده خود هم باشیم.»

به گفته اردوغان، جهان اسلام امروز در حال پشت سر گذاشتن آزمونی است که سخت‌تر از هر زمان دیگری است.

به گزارش ان‌تی‌وی ترکیه، رئیس‌جمهور ترکیه افزود: «بخش قابل‌توجهی از جغرافیای جهان اسلام، به‌ویژه غزه و سرزمین‌های فلسطینی که اسرائیل ده‌ها سال است آنها را اشغال کرده و بیش از یک سال است که در آنجا نسل‌کشی می‌کند، در خفقان جنگ، فقر و ظلم است.»

اردوغان گفت: «ما روز‌های ننگینی را به نام بشریت و تمدن می‌گذرانیم، در یک تکه زمین، ۵۰ هزار انسان بی‌گناه به طرز وحشیانه‌ای به قتل رسیده‌اند. واقعیت دیگری که به اندازه کشتار دردناک است، درماندگی نهاد‌ها و سازمان‌هایی است که مخاطب ما هستند. کابینه اسراییل تمامی ساختار‌ها را به گروگان گرفته است و هیچ اقدام بازدارنده‌ای انجام نمی‌شود و این انقراض بشریت است.»

رهبر ترکیه گفت، کودکان به مدت ۱۳ ماه مورد نسل‌کشی قرار گرفته‌اند و تک‌تیرانداز‌های اسرائیلی از کودکان به‌عنوان اهداف تمرینی استفاده می‌کنند.

اردوغان افزود: «جهان اسلام با جمعیتی نزدیک به ۲ میلیارد نفر، متأسفانه نتوانسته امتحان غزه و لبنان با موفقیت پشت سر بگذارد. ما نتوانستیم از فلسطینیان شجاع آنطور که شایسته آنهاست، محافظت کنیم. غزه و فلسطین شجاعانه برای تمام بشریت مقاومت می‌کنند، نه فقط برای افتخار خودشان. بجز چند کشور، صدای قوی از جهان اسلام شنیده نمی‌شود. مردم غزه به تنهایی قهرمانانه در برابر اشغالگران مقاومت می‌کنند. ما باید در کنار برادرانمان باشیم.»

رئیس‌جمهور ترکیه افزود: «کابینه اسرائیل با گرسنه، تشنه و بدون دارو گذاشتن برادران ما سعی خواهد کرد مقاومتی را که نتوانسته با بمب و موشک بشکند، در هم بشکند. آنها در طول این زمستان به ۲ میلیون نفر آسیب خواهند رساند. ما نمی‌توانیم برادرانمان را در برابر این راهزنان تنها و درمانده بگذاریم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->