پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان مشهد از ۱۲ ابان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۹۷۵۶۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان مشهد از ۱۲ ابان ۱۴۰۳
ششمین سرشماری عمومی کشاورزی ایران، ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور با شعار «همکاری در سرشماری، همراهی در رفاه و آبادانی» انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به‌منظور شمارش همه واحد‌های کشاورزی کشور و ثبت خصوصیات هر یک به‌صورت جداگانه، سرشماری تمام واحد‌های کشاورزی نقاط روستایی و شهری در سراسر کشور با عنوان سرشماری عمومی کشاورزی انجام می‌شود. در ایران تاکنون پنج سرشماری در سال‌های‌۱۳۵۲، ۱۳۶۷، ۱۳۷۲ و ۱۳۸۲ با استفاده از ابزار کاغذی و در سال ۱۳۹۳ با استفاده از ابزار الکترونیکی اجرا شده است. بر اساس آخرین سرشماری بیش از ۴ میلیون بهره‌بردار کشاورزی در ایران وجود دارد که ۹۰‌درصد در مناطق روستایی واقع شده اند.

در‌همین‌راستا ششمین سرشماری عمومی کشاورزی ایران، ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور با شعار «همکاری در سرشماری، همراهی در رفاه و آبادانی» انجام می‌شود که در شهرستان مشهد نیز این طرح به‌مدت ۴۵‌روز هم‌زمان با سراسر کشور اجرا خواهد شد.

برگزاری مانور سرشماری در روستای گوارشک

به‌گفته معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس، آمادگی کامل برای برگزاری این سرشماری وجود دارد و در‌همین‌راستا یک مانور به‌صورت عملیاتی در روستای گوارشک برگزار شده است تا سی نفر از کارآموزان با گذراندن آموزش‌های تئوری به‌صورت میدانی و عملیاتی در فرایند‌های سرشماری، آمادگی لازم را داشته باشند.

آمادگی کامل در برگزاری یک سرشماری موفق

محسن داوری با بیان اینکه ۵۱ نفر پیرامون موضوع طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستان مشهد فعالیت خواهند کرد، گفت: نشست‌ها و جلسات متعددی در‌این‌زمینه برگزار شده است و تمامی امکانات را بسیج کرده‌ایم تا سرشماری خوبی از فرایند‌های کشاورزی داشته باشیم. بنا را بر این گذاشته‌ایم که با دقت بیشتر، درایت و گستردگی بتوانیم یک کار قوی را در شهرستان مشهد مقدس انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه فرایند‌های اجرایی این طرح آغاز شده است، افزود: فرماندار شهرستان‌ها و همچنین فرمانداری شهرستان مشهد مقدس، رئیس اجرای این طرح هستند که در‌این‌راستا سه معاون اجرایی، پشتیبانی و فناوری پیرامون سرشماری عمومی کشاورزی همراهی خواهند کرد. احکام معاونان و اعضای اجرایی این طرح در شهرستان صادر شده و سازمان‌دهی مطلوبی برای اجرای این طرح صورت گرفته است.

رتبه اول مشهد در جامعه هدف کشاورزی

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از نکات برجسته این سرشماری آن است که بر تمام فرایند‌های حوزه محصولات کشاورزی اشراف پیدا خواهیم کرد؛ بنابراین تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، برطرف‌کردن نقص‌ها و تقویت‌کردن قوت‌ها از مزایای طرح سرشماری عمومی کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه مشهد مقدس از نظر جامعه هدف کشاورزی رتبه اول استان را بین شهرستان‌ها در اختیار دارد، بیان کرد: نیروی انسانی مورد نیاز را احصا و دسته‌بندی کرد‌ه‌ایم؛ همچنین فراخوان‌ها و آموزش‌های لازم برای افرادی که قصد همکاری را در طرح فوق داشتند، انجام داده‌ایم.

فرماندار مشهد افزود: اطلاعات حاصل از این سرشماری تأمین‌کننده نیاز‌های چهارچوبی و آمار پایه این بخش در سطح کوچک‌ترین واحد جغرافیایی موردنیاز مرکز آمار ایران، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان‌های متولی تنظیم بازار، برنامه‌ریزان، پژوهشگران و... است.

اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌شود

گفتنی است در این سرشماری، گردآوری اطلاعات فعالیت‌های مختلف کشاورزی شامل «پرورش محصولات سالانه نظیر گندم، جو، شلتوک و ذرت»، «پرورش محصولات دائمی نظیر پرتقال، سیب، خرما و انگور»، «پرورش گاو و گوساله، گوسفند و بره، بز و بزغاله، گاومیش و بچه‌گاومیش و شتر و بچه‌شتر»، «کشت محصولات گلخانه‌ای»، «پرورش آبزیان خوراکی شامل ماهیان گرمایی و سردابی و میگو»، «پرورش طیور»، «پرورش کرم ابریشم» و «پرورش زنبور‌عسل» از بهره‌برداران کشاورزی انجام می‌شود. 

همچنین طبق ماده ۷ وظایف و اختیارات مرکز آمار ایران، استفاده و مطالبه و استناد به اطلاعات جمع‌آوری‌شده از افراد و مؤسسات به‌هیچ‌وجه در مراجع قضایی، اداری و مالیاتی و نظایر آن مجاز نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->