نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی
سرخط خبرها

کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۶۱
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است
عضو هیئت‌علمی گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اثرات مثبت فرزندآوری بر سلامت زنان، گفت: فرزندآوری سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان (با شیردهی)، بهبود آندومتریوز و کاهش سرطان تخمدان می‌شود؛ لذا افرادی که در طول عمر خود زایمان و شیردهی نداشته‌اند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان تخمدان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر صدیقه آیتی فرزندآوری را یکی از پراحساسات‌ترین تجربیات زندگی زوجین توصیف و خاطرنشان کرد: فرزندآوری علاوه بر تضمین سلامت جسمانی زنان، دارای آثار روانشناختی مثبت برای والدین هم می‌باشد و یکی از مسائل مهم که در اسلام جایگاه وسیعی دارد، مقوله‌ی فرزندآوری است.

وی جمعیت جوان هر کشور را از مهم‌ترین ثروت‌های آن وپیری جمعیت و سالمندی را یکی از معضلات آینده مملکت برشمرد و با اشاره به آموزه‌های دینی در این خصوص گفت: فرزندآوری در قرآن کریم و احادیث امری بسیار پسندیده شمرده شده و در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل شده است که ایشان در قیامت به افزایش جمعیت امت خود افتخار می‌کنند.

این استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، باروری را یکی از مهمترین مؤلفه‌های پویایی جمعیت در کشور دانست و با ابراز تاسف از شرایط کنونی حاکم بر کشور‌ها گفت: متأسفانه در دنیای امروز برخی ضرورت فرزندآوری را زیرسوال برده و معتقدند، که نگهداری حیوان به جای فرزند آسانتر بوده و گاهی فرزند را مانعی برای رشد علمی و اقتصادی والدین محسوب می‌دانند؛ در حالیکه فرزندآوری اثرات مثبتی همچون، کاهش موارد خطر ابتلا به سرطان پستان، بهبود آندومتریوز و کاهش سرطان تخمدان را بر سلامت زنان دارد و افرادی که در طول عمر خود زایمانی نداشته و از شیردهی محروم بوده اند، یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان تخمدان را دارند.

میوم؛ شایع‌ترین علت هیسترکتومی در زنان

دکتر آیتی همچنین با بیان اینکه میوم، شایع‌ترین علت هیسترکتومی در زنان بوده و با فرزندآوری خطر بروز آن کاهش می‌یابد افزود: اولین بارداری در سنین پایین‌تر خطر ابتلا را کاهش می‌یابد و هر چه فواصل بارداری‌ها بیشتر و تعداد حاملگی‌ها کمتر باشد، خطر ابتلا به سپتوم بیشتر میشود.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج) از اثرات مثبت روانشناختی فرزندآوری را، افزایش امید و آرزو در والدین ذکر کرد و افزود: خانواده‌های صاحب فرزند، برای برآورده کردن نیاز‌های فرزند خود، هر کاری را انجام می‌دهند تا شاهد رشد و پیشرفت آنها باشند. همچنین فرزندان با رفتار و شوقی که دارند، به محیط خانه و والدین نشاط و شادی می‌بخشند و باعث کاهش افسردگی و استرس در زندگی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: وجود فرزندان به والدین احساس مفید و مؤثر بودن القا می‌کند و هنگامی که والدین برای فرزندان خود، کار‌هایی انجام می‌دهند تا نیاز‌های آنها برطرف شود؛ احساس قدرت، ارزشمندی و مفید بودن می‌کنند.

متخصص زنان و زایمان دانشگاه در ادامه پیرامون اثرات مثبت روانشناختی فرزندآوری گفت: از وظایف و تکالیف هر زوجی در طول زندگی مشترک خود، تربیت انسانی شایسته است، بنابراین فرزندآوری و تربیت آنها، در رشد شخصیت والدین نیز اثرگذار است.

استاد پیشکسوت گروه زنان و زایمان دانشگاه از جمله دغدغه‌های مهم برخی زوجین را، حاملگی در سن بالا عنوان کرد و افزود: البته که با افزایش سن تا حدودی عوارض باروری افزایش و احتمال بارورشدن در سن بالای ۳۵ سال نیز کاهش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->