احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک جمله مهم برای تسکین عصبانیت کودکان

  • کد خبر: ۳۰۵۷۰۶
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
یک جمله مهم برای تسکین عصبانیت کودکان
جمله «من می‌بینم که داری با یک مشکل سخت دست و پنجه نرم میکنی»، یک لنگر برای فرزند شما ایجاد می‌کند. بچه‌هایی که احساس اعتبار می‌کنند، بیشتر آرام می‌شوند و در آینده کمتر به سرپیچی متوسل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، برای یک پدر و مادر دیدن اینکه فرزندشان دچار ناامیدی، آسیب یا تنش شدید شده باشد، بسیار دشوار است و معمولا والدین خیلی سریع تلاش می‌کنند تا این احساسات کودک را از بین ببرند، اما این کار تنها باعث تشدید احساسات منفی در آنها خواهد شد. اگر کودک شما احساس کند که احساسات‌اش مورد تایید قرار گرفته، احساس آرامش شگفت‌انگیزی به او دست خواهد داد. جمله «من می‌بینم که داری با یک مشکل سخت دست و پنجه نرم میکنی»، یک لنگر برای فرزند شما ایجاد می‌کند. بچه‌هایی که احساس اعتبار می‌کنند، بیشتر آرام می‌شوند و در آینده کمتر به سرپیچی متوسل می‌شوند.

چرا این جمله کمک‌کننده است؟

برای کودکان، تصدیق والدین می‌تواند مانند یک راه نجات عاطفی باشد. آنها ممکن است کلماتی برای بیان احساسات خود نداشته باشند، اما شنیدن اینکه سختی آنها را درک می‌کنید به آنها کمک می‌کند کمتر احساس تنهایی کنند.

نکاتی برای استفاده از این جملاتی با این مفهوم که احساسات آنها را درک کرده و می‌پذیرید.

۱_ احساسات خود را کنترل کنید

هنگامی که فرزند شما در حال پریشانی است، غریزه شما ممکن است با ناامیدی واکنش نشان دهد. با این حال، یک لحظه نفس کشیدن قبل از صحبت می‌تواند تفاوت را ایجاد کند. وقتی آرامش را الگو می‌کنید، به فرزندتان کمک می‌کنید تا آرام شوند. به یاد داشته باشید، آنها از شما الگو می‌گیرند، اگر شما نشان دهید که آرام هستید، احتمال بیشتری دارد که از این روش پیروی کنید.

۲_ بعد از حرف زدن مکث کنید

پس از گفتن جملاتی از این دست، مکث کنید و به کودک خود فرصت دهید تا کلمات را بشنود و هضم کند. این موضوع به خاطر این است که به آنها نشان دهید مایل هستید در این پریشانی کنار آنها باشید، بدون اینکه آنها را تحت فشار قرار دهید تا احساس بهتری داشته باشند. پریشانی‌ها اغلب زمان می‌برد تا فروکش کنند. مکث کردن شما زمانی را برای آشکار شدن ایمنِ احساسات کودک شما فراهم می‌کند. پس با کمی مکث می‌توانید اثر بهتری روی کودک‌تان داشته باشید.

۳_ ارائه همدلی به جای راه‌حل

ارائه کلمات همدلانه می‌تواند به او کمک کند که حتی بیشتر درک شود. به عنوان مثال ممکن است بگویید، الان حالت خوب نیست و این اشکالی ندارد. این جمله باعث می‌شود کودک احساسات‌اش مورد احترام قرار گیرند، به جای اینکه از او خواسته شود آنها را نادیده بگیرد. کودک شما باید احساس کند که شما طرف او هستید نه اینکه بخواهید به او ثابت کنید که اشتباه می‌کند که احساسات منفی دارد. استفاده مکرر از این شیوه برخورد به مرور زمان بیشتر از قبل روی کودکان تاثیر خواهد گذاشت. زمانی که احساس می‌کنید احساسات فرزندتان غیر قابل کنترل است، به یاد داشته باشید که این شیوه برخورد می‌تواند لنگر قدرتمندی از اعتماد و اعتبار برای او باشد. هنگامی که کودک احساس می‌کند دیده می‌شود، اغلب نیازی به انجام آنچنان شدید برای شنیده شدن ندارد. به صبر، تمرین و همدلی می‌توانید به آنها و خودتان کمک کنید تا در لحظات پریشانی عاطفی، سواحل آرام‌تری پیدا کنند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->