اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟ یک عاشقانه ناآرام | اختلافات خانوادگی منجر به قتل شد مشکلات تغذیه‌ای شایع در معلولین تداوم بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر طی امروز و فردا (۱۳ دی ۱۴۰۳) + فیلم کولاک برف و مه در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ دی ۱۴۰۳) شرکت‌های صندوق بازنشستگی ملزم به ثبت صورت‌های مالی خود در کدال شدند بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) تشخیص سریع سرطان روده با کیت نانویی تولید ایران آتش‌سوزی در تعمیرگاه نارمک تهران یک کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت(۱۲ دی ۱۴۰۳) کاهش ۶۰ درصدی تولدها در کشور نسبت به ۴۰ سال گذشته جزئیات برگزاری آزمون کارشناسان رسمی دادگستری + زمان دریافت کارت نحوه ایجاد و تأیید سابقه تحصیلی اعلام شد | تأثیر قطعی ۲۰ درصدی سوابق تحصیلی یازدهمی‌ها در کنکور ۱۴۰۴ دستگیری ۱۷ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد بطحائی: اقدامات برای کاهش میزان طلاق در خراسان رضوی باید شتاب بیشتری بگیرد + فیلم خبر خوش برای بیماران نادر درمان «قسطی» با چک و سفته! ۸۰ درصد مبتلایان به آنفلوانزا به بستری‌شدن نیاز ندارند
سرخط خبرها

بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!

  • کد خبر: ۳۰۸۰۵۲
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
عفونت‌های بیمارستانی را می‌توان یکی از عوامل مهم افزایش مرگ‌ومیر بیماران بستری در بیمارستان‌ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، عفونت‌های بیمارستانی همزمان با گسترش بیمارستان‌ها همواره یکی از مشکلات عمده بهداشتی و درمانی بوده و با افزایش مدت اقامت بیمار در بیمارستان موجب افزایش ابتلاء و مرگ و میر از این عفونت‌ها شده و در نتیجه هزینه‌های بیمارستانی را به شدت افزایش می‌دهد.

بیماران چنانچه بیش از سه تا پنج روز در بیمارستان بستری باشند تا حد بسیار بالایی در معرض ابتلاء به عفونت‌های بیمارستانی هستند. این نوع عفونت در بیماران با علائم مختلفی بروز می‌کند که بارزترین و معمول‌ترین علامت آن تب و لرز است و به نوعی علامتی دال بر عفونت خونی به شمار می‌رود. احتمال ابتلاء به این میکروب‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه بیش از هر بخش دیگری مشاهده می‌شود به طوری که احتمال ابتلای بیمارانی که در این بخش‌ها بستری می‌شوند، بین ۷۰ تا ۸۰ درصد است و همین خطر مرگ و میر را بالا می‌برد.

همچنین خطر مرگ و میر ناشی از عفونت‌های بیمارستانی در بیشتر کشور‌ها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است. میزان خطرناک بودن عفونت بیمارستانی بسته به میزان عفونت و محل عفونت داشته و می‌تواند پوست، خون یا دستگاه تنفس را درگیر کند که از راه توجه به بهداشت فردی و مکانی می‌توان از آن پیشگیری کرد. البته نیز باید توجه داشت که استقرار طولانی مدت بیمار در بیمارستان نیز می‌تواند به این مسئله دامن بزند؛ لذا تشخیص و درمان به موقع، می‌تواند از بستری طولانی مدت و مقاومت آنتی بیوتیک و مرگ ناشی از عفونت بیمارستانی جلوگیری نماید.

کمال بصیری رئیس مرکز اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت، درباره میزان ابتلاء به عفونت بیمارستانی در ایران گفت: بر اساس آمار‌های استخراج شده از سامانه‌های وزارت بهداشت، ۱.۵ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌ها، دچار عفونت بیمارستانی می‌شوند.

وی در پاسخ به اینکه مطابق شاخص‌های سازمان جهانی بهداشت ابتلاء به عفونت بیمارستانی در ایران چند درصد تخمین زده می‌شود، افزود: عفونت بیمارستانی شاخص دیگری هم دارد، بر اساس این شاخص، فرد در صورتی که بین سه هفته تا سه ماه پس از ترخیص در بیمارستان دچار عفونت بیمارستانی شود، مورد عفونت بیمارستانی محسوب می‌شود.

بصیری ادامه داد: این شاخص در کشور ما به دقت پایش نمی‌شود، اما اگر بخواهیم بر اساس این شاخص آمار بدهیم، حدود ۵ درصد تخمین زده می‌شود.

وی گفت: میزان ابتلاء به عفونت بیمارستانی در بسیاری کشور‌ها تا ۳۰ درصد گزارش شده است، در آمریکا و کشور‌های توسعه یافته احتمال ابتلاء به عفونت بیمارستانی ۵ درصد گزارش شده است. سازمان جهانی بهداشت احتمال ابتلاء به عفونت بیمارستانی را ۸ تا ۱۰ درصد تخمین زده است.

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، در واکنش به تهدیدات عفونت بیمارستانی، گفت: از سال‌های قبل در هر بیمارستان، کمیته کنترل عفونت‌های بیمارستانی وجود داشته که باید ضوابط و استاندارد‌ها کاملاً رصد و کنترل شود.

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت، این است که بتوانیم با گسترش تجهیزات و امکانات مورد نیاز، بر کمیته‌های عفونت بیمارستانی نظارت بیشتری داشته باشیم.

تعدادی از مرگ‌هایی که در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد و یا اینکه بیمار بعد از ترخیص از بیمارستان، در منزل فوت می‌کند؛ می‌تواند ناشی از عفونت‌های بیمارستانی باشد که از نگاه‌ها پنهان می‌ماند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->