متوسط حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی با اجرای متناسب‌سازی و افزایش سالانه، بیش از یک و نیم برابر افزایش یافته است طوفان تند در نادر اسکندریه مصر + فیلم کاهش شدید تنوع زیستی موجودات دریایی در جنوب کشور چگونه می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خرید و فروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ خزانه جواهرات ملی برای بازدید عموم بازگشایی شد خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟
سرخط خبرها

آغاز واکسیناسیون روتاویروس در سراسر کشور از هفته جاری (۱۱ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۳۰۸۹
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
آغاز واکسیناسیون روتاویروس در سراسر کشور از هفته جاری (۱۱ آذر ۱۴۰۳)
معاون بهداشت وزارت بهداشت از آغاز واکسیناسیون سراسری روتاویروس برای کودکان از سه‌شنبه هفته جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی امروز در حاشیه یک نشست خبری از آغاز واکسیناسیون روتاویروس در کشور خبر داد و اظهار کرد: واکسیناسیون روتاویروس از روز سه‌شنبه، ۱۳ آذرماه، برای کودکان در سراسر کشور آغاز خواهد شد.
وی افزود: واکسن روتاویروس در تمامی استان‌ها تأمین شده است و خانواده‌ها می‌توانند طبق برنامه زمان‌بندی‌شده برای تزریق این واکسن اقدام کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بیماری‌های گوارشی یکی از علل اصلی بستری شدن و مرگ‌ومیر کودکان است، گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل این بیماری‌ها، ویروس روتاویروس است. تزریق واکسن روتاویروس از بستری شدن کودکان به دلیل بیماری‌های گوارشی و اسهال جلوگیری می‌کند.
واکسن روتاویروس که از بروز اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند، به صورت خوراکی ارائه می‌شود. این واکسن در سه نوبت، به ترتیب در ۲، ۴ و ۶ ماهگی، به نوزادان داده خواهد شد.

منبع: هم میهن

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->