یادی از شهید «مهدی رضایی مجد» | مارادونای ایران توی خاکریزها قهرمان شد پرواز مستقیم دمشق–جده برای سفر عمره سوری‌ها باز شد ستاد بزرگداشت شهدای خدمت تشکیل شد | از مساجد تا دانشگاه‌ها در میدان تبیین کتاب‌سال ۱۴۰۳ آستان قدس رضوی منتشر شد فرزندت را با کلام خدا واکسینه کن | مروری بر رهنمودهای اهل‌بیت(ع) درباره آموزش قرآن به کودکان فرمانده‌ای که خود را آبدارچی سپاه معرفی می‌کرد  جشنواره زیارت ویژه دانش‌آموزان مشهدی در ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود احداث ۷۰ استخر ذخیره آب کشاورزی در سال ۱۴۰۳، دستاورد جهادگران بسیجی در خراسان رضوی آغاز آموزش قرآن به زبان انگلیسی در مدارس قم آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران قم از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) فراخوان ثبت‌نام متقاضیان خدمتگزاری در حج تمتع ۱۴۰۵ + جزئیات شعار محوری و عناوین روز‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ اعلام شد شناسایی ۶۰۰ شهید ورزشکار در خراسان رضوی یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال بافضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی
سرخط خبرها

رونمایی از کتاب «لیلی منم» در حرم مطهر امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۲۹۹۸۵۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
رونمایی از کتاب «لیلی منم» در حرم مطهر امام رضا(ع)
آئین رونمایی از کتاب «لیلی منم» همزمان با صد و سی یکمین نشست عصرانه داستان نویسان رضوی در رواق کتاب حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم عرفانیان نویسنده کتاب «لیلی منم» در آئین رونمایی از این کتاب که همزمان با صد و سی یکمین نشست عصرانه داستان نویسان رضوی در رواق کتاب حرم مطهر امام رضا (ع) واقع در صحن قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: نوشتن کتاب لیلی منم تجربه متفاوتی در دنیا نویسندگی برای من رقم زد.

وی با اشاره به نویسندگی کتاب‌های «تا ابد با تو می‌مانم» و «راهی برای رفتن» اظهار کرد: در این آثار و دیگر آثاری که درباره زندگی شهدا نوشته‌ام من فقط روایت زندگی شهید بزرگوار را از زبان همسر، فرزند و یا پدر و مادر شهید شنیده بودم، اما کتاب لیلی منم اولین اثری بود که خودم با قهرمان داستان، شهید سورچی در دوران جانبازیِ ایشان صحبت کرده بودم.

این بانوی نویسنده افزود: سال ۸۵ به عنوان نیروی جمع‌آوری کننده آثار شهدا و جانبازان ۷۰ درصد به آسایشگاه جانبازان رفتم و در آنجا با شهید مهدی سورچی آشنا شدم و به منزل ایشان رفتم و در مصاحبه‌ای یک ساعته، با خانواده این شهید نیز آشنا شدم.

وی ابراز کرد: هرچند مصاحبه با این شهید بزرگوارمربوط به زمانی است که وی جانباز بود، ولی نگارش این کتاب را ۱۳ سال بعد از شهادت ایشان یعنی در سال ۹۸ شروع کردم. 

عرفانیان اظهار کرد: مصاحبه و تدوین این کتاب دو سال طول کشید و دو سال هم کتاب در نوبت چاپ بود ولی در نهایت این کتاب که داستانی واقعی از زندگی عاشقانه خانم راضیه فدایی و همسرش شهید سورچی است به همت انتشارات به نشر، به زیور چاپ آراسته شد.

وی با اشاره به استقبال خوبی که از این کتاب انجام شده، اظهار کرد: بسیاری از علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه دفاع مقدس به دنبال مطالعه این کتاب هستند و به نظرم این اتفاق خوب بر اثر عنایت و نگاه ویژه شهید به این اثر، رقم خورده است.

گفتنی است؛ کتاب "لیلی منم" داستانی مستند و واقعی از زندگی عاشقانه خانم راضیه فدایی و همسرش شهید مهدی سورچی جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس است که در ۲۳ فصل روایت شده است.

این کتاب که به همت انتشارات به نشر در ۲۰۰ صفحه چاپ و منتشر شده که با حضور جمعی از جامعه ادبی، فرهیختگان، خانواده شهدا و ایثارگران در رواق کتاب حرم مطهر رضوی واقع در صحن قدس این آستان مقدس رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->